Opel Odak yabancılarada hitap etmek istiyor olacakki ünvanları önce Türkçe ve sonra İngilizce olarak alt alta yazmış. Ayrıca telefonların başındada ülke kodları var
Yeni işinde başarılar dilerim Çağrı kardeşim. Ayrıca bizzat tanışmaktan da memnun oldum. kolay gelsin. çok yoğun bir serviste çalışacaksın. Allâh yâr ve yardımcınız olsun.
Odakla ilgili teklif ve düşüncelerimi direkt sana iletebilir miyim? özellikle servisle ilgili birkaç fikrim ve teklifim var?
Opel Odak yabancılarada hitap etmek istiyor olacakki ünvanları önce Türkçe ve sonra İngilizce olarak alt alta yazmış. Ayrıca telefonların başındada ülke kodları var
aynen dediğin gibi, yurtdışından da bizi buluyorlar
Orjinal yazı sahibi: bilgecem
Yeni işinde başarılar dilerim Çağrı kardeşim. Ayrıca bizzat tanışmaktan da memnun oldum. kolay gelsin. çok yoğun bir serviste çalışacaksın. Allâh yâr ve yardımcınız olsun.
Odakla ilgili teklif ve düşüncelerimi direkt sana iletebilir miyim? özellikle servisle ilgili birkaç fikrim ve teklifim var?
Çok teşekkür ederim abi, bu yoğunluk yüzünden seninle de doğru düzgün görüşemedim zaten, içimede sinmedi. Tekrar gelirsen yine görüşelim inşallah abi
çağrı kartvizitinde kullanabileceğin daha başka yabancı kelime yokmuydu?
VAYYY türkçe hocam konuştu işte ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
aynen dediğin gibi, yurtdışından da bizi buluyorlar
Yorum