Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu zamana kadarki ulaştığım en düşük yakıt tütetimi !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu zamana kadarki ulaştığım en düşük yakıt tütetimi !

Şunu anladım ki sanırım araba konusunda benim yüzüm gülmeyecek :/ Gaza gelmemek için, ekonomik olabilmek için nerdeyse hiçbir araca bakmıyorum ama yine 9.4lt/100km alala..Vitesle oynamaktan sol ayağım ve sağ kolum kas yaptı artık fakat düşmüyo bu ortalama denen illet.Okulum ve ev arası git gel toplam 60 km ve her gün 25TL benzin yakıyorum.İşin ilginç tarafı, sabah dersim olduğu zaman full trafikte 1 saat süren okul yolu maceram ile, tarfik olmazken 20 dk süren maceram yine aynı yakıt verisini veriyor maad
    Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

düşük devrin her zaman düşük tüketim olmadığını hatırlatmak isterim
      InsigniaTEAM

Yorum

düşük devirde aracı boğmadığınız sürece ekonomi yaparsınız
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

slm beraat kardeş nasıl oluyorda bu kadar yakıyorsun anlamıyorum. aynı araçtan bendede var daha 1200 km deyim rodaj falan anlamam ben. ama şöyle yazayım aracı aldığımdan beri ilk defa otobana çıktım. 100 km gidiş ve dönüş. 4 kişi, ilk 40km si 90km sabit hız sonraki 30km 160 180km arası son 30km de yaklaşık 1000m rakımlı köy yolunu tırmanma, dönüşte ise ilk 30 km şehiriçi ve iniş sonraki 30km 90km sabit hız ve kalan 40 km ise yine 160 180km hız ve yine dört kişi. yol bilgisayarım 7.6lt yani 33 krş. diğer arkadaşlarında dediği gibi basmazsan yakmıyor ama basıncada yakmıyor bu meret.

Yorum

yoluda söyleyelim bu arada sakarya hendek ten kocaeli yuvacık ve oradan nüzhetiye köyü

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kabasakal
              slm beraat kardeş nasıl oluyorda bu kadar yakıyorsun anlamıyorum. aynı araçtan bendede var daha 1200 km deyim rodaj falan anlamam ben. ama şöyle yazayım aracı aldığımdan beri ilk defa otobana çıktım. 100 km gidiş ve dönüş. 4 kişi, ilk 40km si 90km sabit hız sonraki 30km 160 180km arası son 30km de yaklaşık 1000m rakımlı köy yolunu tırmanma, dönüşte ise ilk 30 km şehiriçi ve iniş sonraki 30km 90km sabit hız ve kalan 40 km ise yine 160 180km hız ve yine dört kişi. yol bilgisayarım 7.6lt yani 33 krş. diğer arkadaşlarında dediği gibi basmazsan yakmıyor ama basıncada yakmıyor bu meret.
              Abicim inan bende bir anlam veremiyorum
              Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                ben bu ortalamalara pek inanmıyorum kimi zaman 7.6 kimi zaman 9.5 ama hep 50 krs yakıyo full depo hiç 720 kmyi geçemedim geçenlerde bayramda depomu yeni fulemiştim ortalamam 7.3 dü totalde 400 km gezmişim depoyu tekrardan fulledim 39 litre maxımum 30 litre alması gerekiyoken 39 40 litre alıyo o yüzden benim için artık ortalamamnn bi önemi yok

+ 1
                2015 leon fr

Yorum

Arkadaşlar,benim araç da 12.3 Lt'den aşağı düşmüyor,genelde şehiriçi kullanıyorum. Bir de lpgli benim araç.Lpg ile 35 Krş yakıyor,benim araçta mı anormallik var acaba? Benzinle 50 krş yakıyorsa lpg ile binmemin bir anlamı yok sanırım .
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                    ben bu ortalamalara pek inanmıyorum kimi zaman 7.6 kimi zaman 9.5 ama hep 50 krs yakıyo full depo hiç 720 kmyi geçemedim geçenlerde bayramda depomu yeni fulemiştim ortalamam 7.3 dü totalde 400 km gezmişim depoyu tekrardan fulledim 39 litre maxımum 30 litre alması gerekiyoken 39 40 litre alıyo o yüzden benim için artık ortalamamnn bi önemi yok

+ 1
                    +*1111

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                      Arkadaşlar,benim araç da 12.3 Lt'den aşağı düşmüyor,genelde şehiriçi kullanıyorum. Bir de lpgli benim araç.Lpg ile 35 Krş yakıyor,benim araçta mı anormallik var acaba? Benzinle 50 krş yakıyorsa lpg ile binmemin bir anlamı yok sanırım .
                      abicim şimdi sürekli dur kalka sokarsan sürekli kısa mesafede arabayı kullanırsan 60 kurusun altına düşmez zaten örneğin araclarımızı çalıstırmadan bi ortalamayı sıfırlayın otomatkmen 8den basladıı için 1 kaç dakika içinde 13lere 14lere çıkıyo yani motor sıcaklığı 90dereceye ulaşana kadar araç haddinden fazla benzin harcıyo ve bu sürede gideceğiniz yer bitiyosa arac 60 kurustan asağıya düşmez buda suan normal 1.6 atmosferik araçla hemen hemen eş değer yani sizin araçta bi anormallik yok =)
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                        abicim şimdi sürekli dur kalka sokarsan sürekli kısa mesafede arabayı kullanırsan 60 kurusun altına düşmez zaten örneğin araclarımızı çalıstırmadan bi ortalamayı sıfırlayın otomatkmen 8den basladıı için 1 kaç dakika içinde 13lere 14lere çıkıyo yani motor sıcaklığı 90dereceye ulaşana kadar araç haddinden fazla benzin harcıyo ve bu sürede gideceğiniz yer bitiyosa arac 60 kurustan asağıya düşmez buda suan normal 1.6 atmosferik araçla hemen hemen eş değer yani sizin araçta bi anormallik yok =)
                        Teşekkürler kardeşim,sevgiler...
                        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

2015 BMW F30 M Sport

Yorum

İşleniyor...
                          X