Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Karar vakti... Korkuyorum!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Karar vakti... Korkuyorum!!

arada bir uzun yol yaparsanız benim gibi ortalamayı 9 lt lerde tutarsnız.ama şöyel söyliyim ş.içi 10 lt altı çok zor
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

iki aracı da kullanmış biri olarak görüşlerimi belirtmek isterim. 1.6 T ile şehir içi dikkat ederseniz bile 10 lt civarı yakarsınız. İnsignia kesinlikle şehir içine ayarlanmış bir araç değil, fakat yüksek hızlarda yakıtı bir çok araca göre çok düşük. bizzat denedim. 180-230 arası full yüklenmelerle dolu 350 kmlik yolda 13.7 yaktım.
      C5 ise duruşu ve donanımı kesinlikle yabana ayılacak bir araç değil, yakıt tüketimi de çok düşük.Fakat yol tutuşu çok zayıf.120 ile viraja girdiğinizde bile tedirgin ediyor. performansı da kesinlikle keyif vermiyor. karar sizin, inşallah gönlünüze göre olur.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Walla yakıt çok korkutuyorsa üzerine biraz daha para koyun, çelik subap ve yağlamalı sistem LPG ile Insignia ya binin. Zaten aracı çok sıkıştıran biri değilseniz LPG kaynaaklı subap erime vb sorunlarla çok zor karşılaşırsınız

Yorum

korkuyosan insignia alma derim c 5de ağır geleblir en iyisi c3 al yakıttan yana hiç sıkıntın olmaz 1.6 turbo şehir içi biraz yüklendnmi kmde 80 kuruşa kadar çıkıyo seçim senin...
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

1.4 T hertürlü sizin işinizi görür. afl li yeni stil paket olursa tadından yenmez... zaten sakin kullanan biriymişsiniz biri 140 bg biri 180 bg eksikliği hissetmessiniz bile... fakat 41 - 42 ye 1.4 T bulamassınız. 1.4T lerin sadece 2012 modeli mevcut onuda ikinci elde en düşük 53-54 de bulabilirsiniz...
            2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02971253/detay

en uygunu bu... buda 30 000 de 2012 model...
              2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Ankarada kullanıyorum, ve sıkışık trafiğede mutlaka giriyorum: ortalama 8,8 - 9,0 arası. Kimse gazdan ayağını çekmiyor anlaşılan muhaha insignia ile zor tabi

Şaka bir tarafa Ankara yı bilenler için söylemek gerekirse çok ışık olmayan konya yolu - eskişehir yolu gibi güzergahları kullandığımda 7,5 lara kadar indiğim oldu ihihi

97 oktan kullanırken neredeyse 1 lt daha fazla yakıyordu bende inanamadım 95 oktana
                1.6 T DVD800

Yorum

YILDA 12000 kM yapıyorsanız bence dizel bi araba cokta mantılklı değil insignia alın demiyorum ama dizel bi araba almayın derim 120000 km için ihihi
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Sizin için 1.4 daha uygun olabilirdi fakat bütçe elvermiyosa çelik sübaplı temiz bir 1.6t fazlasıyla iş görür
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                      Sizin için 1.4 daha uygun olabilirdi fakat bütçe elvermiyosa çelik sübaplı temiz bir 1.6t fazlasıyla iş görür
                      çelik sübaplı neden yiğit tüp içinmi
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Aynen abi tüplü yazmayı unutmuşum
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bence deymez tüp takmaya yılda 12000 km için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: troop

Ankarada kullanıyorum, ve sıkışık trafiğede mutlaka giriyorum: ortalama 8,8 - 9,0 arası. Kimse gazdan ayağını çekmiyor anlaşılan muhaha insignia ile zor tabi

Şaka bir tarafa Ankara yı bilenler için söylemek gerekirse çok ışık olmayan konya yolu - eskişehir yolu gibi güzergahları kullandığımda 7,5 lara kadar indiğim oldu ihihi

97 oktan kullanırken neredeyse 1 lt daha fazla yakıyordu bende inanamadım 95 oktana
                            Dediğinize katılıyorum biraz da ayağınıza hakim olma meselesi. Sabah yeni benzin aldım Ankara-Eskişehir yolu bilmeyenler için söylüyorum sabah saatlerinde Eskişehir istikameti akıcı olur. Çoğunluğu 90km/sa cruise control ile yer yer anlık 100'ün üstüne çıktım. 13.5km sonunda ortalama tüketim 7.1/100km idi. Dönüşte aynı güzergahtan geldim anlık 200-220 aralığında gittim genellikle 120-130-140 ve eve geldiğimde ortalama 10.3/100km olmuştu.

Karar sizin ama bir gerçek var ki ne kadar güçlü araç kullanırsanız o gücü hissetmek istiyorsunuz. Eski aracım 1.6 atmosferik 105 HP idi. Nasıl olsa gitmiyo sakin sakin kullanırdım. Kendimi sakin bir araç kullanıcısı sanıyordum taa ki Insignia alana kadar. Hoş o gitmediği halde şehir içide 9 lt'nin altına inmiyordu ihihi

Bence şartları biraz zorlayabilirseniz 1.4T + Stil paket sizin ihtiyaçlarınızı her anlamda karşılayabilir. Ya da küçük Insignia olan yeni Astra Sedan'a bakabilirsiniz.
                            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

C5 lerde kronik sorun olarak içinde vites, kapı kolları vc gri kaplamaları soyuluyor. berbat bir görüntü. aynı sıkıntı arkadaşın 2001 golfünde de vardı. yakıt tüketimleri çok iyidir. şehir içi ortalama istanbulda 7-7,5 lt geçmez. insigniayı kullanmak çok zevki fakat sorunsuz bir araba olduğunu söylemek zor. cumartesi gün arabayı biraz kullanayım ve de getirttiğim body kiti taktırayım diye garajdan çıkardım (araç 250 km'de) 1. vitesten 2'ye atarken, 2'den 3'e atarken ve 3000-4000 devirde ayağını gazdan çekince garip garip sesler geliyordu. henüz servise gitmedim fakat 250 km'deki araba böyleyse allah sürekli kullananlara yardım etsin diyorum.

Yorum

Sorunlar biraz da araca göre değişir. Ben 15000 km kullandım sizin 250 km duyduğunuz sesi hiç duymadım. Kısmet işi biraz da. Bazen de aracı fazla dinlediğimizden kaynaklı olabiliyor. Sonuçta bunlar da insan icadı aletler. Elbet kusurlar olacaktır.
                                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                                X