Ben Çağrı Odak Garage Danışmanı olarak aranıza katılıyorum.
Odak olarak forumda daha aktif olmayı, soru ve isteklerinize elimizden geldiğince çözüm sunmayı hedefliyoruz.
Herkese selamlar...
Öncelikle hoş geldiniz,Diesel Box Tuning - Dizel Kutu ürününüz aracıma uygun olurmu ,aracımda ciddi bir şekilde performans artışı sağlayabilirmi?,teşekkürler..
2.0lt CDTI Bi-Turbo Ecotec 195 HP Cosmo Otomatik vites
Kardesim hayirli olsun kendim girmis kadar sevindim.Allah utandirmasin artik foruma bi kiyak yaparsin mesela opc sinyal cercevelerini yari fiyatina falan
Öncelikle hoş geldiniz,Diesel Box Tuning - Dizel Kutu ürününüz aracıma uygun olurmu ,aracımda ciddi bir şekilde performans artışı sağlayabilirmi?,teşekkürler..
Merhaba Serdar Bey, aldığım bilgiye göre henüz uygun değilmiş. Yeni haber aldığımda size bildirmeye çalışacağım.
Hayırlı olsun! Mademki içeri sızmışız ihihi bizim editionlar için cosmo far be abicim bi zahmet elinden öper bu işi ancak sen halledersin. Varsın afl siz olsun
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant Şimdi F30 Modernline Sunroof
Kardesim hayirli olsun kendim girmis kadar sevindim.Allah utandirmasin artik foruma bi kiyak yaparsin mesela opc sinyal cercevelerini yari fiyatina falan
Konuyla ilgilenirim
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Hayırlı olsun! Mademki içeri sızmışız ihihi bizim editionlar için cosmo far be abicim bi zahmet elinden öper bu işi ancak sen halledersin. Varsın afl siz olsun
Yapılmış birkaç örnek olduğu için bilgi alır geri dönerim
Yorum