Merhaba Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.
Insignia Kullanıcıları çoğunlukta daha önceden Opelcimiydi yoksa Insignia sayesinde Opel'i tercih eder mi oldular.
Hadi oylar başlasın.
İlk aracım Ford Focus Sedan Collection 1.6TDCİ,gri renk. Aracın kredi borcu bitince sıfır astra almaya karar verdim. Aracımı satılığa çıkarttım. Aracımı satarken de sıfır km, siyah sport paket+sunroof 1.4T astra arayışına girdim ama Türkiye genelinde sunrooflu bulunamadı. Astra ararken şu an sahibi olduğum 1.6T Cosmo 2011 karbon siyah sunroof+navigasyon 12000 km'de İnsignia buldum. Aradığım astradan biraz fazla para vererek hem daha donanımlı hem de üst sınıf bi araç sahibi oldum
benim kullandıklarım;
alın.T.
2007 nıssan skystar sss hala kullanıyorum.
2012 nıssan navara 4x4 LE serisi araç hala bende ama ınsıgnıayı alınca peder el koydu ihihi
2012 opel insignia 1.6 t elegance bunuda ne alaka diyenler olucaktır belki valla bunuda çok hoşuma gidiyodu görüntüsü sadece boş vakitlerde binebiliyorum yoksa gittimiz yollar ona göre deil asfalttan inmedim daha. tek pişmanlıgım afl farlı almadımdan kaynaklanıyor.
siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik uçan teneke fiorino
Hepsi ailemize ait olmak üzere;
1990 Renault 9
1998 Renault Broadway (ilk ve tek sıfır aracımız)
2005 Opel Vectra 1.6 Comfort (adeta bir uçak idi reno dan sonra)
1998 Volkswagen passat 1.8 t
2006 Citröen C4 1.6 SXPK ( satılık bu aralar)
2011 Opel Insignia 1.6 t Cosmo (Flexride)
Opel Combo : İş için kullandığımız bir araçtı. Satıldı.
Hyundai Accent : Aile aracımızdı ehliyeti alıp acemiliğimi çıkardığım ilk arabamdı.
Okul hayatımda çok faydası oldu LPG de taktırınca km de 18-20 kuruşa tam öğrenci arabasıydı. Satıldı.
Şimdi ailenin göz bebeği İnsignia 1.6 T Cosmo SW
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum