Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 140 alıcam alırken nelere dikkat etmeliyim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.4 140 alıcam alırken nelere dikkat etmeliyim

merhaba arkadaşlar
    2012 mart gibi bir insignia almaya karar vermiştim ama iş için yatırım yaptığımdan iptal etmiştim. açıkçası insignia ile ilgili pek fazla bilgim yok araştırma şansım da fazla olmadı 2 gün önce citroen c 5 baktım hoşuma gitti ama pek arkadaşlarım tavsiye etmediler aracın fiyatı full olanı 72 bin tl . ben dün bir opel bayisine gidip insignia yı tekrar gördükten sonra aklım opele kaçtı bu aracı alırken nelere dikkat etmelim yada bu araçta olmazsa olmayan birşey varmıdır yardımcı olursanız çok memnun olurum
    şimdiden herkese teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
    saygılar

Ynt: insignia 1.4 140 alıcam alırken nelere dikkat etmeliyim

yeni stil paket mutlaka olmalı sanruf ileve ederseniz sonradan pişman olmazsınız
    2015 leon fr

Yorum

Evet şuan bir insignia aldım 1.4 stil patel koldul başlıkları dvd bady kit 18 jant sanruf 62.300 aldım fiyat nasıl???

Yorum

Yeni stil paket olmazsa olmaz.

Mutlaka 18" Jant olsun derim.

Sunroof da olursa çok iyi olur.

Fiyatınız iyi gibi duruyor sanki. Şimdiden hayırlı olsun.
        Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
        VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Kesinlikle yeni stil paket al
          sunroof sana kalmış bir şey
          fiyat için iyi araştır bir kaç yere sor ve pazarlık yap
          benim insigniayı alalı 2 ayı biraz geçti çok memnunum
          şimdiden hayırlı olsun derim
          [center]
          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Bende 1.4 insignia arastirsnlardanim. Bugun kayseriden rakam aldim 1.4 t + yeni stil paketi + sunroof paketi 65bim rakam verdiler. Tok bi bayimis hic indirim yapmadilar :-) sitesindeki fiyatida 65450 sanirim. Nerdeyse kafa kafaya.. Ama ben de cok arastirdim sordum yeni stil paketi olmazda olmazi ve olursa sunroof paketi de olsun derim. Ben oyle ariyorum..
            BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

Kesinlikle yeni stil paketi eklenmeli. Daha fazla donanım alabilirseniz sunroof paketini tavsiye ederim
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Yarışmacı arkadaşlara katılıyorum. hiho Yeni stil paketsiz düşünülmesi hata olur. Sunroof hoş bir artı olacaktır. İmkan varsa bunları eklemenizi tavsiye ederim... Birde şu anda alacak olsam aşağıdaki resimde olan rengi arardım. Bu renk sanırım nehir gri olarak geçiyor (emin değilim adından).

(Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Aracın siparişini verdim 1.4 stil paket full aldım sanruf navi bady kit aracın rengi beyaz camlar filim hayırlısı diyelim artık nasipse önümüzdeki hafta alıcam aracı

Yorum

Hayırlı olsun iyi seçim yapmışsınız...
                    2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

öncelikle hayırlı olsun, araç için ne fiyatta anlaştınız söylemeniz mumkunmu?
                      BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Yorum

benim de sorum olacak yeni konu açmiyim dedim.insignia beyaz alırsam iç koltuk döşemeler bej rengi olmuyor mu? etrafta ne kadar beyaz gördüysem içi hep koyu renk.

ben alırsam beyaz renk alırım iç döşeme bej rengi olur diyorum da merak ettim.olursa nasıl durur?

Yorum

Hayırlı olsun. Afl far paketi içeren yeni stil paketinide aldınız değil mi?
                          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rıfat başer
                            benim de sorum olacak yeni konu açmiyim dedim.insignia beyaz alırsam iç koltuk döşemeler bej rengi olmuyor mu? etrafta ne kadar beyaz gördüysem içi hep koyu renk.

ben alırsam beyaz renk alırım iç döşeme bej rengi olur diyorum da merak ettim.olursa nasıl durur?
                            oluyor kardeşim çokta güzel oluyor ben öyle aldım
                            2012 1.4t beyaz/bej+edition elegance+yeni stil paket(18"+afl+bluetooth)+necvox

Yorum

teşekkür ederim biran hiçbiyerde görmeyince acaba olmuyor mu dedim ya da oluyor ama güzel mi durmuyor diye düşündüm. gerçi smg05'in fotografta beyaz insignia içi bej döşeme sanırım

Yorum

İşleniyor...
                              X