Arkadaslar arabamin bilgi ekraninda bugun bu uyari vardi.. Bilen goren daha onceden bununla karsilasan var mi? Yardimci olursa iz sevinirim, simdiden tesekkurler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sogutma suyu az uyarisi !
Collapse
X
-
Ynt: Sogutma suyu az uyarisi !
aracınıza su ekliyeceksiniz. kitaptan su antifiriz oranlarına bakarak ekleyin yada serviste falan eklesinler su azalmış yani srun yok sanırsam2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
-
Neyden kaynaklaniyor derken sizin dediginiz arizayi durup dururken neden vermistir o anlamda dedim1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
-
2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum
-
ya kaçak vardır borularda problem vardır. ya gerçekten su azdır serviste kontrol edilmemiştir yada arkadaşın dediği gibi müşür arızalıdır2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox
Yorum
-
AYNI HATAYI BENİM ARACIMDA VERMİŞTİ ARACIM 2.0 CDTI EGR VALFİ ARZALANMIŞTI BENZİNLİ ARAÇTADA AYNİ VALF VARMI BİLMİYORUM AMA BEN SERVİSE HEMEN GÖTÜRDÜM İYİKİ DE GÖTÜRMÜŞÜM AZ KALSIN MOTORU YİYORMUŞUZ. BENCE SEN HEMEN SERVİSE GİT VE GARANTİDEN AÇILSIN İŞLEMİN ALLAH KORUSUN MOTORA BİŞİ OLURSA GARANTİ DIŞI İŞLEM YAPARLAR GİBİ GELİYOR.GEÇMİŞ OLSUN.
Yorum
-
Bu uyari surekli ekraniniza geliyor muydu peki bende bir kere gosterdi bidahada gostermedi ? Durum o kadar vahim yani1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
-
1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
-
2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Yorum
-
büyük ihtimalle müşür arızası kapınızda onun sebebide hatalı üretim aynı sorun astralardada var benim aracımda iki kere değişti son değişimden sonra bir daha vermedi,bendede bu şekilde başladı sonra sürekli arıza bilgisi ekranda kaldı.insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
Yorum