Sonuçları görelim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia'nızı sattıktan sonra başka foruma üye oldunuz mu?
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: Insignia'nızı sattıktan sonra başka foruma üye oldunuz mu?
Ilk degilsin affet son olmiyacaksin dikkat et
Saka ilk ve tek sensin cagri seni hic aldatmadim ihihiBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Hayatımda ilk üye olduğum forum sitesi bu oldu, ilk ve son olcak sanırım
Büyük buluşmalarda bunu projeksiyonda yansıtıp seni öyle alkışlayalım kardeş!
Burdan alkışlamak yeterli olmaz.
Her paylaşım kendine has tabi.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Hayatımda ilk üye olduğum forum sitesi bu oldu, ilk ve son olcak sanırım
Büyük buluşmalarda bunu projeksiyonda yansıtıp seni öyle alkışlayalım kardeş!
Burdan alkışlamak yeterli olmaz.
Her paylaşım kendine has tabi.
yourock yourock yourock
Yorum
-
Ben sanarim 3 yildir foruma uyeyim latitudeyi alana kadarda tek kayıtlı olduğum forum buydu.
Aracimin formuna üye oldum hakkında herşeyi öğrenmek için başlarda iyi olsada ileride siyasi düşünce kavgaları yüzünden bu dostluk orada bozulmustu.İnşallah burada böyle tatsızlıklar yasanmaz,yasanicaginida zannefmiyorum.
En kısa insignia sahiplerinden birisiyimsir yaklaşık 1 hafta .
Kendi aracının forumunda çok tadsiz ve hadsiz üsluplu konuşmalara magruz kaldım haketmedigim şekilde zaten bunun sonunda oradaki dostluk bağları koptu 2 ayrı grup olustu.
Bana 1-2 kişi dışında ters üslupla burada cevap veren hiç olmadı insignia sahibi olmasada sizlerde reelde tanismasamda bu önemli birşey buranın tadı havası ayrı aranızdaki birlik hiç bozulmasın.
Gönlüm isterdiki biraz daha uzun süre insignia sahibi olsaydimda sizinn gibi güzel kişilerle tanışıp vakit gecirebilseydim.Allah dostluğunuzu daim etsin.2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
Yorum