Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sizce?

Bugün denemek için taktığım güzdüz farlarım...Gerçekten çok güzel oldu fakat farlar orjinal(sarı) olduğu için biraz sırıttığını düşündüm ve geri çıkarmak zorunda kaldım istemeye istemeye Sorun şu ki; her ne kadar far yapısı yere doğru olsada mercek olmadığından xenon takmak istemiyorum ozamanda bunları almamın bir mantığı olmuyor. Fakat philips'in yeni çıkardığı beyaz ampülleri gördüm bugün.Yeni gelmiş.Boyalı fakat cidden kalitesi belli oluyor piyasadakiler gibi değil.Araca takıp denedim resmen xenon gibi yanıyor ve herhangi bir göz alma riski yok fakat aydınlatma yeter mi bilemedim açıkcası?Almanya'dan gelen bu ürün oranın standartlarına göre üretilmiş ve lümen olarak orjinal ampüllerle aynı şiddette ışık veriyormuş.Ancak beyaz olması kafa karıştırıcı...Sizce ne yapayım alala

Insignia 1.4 Turbo Elegance

Ynt: Sizce?

bence cok guzel gercektende dıger takılanlara gore gayet sık ve dıkkat cekıcı duruyor

Yorum

Bence standartidan cok daha iyi olmus ama gunduzleri belli olmuyo diyolar bu beyazlar icin bende amerikan park var sariyla turuncu arasi oda bi secenek aklinizda bulunsun

Oda boyle duruyo
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Güzel Çalışma Olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Her ikiside gayet güzel olmuş ilk beyaz yapın sonra da american park yaparsınız

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

bu ürünü nerden ve kaca aldınız arıza lambası yakmadımı eger normal farlarınızı sarı ise bu beyazlar cok sırıtır ama beyaz xenon ise gayat güzel durur diye düşünüyorum xenon far ayarını iyi yaptırırsanız göz kesinlikle almıyor bunuda bilesiniz
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
            X