valla bu jant işi beni hep korkutmuştur ya çirkin olursa diye ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
İlla farklı bir jant olacak diyorsan forumdan Mustafa Keleş'e (mstfkls) danış derim, jant konusunda çok detaylı bilgi sahibi olduğuna eminim belki ortak zevk birşey bulursunuz
saol onur abi bu yönlendirmen için..mustafa abiye bi danışim bakalım dediğin gibi ortak bir noktada buluşuruz inşallah..
valla bu jant işi beni hep korkutmuştur ya çirkin olursa diye ihihi
aynen emre abi valla ilçe ilçe dolaşır oldum jant için..ama bir türlü bulamadım kafama yatan bir jant.birde adamlar aracın üstüne takıp göstermek istemiyorlar direk satacaklar.bende o şekilde kabul etmiyorum.alacağım 4 jantıda araca takacaklar öyle bakacam o şekilde karar vercem..jant alıyoruz bilmem kaç para verip sakız almıyoruz sonuçta ama satıcılar anında satıp bir güzelde kazıklayıp biran önce işi bitirmek istiyorlar..
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
berkay jant istiyorsan izmir 1. sanayiye gel imkanın varsa jantın anavatanı orada...ama bende sana nacizhane 18-19 ofsetli bir jant öneririrm arabaya mükemmel ayak uyduruyor...
keşke gelebilsem abi ama şu an mümkün değil..burdan bir şekilde halletmem lazım bu işi..ofsetli jant demişin ilginç bir fikir bu.. güzel bir model olursa neden olmasın
bak sana şu kadarını söyliim kardeşim beyaz bir insigniada 20 olduğunu tahmin ettiğim bir ofsetli jant gördüm bir jant bir arabaya bu kadar yakışır...benim ilk ideallerim arasında e beyaza öyle yakışıyosa siyahta ne durur be bee dedim haha
bak sana şu kadarını söyliim kardeşim beyaz bir insigniada 20 olduğunu tahmin ettiğim bir ofsetli jant gördüm bir jant bir arabaya bu kadar yakışır...benim ilk ideallerim arasında e beyaza öyle yakışıyosa siyahta ne durur be bee dedim haha
deme be abi demek o kadar yakışıyor araca .. bende pek sevmezdim aslında ofsetli jant tencere gibi duruyor resmen ama hepsi öyle değil sanırım model görmem lazım birşey diyebilmem için.bu jant işi gerçektende çok sıkınıtlı bir iş araca takıp bakmadan ne olur ne de olmaz diyebiliyorum.
işte o tencere gibi durması hele hele ön/arkadan bakınca nasıl duruyo biliyomusun?
tamam abi dövcen valla bizi takılıyorum yanlış anlama tavsiyeni dikkate aldım mustafa abide aynı şeyi söyledi zaten .şu an model bulup gönderiyorum ona onunda onayını alırsam tamamdır bu iş.
Yorum