Mustafa abininde yardımıyla aradığım jantı buldum sonunda..jant bmw modifiyesi yapan g-power tarafından üretiliyor.birçok seçeneğide var.Dün saatlerce süren araştırmama rağmen bu jantı Türkiye de bulamadım.Replikası benzeri vs de yok.Bugün araştırmaya devam etcem.Birkaç firmayla görüşme yapcam bakalım ne sonuç çıkacak.
8.5 x 18"
9.5 x 18"
8.5 x 19"
9.5 x 19"
9.0 x 20"
10.0 x 20"
9.5 x 21"
10.5 x 21"
bende sadece kış mevsiminde kullanmak üzere mat siyah 17" bir jant düşünüyorum. g-power jant bencede gayet şık. bu jant için aldığın fiyatı sorabilirmiyim?
bende sadece kış mevsiminde kullanmak üzere mat siyah 17" bir jant düşünüyorum. g-power jant bencede gayet şık. bu jant için aldığın fiyatı sorabilirmiyim?
henüz fiyatını öğrenemedim çünkü jant türkiye de yok.birkaç yerle görüşme yapcam bir sonuç alırsam burdan sizlerle paylaşmaya devam etcem
yay konusunu bende düşündüm o nedenle temkinli yaklaşıyorum..ama yakışır diye de düşünüyorum.kafam çok karışık.bu jant işi çok yordu beni
gösterdiğiniz jant modellerinin biri 19'' biri 20'' o nedenle bunları direk eliyorum ama model olarak çok iyi duruyorlar gerçekten.tabi 18 inç versiyonları varsa bunlar o kadar güzel durur mu o ayrı bir mesele
Yorum