Öncelikle hoş geldiniz,Diesel Box Tuning - Dizel Kutu ürününüz aracıma uygun olurmu ,aracımda ciddi bir şekilde performans artışı sağlayabilirmi?,teşekkürler..
Merhaba Serdar Bey, aldığım bilgiye göre henüz uygun değilmiş. Yeni haber aldığımda size bildirmeye çalışacağım.
Teşekkür ederim.
2.0lt CDTI Bi-Turbo Ecotec 195 HP Cosmo Otomatik vites
Hos geldınız hayırlı olsun cagrı bey...aracıma cosmolarda olan cift eksoz yaptırmak istiyorum fiyat aldım odakta ama fiyat cok yüksel geldı bana bi yardımcı olsan simdiden teskkurler...
** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Çağrı kardeşimi bugün gördüm odakta. Çakı gibi işinin başında gurur duydum. Odakta içeri sızmaya gerek yokki arkadaşlar. Zaten odak biziz o yüzden belli karlılık çerçevesinde Tarık ,Burak , Çağrı bermuda şeytan üçgenini aracınız için en iyisini yapacağına emin olabilirsiniz.
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Tabiki, ne lazımdı? Opel, VW, Audi her marka aracını Odak'a getiren bir müşterimiz vardı, şimdi Bmw varmış diye duydum, geldiği anda aracından yürütür size ayarlarız hiç sorun değil
Ben Çağrı Odak Garage Danışmanı olarak aranıza katılıyorum.
Odak olarak forumda daha aktif olmayı, soru ve isteklerinize elimizden geldiğince çözüm sunmayı hedefliyoruz.
Herkese selamlar...
Çağrıcım yeni haberim oldu. Hayırlı uğurlu olsun.
Sana bu imkanı tanıyanlardan Allah razı olsun.
Başarılar dilerim.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum