Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 1.4T Edition Elegance + Yeni Stil Paketi + Sunroof Paketi. OTV'den muaf

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA 1.4T Edition Elegance + Yeni Stil Paketi + Sunroof Paketi. OTV'den muaf

Kım vermısse bana da sole orayı

Yorum

Ynt: INSIGNIA 1.4T Edition Elegance + Yeni Stil Paketi + Sunroof Paketi. OTV'den muaf

Arkadasi aradim, kayseri opel 45500 ve mugladan 45000 fiyat almis. Izmir egeminaricam simdi :-) merak ettim.. Bi fiyatta ben alayim.
      BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

araç fiyatı ve ötv'nin hesaplanması şu şekildedir:

Araç geliş fiyatı + bu fiyatın üzerinden %40 ötv + yine geliş fiyatından %18 kdv + masraflar = araç satış fiyatı

vergiler net geliş bedelinden hesaplanır, tüketiciye satış rakamından değil.
        Örneğin:
        araç geliş fiyatı 40.000 TL olsun. Bu aracın bayi satış fiyatı:

40.000+16.000(%40 ötv)+7.200(%18 kdv)=63.200+ masraflar
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Bu hesaba gore bayi 7000 e yakin para kazaniyo. Vay arkadas iyi para :-)
          BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

özürlüler için çok cazip fiyatlar olabiliyor... ama 45000tl den daha aşağı olması gerekiyor diye biliyorum...

Yorum

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla eğer özürlü kişi kendi kullanacaksa özrüne göre büyük ihtimalle oatomatik olması gerekiyor diye biliyorum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Arkadaşın özürü % kaç?

Yorum

Söylenen fiyattan tescil plaka ve bandrol masraflarını çıkarın,

Kalan fiyatı 1.18’e bölerek aracın KDV’siz fiyatını bulun,

KDV’siz fiyatı da 1.37’ye bölerek aracın net fiyatını bulabilirsiniz,

Son olarak da bulduğuz bu son fiyatı 1.18 ile çarparsanız ödemeniz gereken KDV’yi bulursunuz.

İşte bulmuş olduğunuz net fiyat ve KDV toplamı sizin bayiye ödemeniz gereken fiyattır. Ayrıca tescil masrafları adı altında alınan ücretten de bandrol giderini düşeceksiniz zira özürlüler Motorlu Taşıtlar Vergisinden de muaftır.

EDIT : engelleler.gen.tr" den alıntıdır.
                     2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                  X