Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 2.El Değerini Korumada 4.Sırada

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 2.El Değerini Korumada 4.Sırada

TVNet diye bir kanaldaki otomobil programında bir değerlendirme yapmışlar.
    Otomobillerin sıfır satış fiyatı ve 2011 modelinin 2.elde alıcı bulduğu fiyatları karşılaştırmışlar.
    Liste şöyle;

6- Opel Corsa

5- Toyota Corolla

4- Opel Insignia

3- VW Passat

2- Dacia Duster

1- VW Jetta

3. sırayı gösterirken birinci kesin Jetta'dır dedim, öyle de oldu. geçenlerde 80.000 liraya Jetta 1.6 TDI ilanı görmüştüm hasss

edit: yeni farkettimki, bu konu forumda açtığım 1000. konu olmuş
    InsigniaTEAM

Ynt: Insignia 2.El Değerini Korumada 4.Sırada

Vallahi param olsa satıcam. 2011 Beyaz full bi cosmo istiyorum ama, para yok

Yorum

Bence yanlis bi liste olmus corolla insigniadan cok daha fazla degerini koruyo arkadasim aldi sifir dizel otomatik bi sene bindi 25000 km falan yapti 3-4 milyar eksigine satti ben insigniayi 5-6 aylikken sordum 8-10 milyar kaybi vardi
      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
        Bence yanlis bi liste olmus corolla insigniadan cok daha fazla degerini koruyo arkadasim aldi sifir dizel otomatik bi sene bindi 25000 km falan yapti 3-4 milyar eksigine satti ben insigniayi 5-6 aylikken sordum 8-10 milyar kaybi vardi
        ama sormakla satmak arasında fark var ihihi sorunca herkes ölü fiyat veriyor. 1.4T iyi tutundu piyasaya bence
        yinede liste de %100 doğru değildir tabi, sonuçta hiç duyulmamış bir otomobil programı
        InsigniaTEAM

Yorum

bencede yanlışlıklar var ilk üç sırayı jetta focus corolla olarak belirlemelri lazımdı. dusterın listede olması bile ilginç
          2015 leon fr

Yorum

Haklisin aslinda cagri 1.4 ler baya iyi 2.elde insignianin imajini kurtarcak gibi duruyo
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bencede yanlışlık var Bizim corollayı aldığımız fiyattan daha yukarı teklif verenler oluyo
              2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Yanlış bir değerlendirme benim araca 48-50 bin tl anca veriyorlar maad
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

galericiler mahvediyo piyasayı aldığı fiyatla sana çektiği fiyat arasında bi uçurum...
                  2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

1.4 t gerçektende insignia yı daha yukarılara taşıyacaktır buna inanın. özelliklede yakıt konusunda gerçekten muhteşem bir araba. smg05 arabasına 48 50 verdiklerini yazmış. ona o fiyatı verenlerin aynı aracı satmak için nasıl ballandırdıklarınıda hesaba katsın. alırken 8 10bin tersine. peki ya satarken? o yüzden moralinizi bozmayın kardeşim. 1.4t güzel araba. ve kesinlikle uzun vadede zarar ettireceğinede inanmıyorum.

Yorum

İşleniyor...
                    X