Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009-2010 1.6T cosmo hakkında...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009-2010 1.6T cosmo hakkında...

Öncelikle tekrar herkese merhaba. belirttiğim model ve yılda bir insignia düşünüyorum. Aracı almadan önce dikkat etmem gereken hususlar ne olmalı.. Ayrıca bu aracı tavsiye eder misiniz?
    Bunların dışında LPG ile ilgili çok söylentileri var neye inanacağımı şaşırdım...
    Yardımlarınızı bekliyorum...

Ynt: 2009-2010 1.6T cosmo hakkında...

Her ikisini de epeyce kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ediyorum. Dikkat edeceğiniz özel bişey yok bence. Standart 2. el alırken neye dikakt ediyorsanız bunda da aynı. 2. El de fiyatlar çok çok uygun. 45- 50000 TL civarına alacağınız konfor, ve donanım epeyce üst düzeyde olavaktır bu araçlarda. Düşük kmde temiz bir araç bulursanız hiç kaçırmayın.
    LPG konusunda sitemizde bir srü başlık var çok ayrıntılı incelemeler de mevcut o başlıklardan detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Şu kadarını söylemek sanırım doğru olur 1.6 T için şu na sorunsuz olabilecek bir LPG kiti malesef yok. ÇEşitli modifikasyonlar ( Çelik sübap, yağlama sisitemi gibi) yapmak gerekmekte. Yaptığınız km ölçüsünde kar zarar hesabı yaparak bu işe girmenizde fayda var diye düşünüyorum. Ama 1.6 T konusunda tereddütünüz olmasın
    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Ynt: 2009-2010 1.6T cosmo hakkında...

Yorumunuz için teşekkür ederim. Sık sık şehir dışına çıkmam gerekiyor dizel motor araçları beğenmiyorum 2. araç olarak uzun yolda kullanmak için bu aracı düşünüyorum.. LPG taktırmam gerekecek ama subap erime sorunu beni korkuttu. Hali hazırda 2008 Subaru Impreza aracım var aracım benzinli, subarularda LPG de 50.000 km de subap ayarı gerektirebiliyormuş-gerektirebiliyor sözü bile beni korkuttu.- ve maliyeti yaklaşık 1000-1500tl civarı.. Subap eritme olayı daha vahim bir durum olduğunu ve maliyet olarak miktarı aşacağını düşünüyorum...Yağlama kesin bir çözüüm olabilir mi? uzun kmlerde kullanan arkadaşlar var mı acaba?

Yorum

İşleniyor...
      X