Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vw tsi motorları...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• vw tsi motorları...

DH de açılan konuyu gördünüzmü bilmiyorum ama benim bildiğim tiguan tsi lerde komple motor yapılan 6. araba ve ilerdede aynı sorunu çıkaracğı için herkes tiguanları elden çıkarmaya başladı. hani uzun ömürlü motorlardı bu tsi ler...

http://forum.donanimhaber.com/m_68413227/tm.htm

Ynt: vw tsi motorları...

Çok da şaşırmadım doğrusu...
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Otomotiv Sektörünün ortak sorunu bunlar en bilindik markalarda bile nice sorunlar çıkıyor ama bizim gibi bir platformları olmadığı için paylaşamıyorlar yada farklı platformlarda paylaşılıyor ama göze batmıyor bizde ise lastik sibop kapağı bile sorun olarak gözüküyor ama bizim araçlarımızda genel otomativ standarlarına göre sağlamdır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ben dedim vw grubu yine kapılarının üstüne çıkar sallanırlar sağlam araba diye...DH de vw grubundan çıt çıkmıyor.

Yorum

of Allahım bu ne yaaaa
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

160'lık tsi motorlarında çok sorun çıkmaya başladı. 1.4 motordan alınabilecek gücünde bir limiti var demek ki... bizim araçların motorlarında ki sorunların çoğu lpg kullanımından kaynaklı oldu şimdiye kadar. onun haricinde motorlarımızın gerçekten dayanıklı olduğunu düşünüyorum...
            (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Aracımın bu hale getirildiğini düşünemiyorum. Hemen soğurdum heralde bu saatten sonra toplansa ne olur toplanmasa ne olur. benim gözüme hep bi tarafları yamuk çıkık felan gelirdi herhalde...
              2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Aslında bu ayıplı mal,çünkü piston biyele ters takılmış ve dengesiz çalışmış.Rektefiye edip adama yutturmaya çalışıyorlar ama mahkeme yoluyla çok rahat değiştirir arabasını.
                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                2.0 CDTI
                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

ben pistonun ters takılacağını tahmin etmiyorum öyle olsa fabrikadan çıkan tüm seride olur bence tsi lerde kronik sorun var 122 lerde 3 tanesinde mahkeme yoluyla araç değişimi yapıldığını biliyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Otomotiv Sektörünün ortak sorunu bunlar en bilindik markalarda bile nice sorunlar çıkıyor ama bizim gibi bir platformları olmadığı için paylaşamıyorlar yada farklı platformlarda paylaşılıyor ama göze batmıyor bizde ise lastik sibop kapağı bile sorun olarak gözüküyor ama bizim araçlarımızda genel otomativ standarlarına göre sağlamdır.
                    +1000
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

opelde bu tip bi sorun olsa cık diye sıfır sandık motor takarlar gerçekten kıymetini bilelim bindiğimiz araçların...
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                        opelde bu tip bi sorun olsa cık diye sıfır sandık motor takarlar gerçekten kıymetini bilelim bindiğimiz araçların...
                        yeni motor gelincede ruhsatta iki motor numarası olucak ikinci el satışda müşteri bulamaz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MKG24
                          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          yeni motor gelincede ruhsatta iki motor numarası olucak ikinci el satışda müşteri bulamaz...
                          yani şimdi müşteri bulamıcam diyede gidip rektifiyemi yaptırıcam 0 arabanın motorunu nasıl bi mantık abicim bu o zaman rektifiye yaptır kullan artık ne zaman bozulur bilemeyiz sürekli aklında acaba bi sorun daha olurmu yolda kalırmıyım insan uzun yola çıkarken korkar yani bunlarımı yaşıcaz aman motor numarası değişmesin arabayı satamam diye ben olsam ikinci el olarak farketmez dahada iyi olur derim 0 motor kim istemez 0na görede garantisi var ben 30000 kmde insignia aldım keşke çift motor numarası olsada 0 motor olsaydı s0nucta servisin takmıs olduğu garantili motor bu yani dimi biraz mantıklı düşünmek gerekir...

F10 Msport

Yorum

kdristnbl kardeşim, biraz nokta-virgül kullansan diyorum, okuyanlar da bir soluk alabilse, cümle nerede bitiyor nerede başlıyor anlayabilse...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdar99
                              kdristnbl kardeşim, biraz nokta-virgül kullansan diyorum, okuyanlar da bir soluk alabilse, cümle nerede bitiyor nerede başlıyor anlayabilse...
                              ben biraz düz vites adamımdır abi pek ilgilenmem ama anlıyan anlıyo ilk defa sen uyardın beni teşekkür ederim bi daha kine daha dikkatli olurum

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X