Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracıma ekstra ne yaptırabilitim??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracıma ekstra ne yaptırabilitim??

Merhaba insigniaya gönül vermiş arkadaşlar
    Bende 1.4 edition elegance yeni stil paket sanruflu bir aracım var
    Bu hafta sonu aracıma cift egzost uygulaması yaptırıcam bunu harici ne yaptırabilirim
    Önericeğiniz bir uygulama varmıdır.
    Teşekkür ederim

Ynt: Aracıma ekstra ne yaptırabilitim??

sprint booster ve ledli ayna önerebiliriz
    http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=5360.0
    http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=6246.0
    InsigniaTEAM

Yorum

performans arttirici mi yoksa dis aksesuar olarak mi sordunuz bu soruyu?
      1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
      -
      1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
      -
      2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

bir de aracınızın güncel fotoğraflarını eklerseniz , rengine duruşuna göre fikirlerimizi sunabiliriz.. ayrıca araç için ayırabileceğiniz ücret ne kadar ? yapmak istedikten sonra 1001 alternatif bulunur..
        www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
          Merhaba insigniaya gönül vermiş arkadaşlar
          Bende 1.4 edition elegance yeni stil paket sanruflu bir aracım var
          Bu hafta sonu aracıma cift egzost uygulaması yaptırıcam bunu harici ne yaptırabilirim
          Önericeğiniz bir uygulama varmıdır.
          Teşekkür ederim

çift egsoz için fiyat aldın mı acaba? paylaşırsan sevinirim.

tunç
          1.4 T Edition Elegance -Karbon siyah, SP, 18 jant, Necvox MM.

Yorum

çift egsoz için fiyat aldın mı acaba? paylaşırsan sevinirim.

tunç

Yorum

çift egsozt uygulaması için opel odak 800 tl fiyat verdi ama pazarlık yapmadık daha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ua731
                performans arttirici mi yoksa dis aksesuar olarak mi sordunuz bu soruyu?
                2 side olabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                  bir de aracınızın güncel fotoğraflarını eklerseniz , rengine duruşuna göre fikirlerimizi sunabiliriz.. ayrıca araç için ayırabileceğiniz ücret ne kadar ? yapmak istedikten sonra 1001 alternatif bulunur..
                  aracımın tek arkadan fotografını çektim akşama yüklerim resimleri. maddi olarak açıkçası aracıma 4000TL gibi bir rakam harcayabilirim dış görüntü olarak çok güzel ama bu araca yeniyim daha bilmediğim yada sizin kullandığınız mutlaka güzel bir şeyler vardır

Yorum

komple opc body kit falan alınabilir o paralara sanırım dün sahibinden.com da öyle bir ilan görmüştüm ama bence 1.4 T için biraz abartı ve çok iddaalı olur. ben olsam multimedya navigasyon ve deri döşeme yaptırırdım. bu fiyatlara kassan ikisinide yaptırabilirsin bence aracında zaten sunroof da varmış, full bir araç olur. dışıyla fazla oynama taraftarı değilim ama çift egsoz çok güzel ve aracın orjinal modellerinde zaten olan bir özellik olduğu için çok hoş duruyor bence. birde ledli aynalar denmişti bencede çok güzel duruyor.

şimdiden hayırlı olsun..

Yorum

Cift egsoz,19 jant,yay,cam filmi,ledli ayna,opc sinyal cercevesi,yazilim,hava filtresi daha uzar gider
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuNCMan
                        komple opc body kit falan alınabilir o paralara sanırım dün sahibinden.com da öyle bir ilan görmüştüm ama bence 1.4 T için biraz abartı ve çok iddaalı olur. ben olsam multimedya navigasyon ve deri döşeme yaptırırdım. bu fiyatlara kassan ikisinide yaptırabilirsin bence aracında zaten sunroof da varmış, full bir araç olur. dışıyla fazla oynama taraftarı değilim ama çift egsoz çok güzel ve aracın orjinal modellerinde zaten olan bir özellik olduğu için çok hoş duruyor bence. birde ledli aynalar denmişti bencede çok güzel duruyor.

şimdiden hayırlı olsun..
                        aracımda navi koltuklar bej döşeme ve koltuk başlıklarında 2 adet dvd oynatıcı var şimdi ople odak' a gidip aracıma kapı kollarına led taıyorlarmı diye sorucam eğer yapıyorlarsa yaptırıcam led aynalar takılma yapıyormuş uygulama yapıldıktan sonra kapanma sorunu oluyormuşşş?

Yorum

o bahsettiğim opc ilanı buldum, belki başka isteyen arkadaşlarda olabilir diye linkini aşağıda gönderiyorum.

daha önceden bilenler kusura bakmasın belki daha önce bildirilmiştir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2211635/detay/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuNCMan
                            o bahsettiğim opc ilanı buldum, belki başka isteyen arkadaşlarda olabilir diye linkini aşağıda gönderiyorum.

daha önceden bilenler kusura bakmasın belki daha önce bildirilmiştir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2211635/detay/

usta süpermiş saol zahmet oldu

Yorum

İşleniyor...
                            X