Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil yardım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• acil yardım...

arkadaslar bugun bitanesiyle gorustum aracıda begendım 2009 cosmo navi sunroof deri ısıtmalı sogutmalı koltuklar adam aracı zeytınburnu balkan opele gostermek için ısrar ediyor tanıdıklarım var diye bende dogal olarak suphelendim odak a gidelim dedim uzak diyor ne gerek var.bu opel servıslerinin hepsi birmi mi servisler bana expertiz raporu verceklermi yada katakulleye gelirmiyiz tanıdıgıymıs ya bole bişi olabilirmi bi yardımcı olun lutfen tesekkurler

Ynt: acil yardım...

Sizde Odağın sizin tanıdığınız olduğunu söyleyin araçta bir sorun yoksa serviste direk kaporayı vereceğinizi söyleyin. Adam özellikle Balkan diye tutturuyorsa bende şüphelenirdim.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

bende anlamadım aslında adam tamam odagada gıderiz diyor ama balkanda yaptırdım bakımlarımı falan daha iyi biliyolar aracı diyo hemde yakın fln filan.onemli olan expertız raporu veriyormu servis en azından soradan bişi cıktımı adamlara dersin raporların burda temiz yazıyo die

Yorum

Bence servisten yazılı rapor isteyin veriyorlarsa bir sorun olacağını düşünmüyorum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bende ole dusunuyorum bakalım ne dicekler aslında burak beyle gorussem iyi olurdu

Yorum

opel servislerinin bu konuda sıradan bi tamirciden farklı olduklarını düşünmüyorum yazılı rapor vs vermiyolar yani dod gibi kendilerine güvenmiyolar bence kendi özel servisin varsa git ona göster eğer aracın motorundan şüphelenmiyorsan...
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Suphelenmedim ama yinede insan içinin rahat etmesini istiyor

Yorum

Serviste ekspertiz raporu,yazılı verilirse 300-400 civarı,sözlü olursa 100 tl gibi bir ücretle yapıyorlar diye biliyorum.Ayrıca tam anlamıyla ekspertiz sabahtan akşama kadar sürüyor..
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ucretı onemli değil ama sabahtan aksama kdar kotuymus.o zmn ozellikle baktıracagım parcalar nelerdir motor baskı balata suspansıyonlar ne bilim baska neler olabilir aracı kullanan kişiler olarak bilirsiniz

Yorum

Balkan ile Odak'ın arası olsa olsa 10-15dkdır. araç baktırırken satıcının değil alıcının ustası bakar bu yüzden arabayı başka yere göstermiyorsa birşeylerden şüphelenmek lazım
                    InsigniaTEAM

Yorum

Hangi odak ı diyorsun cagrı

Yorum

Birde odak imzalı dokuman veriyormu

Yorum

Simdi karsi taraf iyi niyetlide olabilr ama ben olsam adamin dedigi yere goturmezdim ki adamin tanidiklari varsa hic goturmezdim kim arkadasinin arabasini kotuler araba kotuyse bile iyi der ayrica arabayi alcak olan parayi vercek olan sizsiniz sizin istediginiz yere goturmeniz icinize sinmesi acisindan daha iyi olur adam kabul etmezsede o kaybeder birsuru alincak insignia var insigniayi almasi kolay satmasi zor
                          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

opel servisleri dökuman flan vermiyo (bende aracımı alırken mar,odak,ve gedizlere sormustum bundan 3 ay önce) sabahtan akşama kadarda deil öğleden önce bide öğleden sonra diye ikiye ayırıyolar 2 saat boyasına bakıyolar lifte kaldırıp altına bakıyolar öyle makinayla balata volant debr.aks rot sanzuman vs gözükmüyo bence sağlam bi kaportacıda aracın altına değişen ve boyasına baktır. bende 3 4 ay önce aracımı alırken altına baktım değişenine boyasına baktım aldım yani bizim servisler DoD gibi kendine güvenemiyolar...
                            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bakalım yarın olsun arayıp sorcam gelen araca ne yapıyolar

Yorum

İşleniyor...
                              X