Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forum Kuralları. OPEL ATM Rezilliği adlı Konu kaldırma ile ilgili

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Forum Kuralları. OPEL ATM Rezilliği adlı Konu kaldırma ile ilgili

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Öncelikle şundan bahsediyim, forumda yazılan her mesajda yönetimin sorumluluğu vardır, bu sebeple forum kuralları bulunmak zorundadır.

3 gün boyunca bir firma hakkında yazıldı çizildi, Yönetim tarafından isim vermeyin denildi mi?
    Fatih abinin mesajını hatırlayalım;
    Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Burak Sorunları dile getirmeyin demiyoruz tabi ki paylaşacaksınız bunda bir sorun yok ama asalım keselim dövelim bu tür mesajların olmasını istemiyoruz.
    Burak bey, kapatılan konuda yazdığınız ilk mesajınız bile Uğur'un maduriyetiyle yada firmanın yaptıklarıyla ilgili birşey içermiyor, başından beri tamamen Yönetimi eleştirir bir tutum içindesiniz.
    (isterseniz mesajlarınızı buraya ekleyebilirim)
    Yönetim eleştirilemez demiyorum tabiki eleştirilecek, hiçkimse 4.4lük değildir. Ancak bu eleştirinizi çarpıtarak ve asılsız iftiralarda bulunarak yapmanız üzücü.
    "İftira" yerine "iddia" yazmak isterdim ama "çıkar uğruna" birşeyler yaptığımızı açık açık net olarak yazmışsınız. Yani böyle birşeyi iddia etmiyor resmen yaptığımızı düşünüyorsunuz, yazınızdan ben bunu anladım.
    Forumda bulunduğunuz kısa süre içerisinde belki farketmemişsinizdir, forumda 3,5 yıl içinde ilgili firma hakkında yazılanlar bu zamana kadar 3ü 5i geçmedi. Firmadan bu zamana kadar sağladığımız çıkarları ben bilmiyorum, siz konuyu daha iyi bildiğiniz için bize de anlatırsanız memnun oluruz.
    Genç bir arkadaşsın, Header bölümündeki banner öylesine duruyor sanırım Ama olması gereken bu zaten sakın ha bunu irdelemiyorum.

Burada seni şahır olarak düşünüyorum ve cevap veriyorum cagri yönetimden biri olarak değil. Fatih bey in cümlesinden alıntı yaparak cevap yazarken. Dediği gibi
    Burak Sorunları dile getirmeyin demiyoruz tabi ki paylaşacaksınız bunda bir sorun yok
    müsade edersen diyelim. Zaten asmadık kesmedik sadece tepkimizi gösterdik be le birlikte bir kaç arkadaş.

Yönetimi eleştirdiğim bir yazı hatırlamıyorum yok yazdıysam da neden cevap verme gereği duyuyorsun eleştiriler cevaplanmak için yapılmaz, sadece eleştiridir doğru yada yanlış olabilir.

Neyse, ben hala servisler ile ilgili bir durum olduğunda (asmayalım kesmeyelim bu konuda hemfikiriz) bunu yazalım, hiç olmassa kim hangi servise gittiğinde nasıl bir muamele ile karşılaşacağını aracı ile nasıl ilgileneceği bilinsin. Hizmeti kalitesiz olan, kaliteli hizmet versin.

Daha öncede dediğim gibi ben hizmet karşılığın da ücretini ödüyorum, benim gibi tüm opel sahipleri de, ücreti ödeniyorsa kaliteli hizmet verecekler buna mecburlar, bu sayede herkes gideceği servisi seçebilecek. servislerde hizmetlerinin karşılığı kadar müşteri kazanacak. sen ben biliyoruz peki ya bu süreçlerden haberdar olmayan insanlar?

Öcü insan olmak istemiyorum benden bu kadar pes ediyorum

Yorum

arkadaslar tamam atm cok dogru yapmamis eksiklikleri de olmus ama bide soyle dusunelim; bu devirde kim parasinu tam almadan urun teslim eder ki?
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        arkadaslar tamam atm cok dogru yapmamis eksiklikleri de olmus ama bide soyle dusunelim; bu devirde kim parasinu tam almadan urun teslim eder ki?
        Ürün zaten adamın değil mi?

Yorum

Arkadaşlar bu konuları yeterince konuştuk

İşin Özeti Firma yaptığının farkında ve bu sorunu gidermek için araç sahibiyle görüşmüşler

Keyifli forumlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

elbette urun bizim arkadasimizin fakat arkadasimizi tenzih ederek konusuyorum bu tarz bakiyeleri getirmeyecek bur suru kansiz vardir bayide arkadasi sahsen tanimadigi icin bence bubsekilde dusunmuslerdir...
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
              Arkadaşlar bu konuları yeterince konuştuk

İşin Özeti Firma yaptığının farkında ve bu sorunu gidermek için araç sahibiyle görüşmüşler

Keyifli forumlar.
              sorunun cozuldugune sevindim...
              F30 Sport+

Yorum

Bu konu son günlerde yeterince huzurumuzu kaçırdı.

