Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Forum Kuralları. OPEL ATM Rezilliği adlı Konu kaldırma ile ilgili

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Forum Kuralları. OPEL ATM Rezilliği adlı Konu kaldırma ile ilgili

Merhaba arkadaşlar OPEL ATM Rezilliği adlı konunun nedenini anlamadığım bir şekilde Forum kuralları 12. Madde gereği incelemeye alındığını yazmışsınız. neyini inceliyorsunuz?

12) Mesajlarda bir olay anlatılıyorsa olay içinde olumsuz şekilde nitelenen kişi, kuruluş ve marka isimleri gizlenmeli ve forum teşhir amaçlı kullanılmamalıdır.

Aşağıdaki gördüğüm bir kaç başlık, bunun gibi bir çok başlık ve mesajlar var. Bu başlıkları neden incelemeye almıyorsunuz?

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=131.0

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=9127.0

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=131.0

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=10268.0

Bir diğer konuda 12. madde
    Mesajlarda bir olay anlatılıyorsa olay içinde olumsuz şekilde nitelenen kişi,
    ve aynı zamanda burada sorunlarımızı paylaşabileceğimizden bahsediyorsunuz peki sorarım? biz sorunlarımızı anlatırken nasıl sorumlu kişiyi incitmeden burada yaşadığımız sıkıntıları paylaşacağız. '' Geçen gün bir servise gittim allah razı olsunlar benimle hiç ilgilenmediler nasıl ama nasıl mutlu oldum, çıkarken bana tüm sorunlarımın giderilmediğini söylediler aynı şekilde hasarlı bir şekilde o servisden ayrılmanın vermiş olduğu, huzur, mutluluk, anlatamam. muhakkak sizde gidin'' şeklindemi?

Bu madde ile yönetimin yaptığı eylem bence tutarsız (daha çok çıkar doğrultusunda)

Bu arada böyle gidersem tüm servisler tarafından mimlenecem sanırım

Not: Bu mesajım forum kurallarına uygun yapıda hazırlanmış olup herhangi bir kurum yada kuruluş yada kişiyi rencide etmediği (Başlık hariç ki başlığı daha önceki konuyu tanımlamak için mecbur kullanmak zorundayım) ve direk soru niteliği taşıdığı için kaldırmaz yada silmezseniz sevinirim

Ynt: Forum Kuralları. OPEL ATM Rezilliği adlı Konu kaldırma ile ilgili

tamamen haklısınız bu şekilde olursa yandaş forum olunur,suçlular ismen teşhir edilecekki bir daha yapmasınlar kendilerine çeki düzen versinler.
    06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

ülkemizde en güzel şikayet yöntemi teşhir etmektir. aksi takdirde yaşanan olumsuz bir durumun başkalarının da aynısını yaşamasını temenni etmek olmazmı. ne yazık ki ülkemizde yapanın yanına kar kalıyor. halbukisi bu tür forumlar insanları bilgilendirmek, gerekirse uyarmak ve birlik beraberlik olgusunu geliştirmek için değilmidir?
      ayrıca olumsuz olayların yanında olumlularıda belirterek hak edenleri de ödüllendirmek gerekir.
      insanlara sadece para gözüyle bakan, müşterilerini devamlı üzen, müşteri memnuniyeti diye bir ilkesi olmayan kuruluşları korudukca bu kuruluşların düzelmesini nasıl bekleyebiliriz veya tam tersi hak edenleri nasıl ödüllendirebiliriz?

Yorum

Değerli Yönetim
        Üyelerimizin bir sıkıntısını dile getirmesi ve isim vermesi sıkıntının çözümü ve bir daha yaşanmaması açısından faydalı olacaktır. Burada yapılan (hakaret içermeyen ve dozundaki) eleştiriler ve paylaşımlar yaşanan sorunların çözülmesine ve bir daha yaşanmamasına katkı sağlayacaktır. Forumda herkesin temennisi de bu yöndedir. İlgili servis eğer bu konudan rahatsız olmuşsa forumda tatmin edici bir açıklama yapmalıdır. Konunun kapatılması, olayın örtbas edildiğine ve yapanın yanına kar kaldığına karine teşkil etmektedir.

Daha önceki yazılarda yazılan; olayın servis çalışanlarının tutumu ile ilgili olduğu ve servis yöneticilerini ilgilendirmediği bahsi tamamen acizliktir, katılmak mümkün değildir. İşletmecinin çalışanından ve hareketlerinden sorumlu olması hem bir teamül hem de hukuk kuralıdır. Bu tarzda baştan savıcı bir savunmaya karşı çıkmaktayım.

Forum yönetimimizin ve ilgili servis yetkililerinin bu konu ile ilgili tatmin edici bir araştırma yapmaları ve yine tatmin edici bir cevap yazmaları gerekmektedir. Ayrıca sıkıntı yaşamış olan arkadaşımıza da gerekirse özür dilenmesi ve gönlünün alınması gerekmektedir.

Araçlarını seven ve kıymetli dostlukların yaşandığı çok değerli üyeleri olan bir forumdan beklenen de yaşanan sorunlara karşı kollektif tepki vermektir.

Saygılarımı ve muhabbetlerimi sunar; mağduriyet varsa giderilmesini, yanlış bir durum varsa düzeltilmesini talep ederim.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

+1
          BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

Kesinlikle katiliyorum sizi bravo.
            Burada firma adi vermeyip x servis dedikten sonra ne anlami kalir ki bunun. Cok sacma ,teshir edeceksin ki akillansinlar..
            2015 BMW F30 M Sport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
              Değerli Yönetim
              Üyelerimizin bir sıkıntısını dile getirmesi ve isim vermesi sıkıntının çözümü ve bir daha yaşanmaması açısından faydalı olacaktır. Burada yapılan (hakaret içermeyen ve dozundaki) eleştiriler ve paylaşımlar yaşanan sorunların çözülmesine ve bir daha yaşanmamasına katkı sağlayacaktır. Forumda herkesin temennisi de bu yöndedir. İlgili servis eğer bu konudan rahatsız olmuşsa forumda tatmin edici bir açıklama yapmalıdır. Konunun kapatılması, olayın örtbas edildiğine ve yapanın yanına kar kaldığına karine teşkil etmektedir.

Daha önceki yazılarda yazılan; olayın servis çalışanlarının tutumu ile ilgili olduğu ve servis yöneticilerini ilgilendirmediği bahsi tamamen acizliktir, katılmak mümkün değildir. İşletmecinin çalışanından ve hareketlerinden sorumlu olması hem bir teamül hem de hukuk kuralıdır. Bu tarzda baştan savıcı bir savunmaya karşı çıkmaktayım.

Forum yönetimimizin ve ilgili servis yetkililerinin bu konu ile ilgili tatmin edici bir araştırma yapmaları ve yine tatmin edici bir cevap yazmaları gerekmektedir. Ayrıca sıkıntı yaşamış olan arkadaşımıza da gerekirse özür dilenmesi ve gönlünün alınması gerekmektedir.

Araçlarını seven ve kıymetli dostlukların yaşandığı çok değerli üyeleri olan bir forumdan beklenen de yaşanan sorunlara karşı kollektif tepki vermektir.

Saygılarımı ve muhabbetlerimi sunar; mağduriyet varsa giderilmesini, yanlış bir durum varsa düzeltilmesini talep ederim.

2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Benim bu forumda servis ve yetkili kişi ismi vererek "teşhir" ettiğim de oldu, memnuniyetimi bildirdiğim de. Ancak ben onlara "yalancı" dediğimde bu gerçekten "yalan" söyledikleri içindi, yapmadıkları veya haketmedikleri bir şeyi yazmadım, ki bu zaten "hakaret"e girer.

İlgili konuyu ve mesajları hiç görmediğim için içeriğini bilmiyorum. Yani eğer mesajlarda kişi veya servise "hakaret" yoksa, yayınlanması lazım, eğer anlık sinirle veya yanlış anlamayla ortaya çıkan bir hakaret varsa, yöneticiler tarafından konunun kaldırılması doğrudur.

Forum kurallarından verdiğiniz madde ise bence de yanlıştır, ama o maddenin bir güvenlik önlemi olarak konulduğunu düşünüyorum, yöneticiler o maddeyi yine kendi inisiyatifleri ile uygulayacaklardır, iyi anlamda.
                '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
                '15 BMW 118i LCI

Yorum

Arkadaşlar;

Konunun incelemeye alınmasının sebebi birşeyler örtbas etmek yada birilerini kollamak için değildir sadece konun içeriği ve mesajlardaki başka servislerin adları zikredilerek şikayet ve sorunlar dile getirilmesinden dolayı konuyu incelemeye aldık diğer bir taraftan Olayın mağduru arkadaşımız konunun tekrar açılmasını ve mesajlarında ve yorumlarında değişiklik yapmak istediğini söyledi işlerin yoğunluğundan dolayı foruma giremedik yeni konular açılmış sorgulamalar olmuş hesap verilmesi istenmiş vs...

Bizler Opel Servisleri ile alakalı sizlerin menfaatini sizlerden daha çok düşünüyoruz ve savunuyoruz bunu unutmayalım.

Keyifli Forumlar.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Fixx
                    Benim bu forumda servis ve yetkili kişi ismi vererek "teşhir" ettiğim de oldu, memnuniyetimi bildirdiğim de. Ancak ben onlara "yalancı" dediğimde bu gerçekten "yalan" söyledikleri içindi, yapmadıkları veya haketmedikleri bir şeyi yazmadım, ki bu zaten "hakaret"e girer.

