2002 Corolla 1.6 VVT-I
Sıkıntım araç boyutundan dolayı oldu en başta. Otopark kapısı dar biraz, ilk zamanlar girip çıkarken terler dökmüştüm. Ama şimdi oyuncak niyetine..
Insigniayaya ilk bindigimde astrayya gore direksiyonun cok daha yumusak ve vites gecislerinin cok daha yumusak ve rahat bi sekilde gectigiydi
Insignia daha performansli ve daha az yakiyo(7,5-8litre) astra 9 yakiyodu
Yol tutus kesinlikle insignia
Insigniayaya ilk bindigimde astrayya gore direksiyonun cok daha yumusak ve vites gecislerinin cok daha yumusak ve rahat bi sekilde gectigiydi
Insignia daha performansli ve daha az yakiyo(7,5-8litre) astra 9 yakiyodu
Yol tutus kesinlikle insignia
Ilk aklima bunlar geldi
Kardeşim Corsa tam öğrenci işi bir arabaydı dizel gibi yakıtı vardı ama sadece o başka bir şey bekleme..İnsignianın ilk koltuğuna oturdum kendimi uçak kokpitinde hissettimBabamda dizel passat var 2012 ona bile endeksleyince ciddi anlamda fena makinalarımız var
2004 peugeot 206 1.4 otmatik benzinli -->insignia ile kıyaslanamaz bile
2003 peugeot 206 1.4 hdi -->insignia ile kıyaslanamaz bile
2001 volvo s40 --> insignia ile kıyaslanamaz bile
2000 passat 1.9 tdi --> kullandığım en ekonomik araçlardan biri öyleki 2600 km lik uzun yol yakıt ortalaması 4.8 lt di.seydişehir -trabzon git gel,bu değer insigniada 8.1 lt oldu aynı sürüş hatta passatla daha hızlı gitmiştim.ama biri benzinli biri dizel,içi insigniadan daha geniş hissi veriyordu.uzun yol konforuda iyidi.tek kötü yanı çok sesli bir motor ve eski olmasıydı.
2001 bmw 3.20 i-->nerdeyse tüpte insignia ile aynı yakıtı yakıyordum.içi dardı ama konfor çok iyiydi.yol tutuş bmw den beklediğimin aksine çok kötüydü.yoldaki su birikintilerinde bile hemen kayma eğilimi gösteriyordu.hemen her kavşakta aracın arkası kayıyordu donanım ve ses sistemi çok iyiydi.ama insignia daha iyi bence.
şuanki aracımıda bir satabilsem seriye devam edecem araç eski olunca daha kolay satılıyormuş bunu anladım.
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
2008 yeni astra sedan
2009 honda civic
2009 407 bunlar kendi eskittiklerim
ailemde 2009accord,2010 GL320,2010cherooke,2011520d ve 2011passat 2.0 tdı 170 2012 1.6tdi 105 passtvar sık sık değiştiriyoruz arabaları
merco ve bmw yi farklı dünyanın arabaları olarak alsak fiyatına göre konfor ve gösteriş hangisinde dersen insignia derim az paraya çok keyf yapıyoruz
heleki 2012 passat 1.6 tdi 105 dsg aynı paraya almıştık rezaletttt yani bizim insanımızdaki wv olsun taştan olsun gazından başka hiç bişey değil o araba o 6.7 yakıyo benim ki 7.4-5 yakıyo yaksın aslanım
2008 Opel astra h 1.3 dizel.. Aracim hala duruyor, artik ailemin buyuklerine emanet bazen sehiricinde kullanmak icin insignia dan inip astraya binince bu ne oluyorum resmen en cok frende zorlaniyorum. Insignianin frenine uyguladigim baskiyi astrada da uygulayinca on camda oluyorum. Araba cok hafif sanki Rahatlik, konfor, yol tutus, performans bunlara deginmem sacmalik olur, daglar kadar fark var. ama gel gelelim yakita, astra kokluyormus resmen astra ile insigniamin tek benzer noktalari opel amblemleri ve plakalari, birisi E 2600 digeri E 0026
BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Peugeot 407 excutive 1.6 hdi vardı çok güzel bir arabaydı yol tutuşu harikaydı iyide gidiyordu
Insignia tabiki daha iyi bir araba ama yakıt konusu ve jantların büyük olmasından kaynaklanan kasisleri hissetmesi beni bitirdi
2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum