Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel'den aradılar yeni yazılım varmış

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel'den aradılar yeni yazılım varmış

Selamlar,

Az evvel Opel Erpaş'tan aradılar ve aracımla ilgili yeni bir yazılım olduğunu söylediler. Birazdan gideceğim, muhtemelen minik yazılım düzeltmeleri olacaktır ama belki daha da iyisi olur.
    Aracım, 2.0 CDTI, 130hp
    Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp

Ynt: Opel'den aradılar yeni yazılım varmış

enjektör lerle ilgili arada gazdan ayağınzıı çekince aks boşluğu gibi bir şey aypacaktır ona dikkat ediin sonra düzeliyor
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Minik Değildir

Mutlaka gidin aracınızı daha verimli kullanım için düzeltmeler oluyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ben gitsem güncelleme yapılınca chip yazılımıda gider değilmi oytun bey ne gibi değişikler oldugunu bizimlede paylaşırsanız sevinirim
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
          ben gitsem güncelleme yapılınca chip yazılımıda gider değilmi oytun bey ne gibi değişikler oldugunu bizimlede paylaşırsanız sevinirim
          gider..
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

araba önce aptallaşt soradüzeldi

[center]

Yorum

ben hiç karıştırmayım ozamn ne bileyim belki gösterge ekranı falan değişirse dedim iyiy olur ihihi
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Servise gittim ve yazılımı yüklettim. "Motoru kontrol eden bilgisayarın kalibrasyonu" için yapılan bir güncellemeymiş.
                Servisten sonra araçta benim açıkça farkettiğim tek bir şey oldu o da, dik yokuşlarda vites küçültmeyi daha geç yapması oldu (Active Select)

Genel olarak sakin süren birisiyim, gaza çok basmadığımdan gazdan çekince aks boşluğu vs gibi bir şeyi fark edemedim. Belki sert sürüş yapsam fark edebilirim, yine de teşekkürler.

Bir de direksiyonun arkasındaki grafik ekran belki güncellenir diye ufak bir umudum vardı ama zannedersem donanım farklı olduğundan bir şey değişmedi.
                Opel Insignia 2.0 CDTI 130hp

Yorum

bu yazılım active select le ilgili muhtemelen.Çünkü son iyileştirmelerde düz vitesle neredeyse aynı hızlanmaya ulaştı active select.Çok kısa zaman aralığında hem passat dsg hemde yeni astra sedan 1,4 140 hp active select kullandım bir fark yok

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

İşleniyor...
                  X