2008 Opel astra sahibbiyim. 1.3 dizel 90 beygir malumunuz hantal bi araba . O zaman yakıttan dolayı opel tercih etmiştim, ilk arabam dı ve yne opelle devam etmek istiyorum. Hoş şuan için tercih edilcek bu fiyata bu segmentte baska da klas araba yok. 2013 te makyajlancagını duymama ragmen yine de insignia.. Bütçem 20000 lira kadar da kredi çekince 65 bin zorlasam 70 bin civarı olcak. Manisada yasıyorum, rampasız bi şehir malum 1.4 edition mı? (tum opsiyonlu haliyle 72bin civarı oluyo sanrım, deri döşeme dahil) ) yoksa 1.6 cosmo mu? (baslangıc 66bin) 1.4 unun test sürüşüne katıldım ve o performans benim için mukemmeldi. heleki 90 beygirlik bi arabadan sonra uçak gibiydi.. 1.6 yı bilmiyorum ama.. 1.4 birazda ekonomik olur yakıttan dolayı... ve de 1.4 full donanımlı bi araç için 1 ay onceden gelin dedi manisa opel.. manisa opele de baglı kalmak istemiyorum ne kdr indirimli alırrsam benim için kardır sonucta.
ve de cosmo daki flexi şasi hakkında fikirlerinizi alırsam sevinirim. 1.4 te yok malum. ama bazı yorumlarda flexi sasi olmazda olmaz diyolar. ben normalinden farkını bilmiyorum :S
ve de cosmo daki flexi şasi hakkında fikirlerinizi alırsam sevinirim. 1.4 te yok malum. ama bazı yorumlarda flexi sasi olmazda olmaz diyolar. ben normalinden farkını bilmiyorum :S
Yorum