arkadaşlar kafama takılan bir konu var aracın kilidini açtığımızda bir süreliğine farlarımız yanıyor ama bunun sadece gece olması gerekmiyor mu? yani kitapta böyle yazıyor sadece karanlıkta yanar aracın bulunmasını kolaylaştırmak için diyor. yalnız benim araçta gündüzde yanıyor acaba herkeste böyle mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kilit açıldığında yanan farlar hakkında
Collapse
X
-
Ynt: kilit açıldığında yanan farlar hakkında
bilgi ekranında config tusuna basın oradan dıs ortam aydınlatması bolumune bır bakın vallahı bende tam hatırlayamıyorum ama ben oyle ayarlamıstım acılısta farlar yansın 30 sn seklınde ayarladım bır daha ellemedım baskada bır ayar yapmamıstım
Yorum
-
config tuşuna basarak baktım. kitapta anlattığı gibi. ama benim araçta necvox navi takılı bütün menülere girdim araç ayarlarıyla ilgili ama aydınlatmayı bulamadım2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
anladım ama necvox da olsa arac menusu var dıye bılıyorum benım aracta necvox olmadıgından bırsey dıyemıyorum acıkcası hanı necvox da farklımıdır degılmıdır necvox kullananlar daha ıyı yanıt verebılır problemınıze bence sız ıyıce kurcalayın sensorde bır problem yok ıse kesınlıkle ayarlardandır
Yorum
-
birde bunun devamlı böyle kalmasının aküye çok zararı varmıdır? çünkü bazen iki üç defa kilit açıp kapadığımız anlar oluyor devamlı yanıp sönüyor o yüzden2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
Bende bugün farkettim. Gündüz olmasına rağmen düğmeden kapıları açınca farlar yine yandı. Gece gündüz ayırmıyor yani. Far düğmesi oto modundaydı. Bende menüye bakayım ayarını bulabilecek miyim.2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratiparaç çalışırken ve radyo açıkken config menüsü değişiyor. bir de bu şekilde deneyin2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
Yorum