Ynt: Insignia'nızı sattıktan sonra başka foruma üye oldunuz mu?
ben evet diyorum cünkü aracımın özelliklerini, kusurlarını vs ögrenmek iyi oluyor... ihihi ihihi
ama insigniateam cok farklı... üyeleri... arkadaşlıkları.... en önemlisi gercek bir aile olması
Ynt: Insignia'nızı sattıktan sonra başka foruma üye oldunuz mu?
Ben sanarim 3 yildir foruma uyeyim latitudeyi alana kadarda tek kayıtlı olduğum forum buydu.
Aracimin formuna üye oldum hakkında herşeyi öğrenmek için başlarda iyi olsada ileride siyasi düşünce kavgaları yüzünden bu dostluk orada bozulmustu.İnşallah burada böyle tatsızlıklar yasanmaz,yasanicaginida zannefmiyorum.
En kısa insignia sahiplerinden birisiyimsir yaklaşık 1 hafta .
Kendi aracının forumunda çok tadsiz ve hadsiz üsluplu konuşmalara magruz kaldım haketmedigim şekilde zaten bunun sonunda oradaki dostluk bağları koptu 2 ayrı grup olustu.
Bana 1-2 kişi dışında ters üslupla burada cevap veren hiç olmadı insignia sahibi olmasada sizlerde reelde tanismasamda bu önemli birşey buranın tadı havası ayrı aranızdaki birlik hiç bozulmasın.
Gönlüm isterdiki biraz daha uzun süre insignia sahibi olsaydimda sizinn gibi güzel kişilerle tanışıp vakit gecirebilseydim.Allah dostluğunuzu daim etsin.
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket. Gerçek pilot
Yorum