Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eşime küçük dizel araç alacağız hangisini önerirsiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Eşime küçük dizel araç alacağız hangisini önerirsiniz?

Eşimin saolsun 4*4 sistemi yüzünden görev yerini değiştirmesi ulaşım sıkıntısınıda beraberinde getirdi.Şuanda benim araçla okula gidip geliyor ben yaya kaldım anlayacağınız.Bizde elde avuçta olanları denkelyip şöyle 20.000 tl ye kadar bir küçük dizel araç almaya karar verdik.Eee malum bizimkide insigniadan sonra öyle donanımsız pek araç istemiyor
    şimdi elimde altenatif modeller var.
    1-Citroen c 3 2005 model 1.4 16v full donanım sensörler vs. yani olabilecek herşey var.
    2-Fiat punto abs ve cd çalar var.denk gelirse yokuş kalkışvs.2006 -2007 model
    3-peugeot 307 1.4 hdi -2004 model.(bu araç eleştiriliyor ama biraz boyutlarından ötürü eşimin hoşuna gidiyor,diğer modeller çok küçükmüş ona göre )
    4-opel corsa 1.3 cdti.abs ve cd çalar denk gelirse güzel 2004-2006 modeller arası
    5-hyundai getz 2007 model sonrası.4 cam otomatik abs klima cd hepsi var .
    sizce hangisi daha mantıklı km ler hemen hemen yakın ve 90.000-130.000 km arası değişiyor.
    Fikirleriniz benim için önemli.bu araçlardan kullananlarınızda olmuştur illaki.yorumlarınızı bekliyorum.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Ynt: Eşime küçük dizel araç alacağız hangisini önerirsiniz?

valla ahmet abı punto ıyıdır satısı guzeldır rahat cıkar. dynamıc modelı fulldur cam tavanına kadar esp sıne kadar cok dolu bır araba 1.3 90 bg 6 ılerı yakıtıda dusuk gayet guzel.

accent erada alınır o fıyatlara 2010 esp olan modellerı. yakıtıda cok az . getzlerınde bazılarında sunroof esp olanı var . espsız ben olsam almam meganelar var karar sızın

Yorum

Citroen C3'ü uzun 4 yıl kullandım. Sürüşü çok rahat bir otomobil insanı yormuyor, yakıt konusundada iyi sayılır. (1.4 hdi 70hp) Diğerleri açısından birşey söyleyemem

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

bence polo 1.2 tdi 75 hp almanızı öneririm hem az yakıyor hem de vergiden avantaj var
        İNSİGNİA2010  1.6 TURBO COSMO + NAVİGASYON PAKET SİYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zippo35
          bence polo 1.2 tdi 75 hp almanızı öneririm hem az yakıyor hem de vergiden avantaj var
          bütçe 20.000 tl söylediğiniz araç yeni çıktı baya pahalı.gönül ister ama evdeki hesaba uygun değil malesef

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
            Citroen C3'ü uzun 4 yıl kullandım. Sürüşü çok rahat bir otomobil insanı yormuyor, yakıt konusundada iyi sayılır. (1.4 hdi 70hp) Diğerleri açısından birşey söyleyemem
            benimde ilk tercihlerimin başında c3 var ama elektronik arızalarından şikayetler var nekadar doğru açıkcası bende bilmiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
              valla ahmet abı punto ıyıdır satısı guzeldır rahat cıkar. dynamıc modelı fulldur cam tavanına kadar esp sıne kadar cok dolu bır araba 1.3 90 bg 6 ılerı yakıtıda dusuk gayet guzel.

accent erada alınır o fıyatlara 2010 esp olan modellerı. yakıtıda cok az . getzlerınde bazılarında sunroof esp olanı var . espsız ben olsam almam meganelar var karar sızın
              aslında punto beklediğim gibi çıkmadı.hafta sonu konyanın kadınhanı ilçesine gittim 2007 model punto için arabanın içine sanki hayvan bağlamışlar bukadar berbat bir araç olmaz.tavan rutubet almış küflenmiş resmen.ön konsul soyulmuş ,kapı kenarı ve bagaj kapağı plastikleri çatlamış.yani 5 yaşında araç nasıl bu hale gelmiş hayret ettim.ama motor ve kaporta sapa sağlamdı.tabi insanlar gibi değerlendiriyorum ben araçları iç güzelliği daha önemli sonuçta aracın içinde seyehat edeceğiz

Yorum

yaklaşık bir ay önce bir arkadaşa 2007 punto dizel 75 hp active aldık. araç 70 binde ve boyasız, içi gayet temiz. multijet motorlar uzun ömürlüymüş tavsiye ettiler. Kendim de uzun süre getz kullandım, gayet kullanışlı bir araç. Bakımları aksatılmazsa ve yakıta dikkat edilirse hiçbir sorun çıkartmıyor. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz
                34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                  yaklaşık bir ay önce bir arkadaşa 2007 punto dizel 75 hp active aldık. araç 70 binde ve boyasız, içi gayet temiz. multijet motorlar uzun ömürlüymüş tavsiye ettiler. Kendim de uzun süre getz kullandım, gayet kullanışlı bir araç. Bakımları aksatılmazsa ve yakıta dikkat edilirse hiçbir sorun çıkartmıyor. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz
                  bende sırf motor ömrü uzun diye punto bakmıştım.siz kaç paraya aldınız acaba o aracı?

Yorum

20.500
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                      20.500
                      gayet iyimiş benden o rezil araç için 19.000 istediler utanmadan.banada şöyel temiz bir araç lazım hafta sonu konyayı tavaf ettim hiç bişey bulamadım.yarın antalyayı tavaf edecem bayram süresincede antalyada olacağım.bakalım antalyadan bulabilecekmiyiz temiz eli yüzü düzgün bir araç.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                        Orjinal yazı sahibi: opelmania
                        benimde ilk tercihlerimin başında c3 var ama elektronik arızalarından şikayetler var nekadar doğru açıkcası bende bilmiyorum.
                        Dediğim gibi 4 yıl boyunca sorunsuz kullandık araba ne motor nede elektrik arızası yaptı. Bayan için ideal diyebilirim

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

bence punto.. ev arkadaşım da vardı esp nın lazım olduğu bi yerde araçta esp olmamasından dolayı kaza yaptı bunun haricinde güzel araç esp lisi varsa alınır diğer seçeneklere göre...
                          F30 Sport+

Yorum

Yarın bir kaçtane takip ettiğim araç vardı onlara bakacam bakalım.ilk tercih c3 gibi şuan

Yorum

corsa d van 1.3 cdti alabilirsiniz hem fiyatları sizin bütceniz civarda hemde yüksek model ve düşük yakıtla avantajlı oluyor
                              http://vmaxperformance.net/

Yorum

İşleniyor...
                              X