Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia'ya bu jant gider mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia'ya bu jant gider mi ?

Son birkaç gündür Samsun da gezmediğim jantcı kalmadı.ama aklıma yatan bir jant bulamadım malesef.olanlarında bijon aralığı vs tutmadı..dün bu jantı tavsiyet etti satıcı..sizlere sormak istedim araca gider mi bu jant ? ben biraz aracı basitleştireceği kanısındayım..

Ynt: İnsignia'ya bu jant gider mi ?

Kesinlikle hayir
    F30 Sport+

Yorum

Bence de cok kotu.
      2014 BMW 320d

Yorum

Bence de olmaz..
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bende begenmedim
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

eğer o jantı arabanın üzerine tutma şansın varsa o şekilde bile anlayabilirsin nasıl büyük bi hata olduğunu
            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Sakın düşme öyle bir hataya...

Yorum

Kardeşim, jantların gayet güzel ama illa değiştireceğim diyorsan orjinal insignia jantı bulmanı tavsiye ederim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

ben de begenmedim, orjinal 18 spor jant tak
                  Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bende sizin gibi düşünüyordum..orjinal 18'' jant güzel ama kesinlikle onu takmak istemiyorum.sıradışı birşey olsun istiyorum.alacağım jant asla orjinal jant olmicak..renk olarakta mat siyah düşünüyorum.aracı boğar vs deniyor ama mat siyah yakışır diye düşünüyorum ben..aklıma yatan bir jant var aslında birde buna bakın ne diyeceksiniz

sade siyah renk aracı boğabilir ama mat siyah bence boğmaz diyorum..jant koyu renkli olduğu içinde araçta sırıtmaz leylek gibi durma olayı olmaz dolayısıyla..tasarım olarakta bu tür jantlar çok hoşuma gidiyor..ince çok kollu sade ama çok çekici bir jant.bayıldım ben buna..

Yorum

ayrıca hafif bir jant ve marka olarakta zaten dünya markası..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                        Kardeşim, jantların gayet güzel ama illa değiştireceğim diyorsan orjinal insignia jantı bulmanı tavsiye ederim
                        onur abi jantlarım müthiş ona diyecek hiçbirşeyim yok.ama konfor denen şey yok.bu yollarda bu jantı kullanmak çok zor.çok sarsıyor arabayı bütün yük janta biniyor.o nedenle kalın yanak lastiğe geçmek istiyorum 18'' jant ile birlikte.orjinal jant güzel ama aracımın altına o jantı koymam açıkcası.aracı alırken farklı olsun diye sıradışı olsun tek olsun diye bu jant ve opc line ile istedik dış görünüş bakımından.o nedenle şimdi gidipte orjinal jant takmam.alacağım jant kesinlikle farklı birşey olacak.tavsiyelerinizi buna göre yaparsanız daha makbule geçer..belki önerebileceğiniz jantlar olabilir..

Yorum

İlla farklı bir jant olacak diyorsan forumdan Mustafa Keleş'e (mstfkls) danış derim, jant konusunda çok detaylı bilgi sahibi olduğuna eminim belki ortak zevk birşey bulursunuz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Canavarinin mevcut jantlari benim icin en krali
                            Aman diyeyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                              eğer o jantı arabanın üzerine tutma şansın varsa o şekilde bile anlayabilirsin nasıl büyük bi hata olduğunu
                              dediğin gibi arabanın üzerine tuttuk mustafa abi hiçte iyi olmayan bir görüntü çıktı ortaya..onur abi beni sana yönlendirdi bak bu işin üstadı senmişin..bana bir yardımcı olsanda güzel bir 18'' jant bulsak

Yorum

İşleniyor...
                              X