Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 140 alıcam alırken nelere dikkat etmeliyim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 1.4 140 alıcam alırken nelere dikkat etmeliyim

çok güzel duruyor ama bej kolay kirlendiği için pek tercih sebebi olmuyor birde herbayinin elinde bulunmuyor o yüzden sanırım yoksa kral yani
    2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

aracımı 62.300tl fiyata aldım donanımları şöyle
      sanruf navigasyon geri görüş kamerası badi kit bej döşeme yeni stil paket yani afl farda mevcut 18 janta dönüyor otomatikmen arka koltuk başlıklarına dvd oynatıcı koydum çocuklarım uzun yolda ve istanbul trafiğinde sıkılmasın diye diğer bayilere göre fiyatı iyi aldım diye düşünüyorum sizce fiyat nasıl

Yorum

Bence mukemmel bi rakam almissiniz. Hangi bayi? Bende insignia alicamda suan fiyat arastirmasindayim. Bna en iyi rakam 61500 verdiler ama sunroof ve yeni stil paketi mevcut. Sizinki gibi dha da ekstralar yok.
        BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

çok iyi fiyat almışsınız hayırlı olsun.
          2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
            aracımı 62.300tl fiyata aldım donanımları şöyle
            sanruf navigasyon geri görüş kamerası badi kit bej döşeme yeni stil paket yani afl farda mevcut 18 janta dönüyor otomatikmen arka koltuk başlıklarına dvd oynatıcı koydum çocuklarım uzun yolda ve istanbul trafiğinde sıkılmasın diye diğer bayilere göre fiyatı iyi aldım diye düşünüyorum sizce fiyat nasıl
            Hayırlı olsun oleyy

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

sabah sabah güleceğim yoktu seviliyorsun fatih abim

Yorum

zamanında doğru karar vermişim insignia sayesinde hem ortaklarım oldu hemde dostlarım

Yorum

İşleniyor...
                X