Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vw tsi motorları...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: vw tsi motorları...

Ikıncı elde herkes abartmaya basladı zaten
    nerden fıyat kırsam dıye bakıyor.

He bide tiguanları bu sebeple elden cıkarılmasıyla ınsıgnıa cok yakıo dıyıp fıyat dusuren zıhnıyet aynı

Yorum yapmayı cok sevıyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
      Ikıncı elde herkes abartmaya basladı zaten
      nerden fıyat kırsam dıye bakıyor.

He bide tiguanları bu sebeple elden cıkarılmasıyla ınsıgnıa cok yakıo dıyıp fıyat dusuren zıhnıyet aynı

Yorum yapmayı cok sevıyoruz
      aynen öyle kardeşim katılıyorum. Şimdi insignia çok yakıyo diyolar ya lafım onlara;
      yılda 10000,15000 km yol yApıyorsunuz altınızdaki araç 180 hp lik bi araç yani sınıfında 1.6 motorda lider şehir içi normal kullanmada 9 11 litre arası yakıy0 buda 40 45 kurus civarı km'de bu arabanın keyfini vericek olan dizel 2000,2500cc olucak o dizel araç ne kadar yakıcak kmde 25 kurusmu tabiki hayır en az 35 40 kurus yakıcak ayrıyetten dizel aracın bakımları daha ağır ve 1500 tl minimum vergi fazlalığı var bakım farkıyla birlikte minumum 2000 tl insigniamıza karsı fazla para vericez neden kmde 5 kuruş kar ediceğimiz için yılda ;
      10000km farkı = 500tl
      15000km farkı = 750tl
      20000km farkı = 1000 tl
      eğer performans da önemli değilse inisgnianın çok yakmasına bakmıcaklar gidip 1.3 multijete binicekler...
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

tsi motorlarda motor acilma cok fazla duydum bende...
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          Orjinal yazı sahibi: MKG24
          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          opelde bu tip bi sorun olsa cık diye sıfır sandık motor takarlar gerçekten kıymetini bilelim bindiğimiz araçların...
          yeni motor gelincede ruhsatta iki motor numarası olucak ikinci el satışda müşteri bulamaz...
          yani şimdi müşteri bulamıcam diyede gidip rektifiyemi yaptırıcam 0 arabanın motorunu nasıl bi mantık abicim bu o zaman rektifiye yaptır kullan artık ne zaman bozulur bilemeyiz sürekli aklında acaba bi sorun daha olurmu yolda kalırmıyım insan uzun yola çıkarken korkar yani bunlarımı yaşıcaz aman motor numarası değişmesin arabayı satamam diye ben olsam ikinci el olarak farketmez dahada iyi olur derim 0 motor kim istemez 0na görede garantisi var ben 30000 kmde insignia aldım keşke çift motor numarası olsada 0 motor olsaydı s0nucta servisin takmıs olduğu garantili motor bu yani dimi biraz mantıklı düşünmek gerekir...
          ben aynı durumda direk araç değişimine giderdim arabanın önünde kaput ve çamurluktan başka bir şey kalmamış sıfır motor gelse ne olacak...ayrıca her çalışanı usta zannetmeyin yaşım geregi iyi bilirim fabrika vidayı fazla koymuş sözü bizim sanyiden çıkmadır...

Yorum

o farklı bir secenek abicim ben motor konusunda konusuyorum tabiiki araç değişse daha iyi olur burada biz opelin bu tip olaylarda daha iyi olduğunu söylüyoruz siz de bana iki farklı motor numarasından müşteri bulamayacağından bahsediyosunuz konu bu yani her aracın motorunda sıkıntı çıktı diye araç değişimide yapılmaz ki seçenek sunulsa sandık motormu motor tamirimi ben sandık motor derim yani bu benim tercihim hiç önemli değil çift numaralı olup olmaması...
            Tabiki bizde her çalısana arabalarımızı emanet etmiyoruz.
            ayrıca bilgileriniz için teşekkürler...
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
            X