Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acilll yardım lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• acilll yardım lütfen

Merhaba.Bugün aracımın arka altını geri geri sağa dönerken büyük bir kaldırım taşına vurdum.Üzerinden geçtim ve taş kırıldı.Aracımda ikaz arıza lambası yakmadı.Tamirciler aracın altında hasar bulamadı.Ancak ekzozda yada susturucuda bir şey olmasından şüpheleniyorum.Yağ akıtma da yok Ne dersiniz.Yardımcı olursanız çok sevinirim

Ynt: acilll yardım lütfen

Arabayı 100-130 km hız aralığında kullan, titreşim vs var mı bak. titreşim yoksa bişey olmamıştır

Yorum

araca alttan baktiginizda hidrolik ve benzin transfer borularinda birsey yok ise sorun yoktur

gecmis olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun umarım birşey yoktur.
        Astra Hb.1.6 115 Comfort-

Yorum

Arkadaşlar bugün opel ordu servise gittim ve aracın altında orta tarfta sadece iki küçük ezik var o kadar.Ustalar çok iyi .Bu araçlarımızın altı gayet yeterli yükseklikte ve insignia tank gibi bir araç.Araçlarımızın kıymetini bilelim çünkü piyasası çok düşüldü.Ayrıca 100 km ortalamam 6.7 110 sabit hızla.İyi günler

Yorum

Piyasanın bu kadar düşük olması öncelikle opel türkiyenin yanlış satış politikası, ikincisi kullananların yakıt tüketimini çok abartmaları. ben duymuştum da inanmamıştım vw'nin elinde araç olmasına rağmen aylar sonraya gün vermesini, sağlam bir kaynaktan duydum ki doğruymuş. benzinli vw lerle bizim araçların yakıt tüketimleri arasında çok büyük bir fark olmadığını biliyorum. tasarım olarak opel çok daha üstün, özellikle de iç tasarım konusunda

Yorum

Açıkçası bana da çok yakıyor gibi geliyor çünkü diğer arabalarım dizel. oysa benzinli bir araç için normal sanırım 10 lt civarları. honda civicler de 10 lt civarlarında harcıyor hem de bizimkilere göre 300 kg civarında hafif olmasına rağmen

Yorum

İşleniyor...
              X