Arkadaslar bir süredir yazdigim sorulara verdiğiniz cevaplar için tekrardan teşekkür ederim. ismim utku uçak mühendisi ve pilotum istanbuldayım ve de 2 gündür insignia beyaz cosmo kullanmaktayim.umarım hayırlı bir şekilde kullanmak nasip eder Allah araçlarmizi hepimize.selamlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tanıtalim Arrtık kendimizi
Collapse
X
-
Ynt: Tanıtalim Arrtık kendimizi
hoş geldiniz insignia nın kokpiti size uçak kokpitini aratmaz kullandıkça bunu anlicaksınız ve daha çok seiceksiniz insignia club üyeleri için İNSİGNİA bir tutku aramıza hoşgeldiniz... benim kuzenim de MNG de Teknisyen Çok zor bi mesleğiniz var allah yardımcınız olsun...'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
herkese çok teşekkürler. bu arada sabah otoparka girerken yanda görmediğim bir taşa sürttüm janti ve de ilk çizigimizi almiş olduk jant kısmından. e oda nazarlik olsun dedikte bu jantlarin bakimi gerçekten arabadan zor olacak galibaInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pamperosherkese çok teşekkürler. bu arada sabah otoparka girerken yanda görmediğim bir taşa sürttüm janti ve de ilk çizigimizi almiş olduk jant kısmından. e oda nazarlik olsun dedikte bu jantlarin bakimi gerçekten arabadan zor olacak galiba
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: Pamperosherkese çok teşekkürler. bu arada sabah otoparka girerken yanda görmediğim bir taşa sürttüm janti ve de ilk çizigimizi almiş olduk jant kısmından. e oda nazarlik olsun dedikte bu jantlarin bakimi gerçekten arabadan zor olacak galibaInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
Yorum