Merhaba.Bugün aracımın arka altını geri geri sağa dönerken büyük bir kaldırım taşına vurdum.Üzerinden geçtim ve taş kırıldı.Aracımda ikaz arıza lambası yakmadı.Tamirciler aracın altında hasar bulamadı.Ancak ekzozda yada susturucuda bir şey olmasından şüpheleniyorum.Yağ akıtma da yok Ne dersiniz.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
acilll yardım lütfen
Collapse
X
-
Ynt: acilll yardım lütfen
Arkadaşlar bugün opel ordu servise gittim ve aracın altında orta tarfta sadece iki küçük ezik var o kadar.Ustalar çok iyi .Bu araçlarımızın altı gayet yeterli yükseklikte ve insignia tank gibi bir araç.Araçlarımızın kıymetini bilelim çünkü piyasası çok düşüldü.Ayrıca 100 km ortalamam 6.7 110 sabit hızla.İyi günler
Yorum
-
Ynt: acilll yardım lütfen
Piyasanın bu kadar düşük olması öncelikle opel türkiyenin yanlış satış politikası, ikincisi kullananların yakıt tüketimini çok abartmaları. ben duymuştum da inanmamıştım vw'nin elinde araç olmasına rağmen aylar sonraya gün vermesini, sağlam bir kaynaktan duydum ki doğruymuş. benzinli vw lerle bizim araçların yakıt tüketimleri arasında çok büyük bir fark olmadığını biliyorum. tasarım olarak opel çok daha üstün, özellikle de iç tasarım konusunda
Yorum
Yorum