Arkadaslar araci almak için onumde tek engel olan plaka işlemlerini bekliyorum. fakat çarşamba hazir olur demelerine ragmen opelden bugunde yarina sarkabilir ifadesi geldi. trafikte sistemler çökmüş bilmemne. bu plaka işlemleri bukadar sürmesi normalmidir? bir araştirma yapmadan bayii ye fırça kaymiyim dedim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Plaka Işlemleri
Collapse
X
-
Ynt: Plaka beklemek nekadar sürer
Plakanı kendin bile çıkarabilirsin hemde cebine para da kalır.Ben 4-5 saatte kendim çıkarmıştım.ama sistemde arıza vs varsa bilmem
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI
35GB5825 A Rh+
-
Benim aracım pazartesi akşamı bayiye ulaşmıştı. Bana Perşembe günü veririz demişlerdi.1 hafta sonra salı günü teslim edildi.
Kısaca 3 iş günü bekletilebiliyor. Normal bekleme süresi.2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ
Yorum
-
bana da sistem çöktü felan dediler nasil oluyorsa. anlamadim. tabi okadar bekledik ama sonlara dogru artık beklemek sıkıyor iyice. birde çarşamba veririz demişlerdi az once konustugumda cumartesi oldu tarih.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
arkadaslar bugun bi e devlet şifresi aldim ve plakami sorguladigimda taşit kredisi kullanmamiş olmama ragmen araç rehinli gözüküyor nasil olabilir bu? bi fikriniz varmi?Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Ynt: Plaka Işlemleri
ulan şeytan dürttü işte. gittim dün aldim şifreyi bakiyim dedim bi plakaya. oda ne rehinli gözüküyor. da sıfır araçta nasil olabilir bu? ve de kredi kullanilmamiş. erdemiri aradim ve de bir yanlişlik oldugunu hemen halletceklerini soylediler de nasil boyle bir yanlişlik olabilir arkadaslar anlamadim ben bu işi?kıllandim tabiri caizse.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
durumun iç yüzü ortaya çıktı arkadaslar. bugun bayii ve teb ile konustum. araci ilk almaya karar verdiğimizde kredi kullanabiliriz demiştik fakat sonradan vazgeçip kullanmadik ve bütçemizi başka türlü denkleştirdik. fakat bayii krediyi kullanmamiş olmama ragmen kredinin iptalini yapmamiş ve kredi hali hazirda onaylanmiş ve imzami bekliyor durumdaymiş teb de 15 gündür. oyle olunca da rehin konmuş araca. ben boyle bişey görmedim duymadim da. hadi krediyi iptal etmeyi unuttunuz olabilir insanlik hali ya benim adima daha benim imzami almadan kredi çıkmış gibi onaylatip nasil olurda rehin koydurursunuz ve de teb nasil olurda imza bişe olmadan sözleşme olmadan rehin koyar. bayiinin bu baştan salma tutumundan dolayi onlari buradan kınıyorum. benim plaka işlemlerimin uzamasi da gene bu tarz bişeydi. plaka da da benim tc kimlik numaram girdiğinde tekirdag adresi çıktıgı için plakami alamamiş ve 1 hafta beklemek zorunda kalmiştim. oysaki onceki aracimin vermiş oldugum vekalatnamesinde adresim yaziyordu ve de "bir problem varmi vekalet ile ilgili" diye sordugumda " herhangi bir problem yok" cevabını almiştim. sonrasinda tabi koşturmaca yok kayit yok adres taşi bilmemne. kısacasi gerçekten hayal kırıklıgına ugradim. işlemleri başlatmişlar pazartesi en geç rehininiz kalkicak diyorlar. büyük ve önemli bir dikkatsizlik!Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Bende 5 günde teslim edilecek denilem aracımı 10 gündür bekliyorum bayiye daha bu sabah gelmiş . İşlemleri başlamış yetiştireceğiz diyorlar 1 günde bakalım ...
Ayrıyeten yarın sabaha kadar navigasyon , alarm , motor koruma , boya koruma , zenon far , cam filmi nasıl yapacaklar bilmiyorum yaparsalar herhalde en hızlı servis ünvanını alırlar...2015 2.0 sorento
Yorum
-
plaka işlemleri sabah verirseniz evraklarını eksiksiz öğleden sonra 16:00 gibi alırsınız, bir de ONLINE RANDEVU alın, ne sıra beklersiniz ne de kuyruk
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Yorum
-
artık 0 km araç alırken, bütün işlemleri gün içerisinde bayiler yapacakmış, 2012 nisan ayında itibaren uygulama başlanacak deniliyor, yani sabaha bayiye gidip beğendiniz arabayı alıp, öğleden sonra herşeyi hazır bi halde ( plaka, ruhsat, sigorta, kasko vs vs.) trafiğe çıkabilcez, bu harika bişi... sabah evden çıkarken evdekilere ben bi araba satın alıp gelcem hemen bekleyin demek hayal değil
Yorum
Yorum