Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ford St vs Astra OPC
Collapse
X
-
Ynt: Ford St vs Astra OPC
Orjinal yazı sahibi: aRsLanKesinlikle astra opc , focus 3 tasarımı bence iyi değil önceki modellerine bakarsak.Bu grupta en iyi audi rs 3 diye biliyorumOrjinal yazı sahibi: FunkyairObjektif olarak Astra OPC
Performans olarak bir Megane RS var bu segmentte
OPC yi virajlarda gecen diye okuyorum
O da subjektif olarak tipten kaybediyor
Yorum
-
astra tip olarak ve performans olarak ve adamın söylediği yol tutuş olarak çok daha iyi (255'lik lastikler var haliyle tabi ) focusun tipi berbat, kurbağa gibi duruyor, 5 kapılı olması bi avantaj olabilir ama kimse de niye diğerleri 3 kapılı diye soru sormaz yani ama focusun bir artısı sesine bayıldım, astranın sesi ölü gibi, eksoz istiyor, ama focus 8 silindir gibi megane rs trophy, 265 bg astrayı acaip zorlar, bence geçer de araca bindim klima ve dandik bir müzik seti haricinde araçta donanım yok, yani safkan yarış aracı gibi, ve sesi de güzeldi, ayrıca da nürburging önden çeker pist rekoru sahibi, daha astranın böyle bir rekoru yok... ama tip olarak astra golf r'ın megan rs'in ve focusun aşırı ilerisinde
Yorum
-
Focusun sesi disinda hic bi artisi yok bence.diger tum kriterlerde astra ustun ozellikle astranin yol tutusu ve yola oturmasi,kavramasiyla focusunki arasinda daglar kadar fark var. Bu arada adam sanki araclar arkadan itisliymis gibi yanlamasida dikkatimi cekti2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Valla performans aracında ben tecrübe ararım astra opc çok yeni bir araç yeni kasa yeni teknolojiler Ama Focus RS Yılların arabası hatta yılların Ralli arabasıdır Fordun bu konuda ki tecrübesi çok başkadır diye düşünüyorum Sağlamlık ve sürekli performansta Focus lider gelir diye düşünürüm şahsen...
Bu arada son kasası çok kötü ama bir önce ki RS muhteşem bence...
Yorum
Yorum