Arkadaslar, OTV Muafiyeti tam. Araca iki bayi 45.000 TL dedi. Bu sekilde arac alan oldumu hic? Yada fiyat konusunda bilgisi olan varmidir yardimci olabilcek?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
INSIGNIA 1.4T Edition Elegance + Yeni Stil Paketi + Sunroof Paketi. OTV'den muaf
Collapse
X
-
Ynt: INSIGNIA 1.4T Edition Elegance + Yeni Stil Paketi + Sunroof Paketi. OTV'den muaf
ötv indirimi mi gelmiş nedir ?*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
-
Ynt: INSIGNIA 1.4T Edition Elegance + Yeni Stil Paketi + Sunroof Paketi. OTV'den muaf
Yok yok otv indirimi gelirmi hic :-) bi arkadasim arac ariyodu. Insigniayi onerdim. Ozurlu araci otvden muaf. O yuzden fiyatlari bu sekilde araci olanlara yada bilgisi olanlara da sorayim diye konu actim.BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
Otv den muafiyet dr raporuyla hallolan bisey. Ondan sıkıntı ypk. Arabaya 65 bin rakam cikarttilar. Otvsiz de 45 nin. Bana pahali geldi. Bende bu sekilde insignia alanlara ulasmaya calisiyorum eger vRsa.BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
O halde 45bin iyi rakam ama bence daha uygun verirler. Arkadasa 20bin civari dusuyo demisler. Bayi indirimi koparmak gerek bence.BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
Yanlisin var. 106binliralik mercedese (c180,1,6motor) 76bin fiyat vermisler. Fiyat ne kdr artsrsa ondirim o kdr artiyor. Arabanin satis fiyatinda kdv yi cikartip %37sini hesapliyosun. Buda 65binkik arabada 19bin kusur yapar. Suanda hesapladim. 65binin %18 i ciktiginda 52,3 kaliyo. 52,3 nde %37 si 19,351 yapiyo. 65ten de cikarttiginda 45,649. Yani 45 rakam veren bari 600 liralik indirim yapmis.BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
Bence pahalı. Bir arkadaşa Doğuştan 1.4 TSI passat cc için 62000 TL fiyat almıştık ki 94 000 civarında bir fiyatı vardı. 1.4 T için bence en fazla 40 civarı olsa gerek ama tabi net rakamı bilemiyeceğim ...Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Tmm haklısın aracın fıyatı arttıkca otv sıde artıyor onu demıyorum senın yaptıgın hesaplamayı bende yapıyordum ancak bayıye gıt bır hesap cıkart anlarsın degişik hesaplanması var cunku
Yorum
-
Hersey bayinin elinde. Kimi bayi otv muaf zaten diyip daha kar getirmesi icin kendisine indirim yapmiyo. Ama kimi bayide ekstra indirime gidiyo. 45 ten daha as rakam alinirda arastirmak lazim. Bu forumu bayi sahipleri takip etse daha dogru bilgiler verirlerde. Kulaktan duyma benimde.
BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
Hafta sonu gidip hesaplamayi ogrenicem bayinin o kdr cok hesap makinesi kullanmasinin tek nedeni bence kendi karlarini dusunmek :-)BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
-
Ama sonucta 65binlik arabaya 45.bin rakam vermisler. Yalan atcaklari yok ya :-) her halukarda 20binlik bi indirim var ;-)
BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI
Yorum
Yorum