İlgili konuyu ve mesajları hiç görmediğim için içeriğini bilmiyorum. Yani eğer mesajlarda kişi veya servise "hakaret" yoksa, yayınlanması lazım, eğer anlık sinirle veya yanlış anlamayla ortaya çıkan bir hakaret varsa, yöneticiler tarafından konunun kaldırılması doğrudur.

Forum kurallarından verdiğiniz madde ise bence de yanlıştır, ama o maddenin bir güvenlik önlemi olarak konulduğunu düşünüyorum, yöneticiler o maddeyi yine kendi inisiyatifleri ile uygulayacaklardır, iyi anlamda.
                    Kişilere hakeret yok ama Konu başlığındaki Rezil ifadesinden dolayı üyelerimiz asalım keselim dövelim bunlar hep böyle vs....

Opel bayileri ile ilgili konu başlıklarımız var ve bu başlıklarda bize en çok destek olan Odak firması hakkındada şuçlamalar şikayetler oldu bizler birşey demedik demeyizde keşke uğur arkadaşımız konuyu ... başlıkla değilde Gerekli yerin altında açsaydıda bu tür yazışmalar yapmasaydık.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AstraJ
                      Burada firma adi vermeyip x servis dedikten sonra ne anlami kalir ki bunun. Cok sacma ,teshir edeceksin ki akillansinlar..
                      Firma İsmi verilmesinde bir sorun yok ama uslubunca

Yorum

Öncelikle şundan bahsediyim, forumda yazılan her mesajda yönetimin sorumluluğu vardır, bu sebeple forum kuralları bulunmak zorundadır.

3 gün boyunca bir firma hakkında yazıldı çizildi, Yönetim tarafından isim vermeyin denildi mi?
                        Fatih abinin mesajını hatırlayalım;
                        Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Burak Sorunları dile getirmeyin demiyoruz tabi ki paylaşacaksınız bunda bir sorun yok ama asalım keselim dövelim bu tür mesajların olmasını istemiyoruz.
                        Burak bey, kapatılan konuda yazdığınız ilk mesajınız bile Uğur'un maduriyetiyle yada firmanın yaptıklarıyla ilgili birşey içermiyor, başından beri tamamen Yönetimi eleştirir bir tutum içindesiniz.
                        (isterseniz mesajlarınızı buraya ekleyebilirim)
                        Yönetim eleştirilemez demiyorum tabiki eleştirilecek, hiçkimse 4.4lük değildir. Ancak bu eleştirinizi çarpıtarak ve asılsız iftiralarda bulunarak yapmanız üzücü.
                        "İftira" yerine "iddia" yazmak isterdim ama "çıkar uğruna" birşeyler yaptığımızı açık açık net olarak yazmışsınız. Yani böyle birşeyi iddia etmiyor resmen yaptığımızı düşünüyorsunuz, yazınızdan ben bunu anladım.
                        Forumda bulunduğunuz kısa süre içerisinde belki farketmemişsinizdir, forumda 3,5 yıl içinde ilgili firma hakkında yazılanlar bu zamana kadar 3ü 5i geçmedi. Firmadan bu zamana kadar sağladığımız çıkarları ben bilmiyorum, siz konuyu daha iyi bildiğiniz için bize de anlatırsanız memnun oluruz.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          Firma İsmi verilmesinde bir sorun yok ama uslubunca
                          Ben konuyu tam olarak takip etmediğim ve mesajların hepsini tek tek okumadığım için,bu konuda yorum yapamayacağım ne yazık ki.

Bence izlenecek yöntem şu şekilde olmalıydı;

Burası bir Opel forumu,bilgi birikim paylaşım yeri araçlarımızla alakalı.Bir arkadaşımız,abimiz yetkili bir Opel servisiyle alakalı bir sıkıntı yaşamış ve bunu forumda paylaşarak çok iyi yapmış,bizlerin de madur olma durumunu engellemiş oldu. Benim hatırladığım kadarıyla konuyu açan üyenin yazısında herhangi bir hakaret küfür vs yoktu. Sanırım bunlar alta yazılan yorumlarla oluşmaya başlamış. Bunu da o mesajları silerek halledilebilir sonuçta bir tecrübe paylaşılıyor.Tabii yönetim daha iyi bilir...
                          2015 BMW F30 M Sport

Yorum

...Bunu da o mesajları silerek halledilebilir sonuçta bir tecrübe paylaşılıyor.Tabii yönetim daha iyi bilir...
                            ama mesajları da silemeyiz ki, oda suç...
                            InsigniaTEAM

Yorum

Aşa tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık tarzında bir şey olmuş o zaman. Tam forum kurallarına hakim olmadığım için bilemiyorum ama her zaman her konuda saygı çerçevesi içerisinde yorumda bulunmak en güzeli bence neyse artık daha fazla konuyu uzatmayalım
                              2015 BMW F30 M Sport

Yorum

İşleniyor...
                              X