Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia'dan önceki aracınız (olduysa)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Insignia'dan önceki aracınız (olduysa)

1996 Vectra B otomatik.

Benim için sadece konfor ve güç değişti diyebilirim.
    2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Astra h 1.3 cdti 90 hp manueldi aracım. Sadece tüketim konusunda Astra daha başarılıydı onun dışında anlatmama gerek yok
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

c180 kullanan arkadaşların kıyaslamalarını çok merak ediyorum

Yorum

2006 vw golf plus 1,6 fsi ==> normal golften daha büyük daha ferahtı ve konfor , yakıt tüketimi iyiydi fakat 80000 km den sonra acaip masraflar çıkarmaya başladı ve en son sıfır aldığımız aracı sanayi köşelerinde yaptırmaya çalışıyorduk. yani mutlu başladı kötü bitti.

2008 nissan note 1,5 dci ==> görüntü çok kötüydü fakat iç hacmi iyiydi. bunun yanında acyip az yakıyordu 20 tl atıyordum günlerce benzine bakmıyordum. birde motor son vidasına kadar renault megane nin aynısı old için servis derdim hiç yoktu sanayiye gidip bütün megane parçalarını ucuzca taktırıyordum. Yanlız birkez dahi yolda bırakmadı. çok severek bindiğim bir araçtı.

2011 vw tiguan 2,0 tdi benim için geçiş dönemiydi yani babamın aracıydı 3 -4 ay kadar insignia alana kadar kullandım. konfor yakıt ve dsg şanzımandan çok memnundum bi sıkıntısı yoktu aracın yani...

2012 opel insignia zaten aracı almadan önce forumda okumadığım bir tane konu kalmadı bütün konuları en uzunlarını bile en ince ayrıntısına kadar okudum. aracımdan gayet memnunum. memnun olmadığım noktalar var tabi keşke cosmo veya yeni stil paket alsaydım. (cosmo ya param yetmedi yeni stil pakettende haberim yoktu gerçi o zaman piyasada arabada yoktu beyaz istedim siyaha razı oldum)
          2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

2011 honda civic premium otomatik beyaz

Yorum

84 şahin 93 skoda 99 vectra 2006 fusıon 2007 vectra c 2006 407 2009 insigniaaaaaaa ))
              1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

Ehliyetle beraber 93 dogan slx,95 320 i coupe bmw,2000 clk 200 k,2003 touareg,2006 cherokee,2009 insignia 2.0 220 hp sport touarer,2011 opc + gl 350 ,2012 viano...sacma gelebilir ama en keyifli aracim dogan slx idi,harika bir muzik sistemi yaptirdim,yaylari kestirdim,egsoz uygulamasi yaptim,16 uc kol celik jant,film vs vs derken,vallahi cok keyifliydi,ogunleri hatirladim birden 34 upt 19

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                  Ehliyetle beraber 93 dogan slx,95 320 i coupe bmw,2000 clk 200 k,2003 touareg,2006 cherokee,2009 insignia 2.0 220 hp sport touarer,2011 opc + gl 350 ,2012 viano...sacma gelebilir ama en keyifli aracim dogan slx idi,harika bir muzik sistemi yaptirdim,yaylari kestirdim,egsoz uygulamasi yaptim,16 uc kol celik jant,film vs vs derken,vallahi cok keyifliydi,ogunleri hatirladim birden 34 upt 19

Ali abi seninde binmediğin kalmamış maşallah doğandan sonra cabrio bmw uçak gibi gelmiştir

Yorum

Auto biografi;
                    93 ehliyet alındı.
                    94 yılında kadar ilk arabam lada samara 1.5 ve evdeki 93 model honda civic sedan,
                    94 yılında aldırmak için 1 seneden fazla ağladığım 90 model peugeot 205 1.9 gti,
                    95 peugeot pert hondayla devam ve 97 yılında 93 model honda crx 1.6 vtec,
                    98 yılında 97 model rover 220 turbo,
                    01 yılında 98 model audi a3,
                    11 yılında chevrolet cuze 1.6 ls at,
                    12 yılında 12 model insignia 1.4t

bayağı araba gelmiş geçmiş şimdi yazınca farkettim.

1.4 T Edition Elegance -Karbon siyah, SP, 18 jant, Necvox MM.

Yorum

bmw 525d insignia ile kiyaslanamz bile bmw daha iyi tabiki
                      bazen herseyden vazgecesim geliyor ...ama birden zaten hicbiseyimm olmadigini anliyorum ve huzurrrrrrr

Yorum

Hyundai accent era 1,5 crdi vgt select , tabi insignia ile kıyas götürecek bir araç değildi. Ama çekiş ve yakıt tüketiminden çok memnundum. yani araç insignia ile boy ölçüemezdi ama insignia'da onun yakıt tüketimiyle boy ölçüşemez.
                        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: alior
                          Galiba forumda daha önce değinilmemiş bir konu..Ben başlıyayım Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy... ihihi

Benim için büyük bir segment atlaması oldu ekonomim bozuldu biraz yakıttan ama olsun
                          Selam Ali ,
                          Benzer konu önceden açılmıştı bu yüzden birleştirdim.
                          İyi paylaşımlar.
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                            Orjinal yazı sahibi: alior
                            Galiba forumda daha önce değinilmemiş bir konu..Ben başlıyayım Opel Corsa 1.2 Twinport Enjoy... ihihi

Benim için büyük bir segment atlaması oldu ekonomim bozuldu biraz yakıttan ama olsun
                            Selam Ali ,
                            Benzer konu önceden açılmıştı bu yüzden birleştirdim.
                            İyi paylaşımlar.
                            Tamamdır ben görmemiştim o yüzden açayım dedim teşekkürler

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

renault 12 TS 1978 (vitesi hiç bir zaman 3 den 2 ye geçmedi)
                              renault 12 TX 1984
                              opel astra 2005
                              opel insignia 2012
                              2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

1998 model uno (yakıt açısından ebatlarına göre fazla masraflı bir araçtı)
                                2005 model megane privilege SW 1.6 115bg ( insignia'ya göre içi daha geniş ve kullanışlıydı ama malesef değişim zamanı geldiğinde yollarımız ayrıldı)
                                2012 model insignia sports tourer 1.6 180bg
                                2012-insignia sports tourer 1.6t 180bg

Yorum

İşleniyor...
                                X