Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şaşırtıyo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• şaşırtıyo

2 3 ay önce foruma yakın zamanda insignia alıcağımı tanışma bölümünde yazmıştım o gün geldi çattı ilk arabamı alıyorum we fikirlerinize ihtiyacım war
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2735536/detay/
    kesinlikle boyalı değişenli araç almama düşüncesindeym ama bu araba gözüme takıldı temiz we donanımlı gibi fakat söle bi durum war araçın açıklamasında yüzeysel boya war değişen kaza yok diyo. adamı aradım sordum boya sebebi nedir dedim değişeni kazası warmı dedim şiveden dolayı tam çözemedim ama arka tampon değişti fln dedi zaten bu donanım temızlıkte çok ucuza gidiyo gibi geliyo insana emın olamadım 1 saat sonra tekrar aradm farklı bi numarayla araçta sadece yüzeysel boya war kazası değişeni yok dedi gelip opele götürücem fln dedim buna rağmen gelirsin abi götürür baktırırız dedi eleman şaşırdım sizinle paylasıp düşüncelerinizi yada araçla ilgili bilgisiniz warsa paylaşımlarınızı almak istedim.

Ynt: şaşırtıyo

Orjinal yazı sahibi: qback
    2 3 ay önce foruma yakın zamanda insignia alıcağımı tanışma bölümünde yazmıştım o gün geldi çattı ilk arabamı alıyorum we fikirlerinize ihtiyacım war
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2735536/detay/
    kesinlikle boyalı değişenli araç almama düşüncesindeym ama bu araba gözüme takıldı temiz we donanımlı gibi fakat söle bi durum war araçın açıklamasında yüzeysel boya war değişen kaza yok diyo. adamı aradım sordum boya sebebi nedir dedim değişeni kazası warmı dedim şiveden dolayı tam çözemedim ama arka tampon değişti fln dedi zaten bu donanım temızlıkte çok ucuza gidiyo gibi geliyo insana emın olamadım 1 saat sonra tekrar aradm farklı bi numarayla araçta sadece yüzeysel boya war kazası değişeni yok dedi gelip opele götürücem fln dedim buna rağmen gelirsin abi götürür baktırırız dedi eleman şaşırdım sizinle paylasıp düşüncelerinizi yada araçla ilgili bilgisiniz warsa paylaşımlarınızı almak istedim.
    bence araç 50 bine bedava ama bana 45e dahi verse gitmem ta burdan kilise yani şüpheli bir konusmada olmus sanki bilemiyorum kardeş yani 1bucuk aydır satılmadıysa vardır bi skıntı gibime geldi ama karar senin gidipde eli boş dönmek daha bi sıkıntı yaratır diye düşünüyorum...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

ben olsam düşünmezdim bu arabayı
      büyükşehir yolları bile köstebek yuvasıyken Kilis'de yolların iyi olduğunu sanmıyorum, o yollardan kimbilir nasıl gittiler, sahibi nasıl biri, silikonla yapıştırılmış plaka neden söküldü gibi soru işaretleri oluştu kafamda
      InsigniaTEAM

Yorum

ve bide araç galeride yani piyasası 58 60 bin lira olan bi araba nasıl olurda 50 bine verir bence vazgeç bu arabadan huh
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Banada arac biraz suphe uyandirdi daha yakinlarda mutlaka eli yuzu duzgun araclar bulunur bence biraz daha arastirabilirsin qb

