Herkese Merhaba adım Gökhan. 22 yaşındayım öğrenciyim , İstanbulda yaşıyorum inşallah bizde en kısa zamanda arabamızı degiştirip insignia almak istiyoruz . Şimdiye kadar hiç opel arabamız olmadı fakat insignia çıktıgından beri adeta rüyalarımı süsler bir hal aldı ve opelin artık bu arabayla gerçekten iyi işler yaptığına kuşkusuz kimsenin itirazı yok. Forumunuzu uzun zamandır takip etmekteydim fakat üye olmak bugüne nasipmiş . İnşallah sizin gibi değerli insanlarla burada iyi bir bilgi paylaşımı yaparım . Suan mevcut arabamız corolla fakat artık D segmentine geçmek istiyoruz İnsignia da buna en uygun seçenek görünüyor . iyi forumlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkese Merhaba
Collapse
X
-
Ynt: Herkese Merhaba
Hoş geldiniz. Clube katıldığınız için Sizi tebrik ederim. Buluşmalarda da bekleriz.
Gençler 'in bilgi edinme potansiyeili yuksktir.
Bazı olmaz denilien teknik uyumsuzluklara veya çalıştırılamayan ekstra aparatlara çözümlerin hep sizden geleceğini düşünüyorum.
Umarım Insignia sahibi olursunuz.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Ynt: Herkese Merhaba
Çok teşekkür ederim nurettin bey
Çocuklugumdan beri arabalar konusunda çok ilgiliyim ve birçok bilgide kattım kendime
Sizlerdende insignia hakkında daha çok bilgi öğrenecegim kesin elimden geldiğince bende paylaşımlar yapıcağım
İnş bizde en yakın zamanda insignia sahibi oluruz ve buluşmalarınıza yeni arabamızla katılmak isteriz ... iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler
2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
Yorum