Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sevgili Insignia Severler Herkese Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Sevgili Insignia Severler Herkese Selamlar

Bu is biraz sans meselesi kimisi en koyu dereceyle yillarca gezer kimisi en acikla ilk gunden yer ama cezayi yediyseniz filmleri sokturmeniz lazim cunku polise gidip gosteriyosun oda onay veriyo ama polis tanidiginiz varsa sokturmedende halledebilirsiniz
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Valla aynen öyle bende o şansızlardanım sanırım. Ama bir kaç telefon görüşmesi yaptım sanırım halledicem Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bundan sonra umarım daha interaktif bir şekilde sitede olacağım. Saygılar.

Yorum

welcome
        2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Cok sacma.. Polis nasil ceza yazmis anlamadim ben.. Eski aracim muayeneden kusurlu gecti.. Filmli araclari kusurlu olarak gecirip sonrada ceza mi yaziyorlar yani :S cooooookkk sacma bir sistem icindeyiz.. Yazik !
          1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
          -
          1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
          -
          2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

welcome

Yorum

Hoşgeldiniz, ben de tam bugün camlara film çektireyim diyordum. Galiba vazgeçeceğim

Yorum

Merhaba, teşekkürler. Açıkçası araştırmalarıma göre bu cam filmi olayı çok sorun olmaya başlamış. Bir arkadaşımla konuştum geçen sabah kabataş ışıklarda ne kadar filmli araç varsa hepsini çevirmişler ve yazmışlar cezaları. Ya polisi gördüğün zaman kaçıcaksın yada dua ediceksin çevirmesin diye Ben bir kaç avukat arkadaşımlada görüştüm cezaya itiraz etmek için ancak dilekçeyi verip itiraz ettiğim süre içinde polis çevirirse aracın bağlanacağını söylediler. Yani bir yerden 15 günlük itiraz süresi veriyorlar, bir yerde 7 günde aracın bağlanır diyorlar. Anlaması güç gerçekten.

Yorum

İşleniyor...
                X