Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hangi insigniayı almalıyım ustatlar? yardım ederseniz sevinirim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• hangi insigniayı almalıyım ustatlar? yardım ederseniz sevinirim.

2008 Opel astra sahibbiyim. 1.3 dizel 90 beygir malumunuz hantal bi araba . O zaman yakıttan dolayı opel tercih etmiştim, ilk arabam dı ve yne opelle devam etmek istiyorum. Hoş şuan için tercih edilcek bu fiyata bu segmentte baska da klas araba yok. 2013 te makyajlancagını duymama ragmen yine de insignia.. Bütçem 20000 lira kadar da kredi çekince 65 bin zorlasam 70 bin civarı olcak. Manisada yasıyorum, rampasız bi şehir malum 1.4 edition mı? (tum opsiyonlu haliyle 72bin civarı oluyo sanrım, deri döşeme dahil) ) yoksa 1.6 cosmo mu? (baslangıc 66bin) 1.4 unun test sürüşüne katıldım ve o performans benim için mukemmeldi. heleki 90 beygirlik bi arabadan sonra uçak gibiydi.. 1.6 yı bilmiyorum ama.. 1.4 birazda ekonomik olur yakıttan dolayı... ve de 1.4 full donanımlı bi araç için 1 ay onceden gelin dedi manisa opel.. manisa opele de baglı kalmak istemiyorum ne kdr indirimli alırrsam benim için kardır sonucta.

ve de cosmo daki flexi şasi hakkında fikirlerinizi alırsam sevinirim. 1.4 te yok malum. ama bazı yorumlarda flexi sasi olmazda olmaz diyolar. ben normalinden farkını bilmiyorum :S
    BEYAZ 1.4 T EDITION ELEGANCE + YENI STIL + SUNROOF + CIFT EGSOZ UYGULAMASI

Ynt: hangi insigniayı almalıyım ustatlar? yardım ederseniz sevinirim.

dizelden 1.4Turbo'ya geçince yakıtta sıkıntı çekmezsiniz.
    ayrıca tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız memnun oluruz
    InsigniaTEAM

Yorum

Donanim olarak Cosmo alin kesinlikle. Motor secenegi size kalmis,Astra da 1.4T gayet yeterli ama Insignia yi bilmiyorum.
      2015 BMW F30 M Sport

Yorum

bence ikinci el temiz 1.6 cosmo al 55 60 arası 1.4de cosmo seçeneği yok diye biliyorum arasında yakıttada o kadar aham şaham bi fark yok bence...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

tanışma bolumunde mutlaka kendimi tanıtıcam yenisiyiz kusurabakmayın. ikinci el alma taraftarı degilim. o kadar para veriyoken ilk sahibi ben olmalıyım. kararsız kaldıgım noktalar edition ile cosmo arasındaki farklar acıkcası.. en onemli fark yakıt. bu kesin flexi şasi aklımı kurcalıyo.. 1.4 t alırsam sunroof a kadar hrseyini alıcam. ama cosmo alırsam biçok şeyden eksik kalıcam sanırım. 3-5 sene sonra satıp tekrar alabilcegimede inanmıyorum. almışken bir kere almalıyım bu arabayı ve d segmenti kullancagım ilk araba olcak.

Yorum

Yakıt ve performans olarak 1.4T şüphesiz yeterli olacaktır. FlexRide şasi sistemini kullanan birisi olarak opsiyon listesinin başında seçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Aracımı neredeyse hiç normal modda kullanmadım diyebilirim. Çoğu zaman Tour, beygirleri koşturacağım zaman da Sport kullanıyorum Özellikle Sport aracın karakterini çok değiştiriyor. Ama 1.4T alınacak ise yapacak birşey yok malesef dknow
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Bence 1.6t Flexiyle deri spor koltuklar +sunroof+19" jant

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bence 1.6 cosmo + FlexRide süper olur cool
                -Mercedes  E250CDI BlueEFFICIENCY AVANTGARDE 4 MATIC-

Yorum

sanırım cosmolarda afl far sistemi standart. yani 1.4 te opsiyon olarak almak istediklerimin kat katı cosmoda standartta :S şimdi farkettim. editionun fulu 72 bin lira ve cosmoya flexride ve sunroof alsam hemen hemen aynı fiyat oluyo.. bu sederde 1.4 almak yanlış olur :S clasic III astramı satmadıktan sonra bence cosmo daha mantıklı donanım olarak.. keyif arabası olur en azından

Yorum

1.6 t derim ben 1.4 le cok ykıt farkı yok
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bi sorum daha olacak.. 1.4 t lere afl far sistemi paket olarak sunuluyo.. cosmolarda standart.. peki afl far sistemi xenon mu? cosmolardaki sanırım xenon ama.. ben bunu bayide sordugumda kem kum ettiler. sarımsı far deyip geçiştirdiler konuyu..

Yorum

Yeni Astra sedan da düşünebilirsiniz 1,4 140 hp full donanımlı ne de olsa kuçük Insignia.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                        35GB5825  A Rh+

Yorum

Evet AFL+ far sistemi 9 farklı otomatik far modu olan xenon fardır.

Edition donanıma ek olarak alabiliyorsunuz. Cosmo donanımda standart.
                          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Tesekkurker. Xenon olmasi mukemmel. Yakittan dolayi sanirim 1.4 t alicam. Full donaNimini getirtmek umarim zaman almaz.Manisadan ankaraya kdr butun bayileri bile ararim :-) yeterki en donanimlisi olsun.

Yorum

1.4 insignia 72 bin bana fazla geldi, iyi fiyat araştırın bence.
                                 2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                              X