Offsenive lineman'den sevgiler
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

ilk aracımı alıyorum derken bu ilk adayım bu aracı kesin almaya karar wermiş değilim sizin onayınız olmadan iş yapmam zaten yani o noktada tam bi belirginlik olsun bunun yanı sıra
            kdristnbl aracın satılamamsını biraz mevkisine we kış piyasasına bağlıyorum ben bunun dısında tabi satılmaması sadece bundan dolayı diye bişe yok farklı sebeplerden dolayıda olabilir aracın piyasasını ben daha cok 50 55 arası görüyorum 2 hafta önce istanbuldan 48 bin liraya e 50 binde aynı donanıma sahip 2009 bi araç satıldı ekpertiz raporlu bu sabredilirse 50 civarı alınabilinceğinin bi göstergesi diye düsünüyorm
            admin mantıklı bi yaklaşım ama araç 30 bin de bunun yanı sıra farklı mevkilerinde kendine göre problemleri olur diye düsünüyorum trafik durkalk nem fln mesela ama sölediğinde önemli nokta tşkler
            linemann qbler işlemicek oyunu oynamazlar biliyosun bende işimi garantiye almadan hareket etmicem tabiki bu arada aracın a göre değerlendirirsen sen tackle oynuyosun

Yorum

Ben insigniamı temmuz ayında 2011 model 18.000 km de aldım kesinlikle boya değişen çizik yok 55.000 e bu fiyat çok iddaalı ve söz konusu uzak ve güvensiz bir konuşmanın ardından bence bekleyin elbet kısa sürede yakın çevrede titz hastasından bi araç bulabilirsiniz bence hayırlısı olsun

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

Bende uzun zamandır arıyorumda bu fiyata çok zor boyle bir araba istiyorsanız benim alıcagım bir satıcı vardı suan alamıyorum bazı problelerden dolayı ıstersenız özelden numarasını atıyım rengi siyah flexride sunroofta var istanbulda araç
                2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                Gerçek pilot

Yorum

Bizim bu bölgeden arabayı; sahibi subay-polis-memur vs değilse kesinlikle almamak lazım. bölgede şahin-doğan-broadway tarzı araç kalmadı. devletin çiftçi desteklemesi yüzünden herkes (köylü-çiftçiler) iyi arabalara biniyor. berbat köy yollarında insignialar-meganelar-bmw-mercedesler cirit atıyor. içleri leş gibi, arabalar berbat durumda. arabayı sevmek, iyi bakmak falan yok, bilmiyorlar, nasıl olsa devlet baba kepçeyle para dağıtıyor, her sene yeni araba alıyorlar. ciddi söylüyorum almancıların 2000 model geldikleri arabalar bu bölgedeki 2011 model arabaların çoğundan daha temizdir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                    Bizim bu bölgeden arabayı; sahibi subay-polis-memur vs değilse kesinlikle almamak lazım. bölgede şahin-doğan-broadway tarzı araç kalmadı. devletin çiftçi desteklemesi yüzünden herkes (köylü-çiftçiler) iyi arabalara biniyor. berbat köy yollarında insignialar-meganelar-bmw-mercedesler cirit atıyor. içleri leş gibi, arabalar berbat durumda. arabayı sevmek, iyi bakmak falan yok, bilmiyorlar, nasıl olsa devlet baba kepçeyle para dağıtıyor, her sene yeni araba alıyorlar. ciddi söylüyorum almancıların 2000 model geldikleri arabalar bu bölgedeki 2011 model arabaların çoğundan daha temizdir.
                    +1 o lokal boya olan bölgeyi bir söktür almadan önce mermi deliği falan olmasın ...
                    İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Herkes söylediklerinde haklı olabilir ama bizlerdeki bu ön yargıyla kimse birşey alamaz İlandaki araba hakikaten bedava arayıp aracın plakasını sorup sorgulatabilirsiniz, oralarda bir tanıdık bulabilirseniz gidip baktırabilirsiniz. Araç boyalı bile olsa bence bedava

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

aynen öyle yapıcam onur bey hatayda bi kuzenimi gidebilirse gitmesini isticem yada ekspertiz raporu isticem bahsettikleriiniz olasılık dahilinde ama iyisiyle kötüsüyle memleketimin aracı değerlendirmekte fayda war diye düşünüyorum utku bey aracın lınk ı warsa bakmak isterim ilginiz için tşkler

Yorum

İşleniyor...
                        X