Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Trafik Cezasına İtirazım Kabul Edildi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Trafik Cezasına İtirazım Kabul Edildi

Merhaba Sewgili forumdaşlarım,

Mayıs ayında evime kırmızı ışık ihlali ile ilgili bir ceza gelmişti,bende Kadıkoydeki adliyeye gidip itiraz etmiştim ve dün akşam eve geldiğimde itirazımın kabul edildiğine dair bir kağıt geldiğini gördüm.Şimdi otomatikman ceza silinecek mi yoksa sildirmek için benim başka bir işlem yapmama gerek var mı?

Ynt: Trafik Cezasına İtirazım Kabul Edildi

bence bir trafik şubeye danışın.bu gibi işlerde ihmaller çok olur siz yine o cezayı ödersiniz belli olmaz
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

kararı paylaşabilir misiniz.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

kararı paylaşırım,ama şuan kagıt evde yarın scan eder buraya asarım fakat uzerınde hakımın ısmı fln yazıyor kanunen sıkıntı olur mu?..işin özü şu acıbadem de yesıl ısıkta gecerken onumde trafık sıkıştı onumdekı arac ılerleyınce bende ılerledım fakat durdugumda ısıga olan gorus acımı kaybetmıstım yanı onumdekı arac ılerlerken kırmızı ısık yanıyor fakat benım solumda kalan ısıkları gorme ımkanım yoktu..bende bunu bu sekılde dılekceye yazdım ve gereklı basvuruyu yaptım sağolsun hakime hanımda cezanın ıptalıne karar vermiş.. clapclap

Yorum

tamam olayı merak eymiştim ben. demekki güzel ve inandırıcı bir şekilde belirtmişsiniz dilekçenizde. tebrikler
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

İşleniyor...
          X