Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karar vakti... Korkuyorum!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Karar vakti... Korkuyorum!!

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
    korkuyosan insignia alma derim c 5de ağır geleblir en iyisi c3 al yakıttan yana hiç sıkıntın olmaz 1.6 turbo şehir içi biraz yüklendnmi kmde 80 kuruşa kadar çıkıyo seçim senin...
    bu ne demek?
    bence bütçenizi zorlayarak bu işe giriyor ve yakıtıda dert ediyorsanız bir alt segmentte araçlara bakın derim. yani ben sizin gibi düşünerek geçen yıl aldım arabamı ve bir sorun sonucu geri vermek zorunda kaldım sonra elin eskisindense benim yenim iyidir diye düşünüp sıfır civic aldım birde bayi tüp taktı tadından yenmez oldu bir süre insignia kullandıktan sonra ilk başlarda sorun olsa da iyi şimdilik. benim nacizane size önerim bu olur. ama dizel laguna benim tercihlerim arasındaydı insigniadan sonra bilmem ne dersiniz.
    2012 HONDA CIVIC PREMIUM

Yorum

ben de lagunaları çok severim. hem az yakar hem de içi güzel. dıştan tabi ki inigniaya gibi değil ama iyi bir tercih bence de. 2. elleri de çok makul fiyatlara bulunur. özellikle gt versiyonunu tavsiye ederim.

Yorum

LPG önerilmiş ama çelik subap + lpg kit 5000 TL'den aşağı tutmayacak ve ben ayda yaptığım 1200 km ile bunu amorti edene kadar 3 sene geçer ama aracı kullanacağım süre maksimum 1 sene.

C5 110 beygir ama chip uygulaması ile 140 beygire çıkartılabiliyor. 110 beygir hali ile kullanmayı hiçbir şekilde düşünmüyorum, komik çünkü. Yol tutuşunun zayıf olduğuna dair genel bir kanı mevcut, biliyorum. Virajlarda yavaşlayacağız o zaman ne yapalım!

1 sene kullanıp sonra 1.4 Turbo'ya geçiş yaparım. 1 sene zarfında araca ayırabileceğim bütçe artacak ve o zamana kadar 1.4 Turbo'ların da fiyatı düşmüş olacak. Şu an çok yeni bu araçlar ve fiyatları yüksek. Düşüncelerim bu yönde çünkü elimdeki para belli. 42 000 TL'ye C5'in sunacağı donanım, konfor ve ekonomiyi sunacak başka bir araç düşünemiyorum (50 000 km'yi geçmeyen). Yanlışsam düzeltin lütfen.

Bu arada, alacağım aracın ekonomik olmasına yönelik isteğim yakıt parasını karşılayamayacağımdan değil. 42 000 TL'ye araç alan kişinin cebinde benzine verecek parası vardır elbet ama bana tuhaf geliyor boşa benzine para vermek çünkü bugüne kadar hep dizel araç kullandım ve yakıta ödediğim miktar zihnimde çok yer etmiş durumda. Şimdi bir anda bunun %40 üzerine çıkınca kendimi kazıklanıyor gibi hissedeceğim ve korkum ondan. Masrafı karşılayamayacağımdan değil.

Yorum

ben 6 sene 2007 vectra kullandım. Yakıy ve performansından gayet memnundum. insignia 1.4 t almayı duşündügumde acaba vectrayı aratırmı dıye baya endışem olmuştu. ama şimdi bu endışelerımın ne kadar yersız olduğunu gordum. ben gayet memmnunum. Hiç tereddut etme 1.4 t insignıa al.
          ahmet

Yorum

İstanbul trafiğinde 8 litre mümkün değil...
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

İşleniyor...
            X