Benim şahsi fikrim , bu firma Gerek çalışma politikalarının, gerek personel eğitimlerinin, gerek insan ilişkilerinin, gerek hizmet kalitesinde bir yanlışlık olduğunu 1 günde yazılan şikayetlerden anlamıştır.

Adı geçen firmaya en büyük tavsiyem , sosyal medyanın gücünü hafife almamasıdır. (Sizin veritabanınızda 1000 lerce müşteri var ise - bizim ulaşabileceğimiz milyonlarca kişi var). Bu konu forum yönetimi tarafından firma yetkililerinin sözlerine güvenerek askıya alınmasaydı adım gibi eminim bunun sonucunu gerek araç satışlarınızdan gerek servis gelirlerinizden anlardınız
                Burada en ufak bir karalama kampanyası yapıldığına inanmıyorum.
                (Sadece, Firmanızın parayı, insanların güvenine tercih ettiğini görmüş olduk. )

Son olarak;
                Firma yetkilileri olarak belki diyorsunuzki "ne olaymış bir türlü kapanmadı vs." Türklerin değerleri olan At-Avrad-Silah 3'lüsü unutmayınız ...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Şikayetçi arkadaş yapılanları tekrar yazmalı.Tabi sorunun çözümü için yapılanları da,ki bizde hangi şehirde nereye uğrayıp uğramayacağımızı bilelin.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

elbette urun bizim arkadasimizin fakat arkadasimizi tenzih ederek konusuyorum bu tarz bakiyeleri getirmeyecek bur suru kansiz vardir bayide arkadasi sahsen tanimadigi icin bence bubsekilde dusunmuslerdir...
                    Gökhan kardeş işin gereği kanunları bizden daha iyi biliyorsun bu yüzden sana soracağım. Alacak karşılığı mahkeme kararı olmadan vede çok daha değerli bir ürüne el koymak ne kadar yasal ?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                      Gökhan kardeş işin gereği kanunları bizden daha iyi biliyorsun bu yüzden sana soracağım. Alacak karşılığı çok daha değerli bir ürüne el koymak ne kadar yasal ?
                      +100000
                      2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
                        Gökhan kardeş işin gereği kanunları bizden daha iyi biliyorsun bu yüzden sana soracağım. Alacak karşılığı mahkeme kararı olmadan vede çok daha değerli bir ürüne el koymak ne kadar yasal ?
                        sonuna kadar o konuda haklısınız...
                        F30 Sport+

Yorum

öncelikle konuyla yakından ilgilenen Burak abime çok teşekkür ediyorum, şikayetlerimi tek tek yazdım, forum kuralına uymadığım gerekçesiyle hepsi silindi, benim amacım kimseyi karalamak değil daha önce de Atm ye aracımı aynı servise götürdüm o zaman bir sıkıntı yaşamadım, bir karalama çabası içersine de girmedim, ben servisde ne yaşadıysam hiçbir şekilde abartmadan herşeyi olduğu gibi anlattım, forum üyelerimiz, ve diğer Opel araç sahipleri mağdur olmasınlar diye. Sonuç olarak, servise gittim, motor yıkandı aracın içi kurutuldu,teslim edildi,aracın içi nasıl ıslanır deyince de ben hayatımda hiç araba yıkamamışım gibi çamurlukları yıkarken böyle olur normaldir diyor adam, suçlu bağırmış suçsuzun ödü kopmuş hesabı. 178 TL lik hesabı zaten o gün servis elemanını eve getirip elden teslim ettiğim 178 TL ile kapatmıştım, bu arada Atm nin ilk defa gördüğü biri de değilim, Atm yeni bir servis, açıldıgından beri bize yakın oldugu için orayı tercih ettik, yani bizi tanıyan bir servis, 178 TL için zaten bana ait olan benim arabama el koyamaz, 178 TL yi senet yapar yine de arabayı teslim eder arabayı teslim etmemek gibi bir terbiyesizlik yapamazlar ama yaptılar işte, şikayetlerimi özetle kendilerine de mail attım, bana hiçbir şekilde geri dönmediler, servisteki eleman pişkin pişkin bir sonraki serviste işçilikte yüzde elli indirim yapacagını söyledi ben de bir daha kapının önünden geçmeyeceğimi söyledim, ilgilenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

İşleniyor...
                          X