Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'dan önceki aracınız (olduysa)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia'dan önceki aracınız (olduysa)

2006 passat 2.0 tdi dsg.

insignia bambaşka cool
       2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

jeep compass
      06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

1998 Şahin
        2010 Cruze
        2011 Astra
        2012 İnsignia

Sıralama böyle ama Şahin çok başkaydı beya haha oleyy

Yorum

2011 focus titianyum tdcı
          2015 leon fr

Yorum

2002 Corolla 1.6 VVT-I
            Sıkıntım araç boyutundan dolayı oldu en başta. Otopark kapısı dar biraz, ilk zamanlar girip çıkarken terler dökmüştüm. Ama şimdi oyuncak niyetine..
            (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Guzel konu olmus

2004 astra h 1.6 benzinli

Insigniayaya ilk bindigimde astrayya gore direksiyonun cok daha yumusak ve vites gecislerinin cok daha yumusak ve rahat bi sekilde gectigiydi
              Insignia daha performansli ve daha az yakiyo(7,5-8litre) astra 9 yakiyodu
              Yol tutus kesinlikle insignia

Ilk aklima bunlar geldi
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                Guzel konu olmus

2004 astra h 1.6 benzinli

Insigniayaya ilk bindigimde astrayya gore direksiyonun cok daha yumusak ve vites gecislerinin cok daha yumusak ve rahat bi sekilde gectigiydi
                Insignia daha performansli ve daha az yakiyo(7,5-8litre) astra 9 yakiyodu
                Yol tutus kesinlikle insignia

Ilk aklima bunlar geldi
                Kardeşim Corsa tam öğrenci işi bir arabaydı dizel gibi yakıtı vardı ama sadece o başka bir şey bekleme..İnsignianın ilk koltuğuna oturdum kendimi uçak kokpitinde hissettimBabamda dizel passat var 2012 ona bile endeksleyince ciddi anlamda fena makinalarımız var

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Golf 1.6 FSI...
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

2004 peugeot 206 1.4 otmatik benzinli -->insignia ile kıyaslanamaz bile
                    2003 peugeot 206 1.4 hdi -->insignia ile kıyaslanamaz bile
                    2001 volvo s40 --> insignia ile kıyaslanamaz bile
                    2000 passat 1.9 tdi --> kullandığım en ekonomik araçlardan biri öyleki 2600 km lik uzun yol yakıt ortalaması 4.8 lt di.seydişehir -trabzon git gel,bu değer insigniada 8.1 lt oldu aynı sürüş hatta passatla daha hızlı gitmiştim.ama biri benzinli biri dizel,içi insigniadan daha geniş hissi veriyordu.uzun yol konforuda iyidi.tek kötü yanı çok sesli bir motor ve eski olmasıydı.
                    2001 bmw 3.20 i-->nerdeyse tüpte insignia ile aynı yakıtı yakıyordum.içi dardı ama konfor çok iyiydi.yol tutuş bmw den beklediğimin aksine çok kötüydü.yoldaki su birikintilerinde bile hemen kayma eğilimi gösteriyordu.hemen her kavşakta aracın arkası kayıyordu donanım ve ses sistemi çok iyiydi.ama insignia daha iyi bence.
                    şuanki aracımıda bir satabilsem seriye devam edecem araç eski olunca daha kolay satılıyormuş bunu anladım.
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

• Ynt: Insignia'dan önceki aracınız (olduysa)

opel corsa dizel 2007. Benim içinde radikal bi değişim olacak.

(4 ocakta inşallah 1.4t beyaz+yeni stil+bej döşeme)

1.4T INSIGNIA

Yorum

Son arabanin yanina birde insigniayayla kiyaslama alsak sadece isim yazip birakmasak daha faydali bi konu olur
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                          Son arabanin yanina birde insigniayayla kiyaslama alsak sadece isim yazip birakmasak daha faydali bi konu olur
                          ben önceki mesajımda düzeltmeler yaptım şimdi
                          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

2008 yeni astra sedan
                            2009 honda civic
                            2009 407 bunlar kendi eskittiklerim

ailemde 2009accord,2010 GL320,2010cherooke,2011520d ve 2011passat 2.0 tdı 170 2012 1.6tdi 105 passtvar sık sık değiştiriyoruz arabaları
                            merco ve bmw yi farklı dünyanın arabaları olarak alsak fiyatına göre konfor ve gösteriş hangisinde dersen insignia derim az paraya çok keyf yapıyoruz
                            heleki 2012 passat 1.6 tdi 105 dsg aynı paraya almıştık rezaletttt yani bizim insanımızdaki wv olsun taştan olsun gazından başka hiç bişey değil o araba o 6.7 yakıyo benim ki 7.4-5 yakıyo yaksın aslanım
                            2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

2008 Opel astra h 1.3 dizel.. Aracim hala duruyor, artik ailemin buyuklerine emanet bazen sehiricinde kullanmak icin insignia dan inip astraya binince bu ne oluyorum resmen en cok frende zorlaniyorum. Insignianin frenine uyguladigim baskiyi astrada da uygulayinca on camda oluyorum. Araba cok hafif sanki Rahatlik, konfor, yol tutus, performans bunlara deginmem sacmalik olur, daglar kadar fark var. ama gel gelelim yakita, astra kokluyormus resmen astra ile insigniamin tek benzer noktalari opel amblemleri ve plakalari, birisi E 2600 digeri E 0026
                              BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

Peugeot 407 excutive 1.6 hdi vardı çok güzel bir arabaydı yol tutuşu harikaydı iyide gidiyordu
                                Insignia tabiki daha iyi bir araba ama yakıt konusu ve jantların büyük olmasından kaynaklanan kasisleri hissetmesi beni bitirdi
                                2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

İşleniyor...
                                X