Arkadaşlar forumada yeni üye oldum bu arada Adım Tanju yaş 23 ,,Özet olarak 2010 model 1.5 dCi Privilage Laguna kullanıyodum küçük bir kırmızı ışık kazası nedeniyle araç pert oldu. Eski aracımda 1.9 privilage lagunaydı ondan çok memnun olduğum için tekrar laguna aldım fakat o küçük kaza sonucu artık renault marka sakız bile çiğnememeye karar verdim %60 ı plastik olup kesinlikle sağlam olmadığı kanaatindeyim !!
Şimdi dizel ve 1.6 - 2.0 arası Dizel motor olmak üzere 3 model düşünüyorum
-Opel İnsignia 2.0 CDTI - Cosmo 2.0
-VW Passat 1.6 TDI veya Jetta
-Audi A4 2007 2.0 TDI veya 1.9 TDI
Birazda Lagunadan bahsedim Araç 1.5 dCi 110 bG . 1 Depo da ortalama 130-170 km hızla 800-1000 km arası gidiyo depo 60 lt .
Hız tutkunu olmasamda TEM den arkadan selektör yaparak üzerime çıkacak gibi olan bmw audi mercedes lere uyuz olduğum için az yakıt yüksek performans bir araç düşünüyorum ve dizel olması lazım ,, Hangi model olur kaç motor olur yakıt tasarruf hızı kaçtır son hızı kaçtır 1 depoda kaç km gider depo kaç litredir FSM - Boğaziçi trafiğinde otomatik manuel farkı nedir ne olmalıdır bunların cevabını rica ediyorum.
Yorumlar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim !!
Şimdi dizel ve 1.6 - 2.0 arası Dizel motor olmak üzere 3 model düşünüyorum
-Opel İnsignia 2.0 CDTI - Cosmo 2.0
-VW Passat 1.6 TDI veya Jetta
-Audi A4 2007 2.0 TDI veya 1.9 TDI
Birazda Lagunadan bahsedim Araç 1.5 dCi 110 bG . 1 Depo da ortalama 130-170 km hızla 800-1000 km arası gidiyo depo 60 lt .
Hız tutkunu olmasamda TEM den arkadan selektör yaparak üzerime çıkacak gibi olan bmw audi mercedes lere uyuz olduğum için az yakıt yüksek performans bir araç düşünüyorum ve dizel olması lazım ,, Hangi model olur kaç motor olur yakıt tasarruf hızı kaçtır son hızı kaçtır 1 depoda kaç km gider depo kaç litredir FSM - Boğaziçi trafiğinde otomatik manuel farkı nedir ne olmalıdır bunların cevabını rica ediyorum.
Yorumlar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim !!
Yorum