Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Almayı Düşünüyorum Fakat Bazı Sorularım Olacak ?? YARDIM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Almayı Düşünüyorum Fakat Bazı Sorularım Olacak ?? YARDIM

Arkadaşlar forumada yeni üye oldum bu arada Adım Tanju yaş 23 ,,Özet olarak 2010 model 1.5 dCi Privilage Laguna kullanıyodum küçük bir kırmızı ışık kazası nedeniyle araç pert oldu. Eski aracımda 1.9 privilage lagunaydı ondan çok memnun olduğum için tekrar laguna aldım fakat o küçük kaza sonucu artık renault marka sakız bile çiğnememeye karar verdim %60 ı plastik olup kesinlikle sağlam olmadığı kanaatindeyim !!

Şimdi dizel ve 1.6 - 2.0 arası Dizel motor olmak üzere 3 model düşünüyorum

-Opel İnsignia 2.0 CDTI - Cosmo 2.0
    -VW Passat 1.6 TDI veya Jetta
    -Audi A4 2007 2.0 TDI veya 1.9 TDI

Birazda Lagunadan bahsedim Araç 1.5 dCi 110 bG . 1 Depo da ortalama 130-170 km hızla 800-1000 km arası gidiyo depo 60 lt .

Hız tutkunu olmasamda TEM den arkadan selektör yaparak üzerime çıkacak gibi olan bmw audi mercedes lere uyuz olduğum için az yakıt yüksek performans bir araç düşünüyorum ve dizel olması lazım ,, Hangi model olur kaç motor olur yakıt tasarruf hızı kaçtır son hızı kaçtır 1 depoda kaç km gider depo kaç litredir FSM - Boğaziçi trafiğinde otomatik manuel farkı nedir ne olmalıdır bunların cevabını rica ediyorum.

Yorumlar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim !!

Ynt: İnsignia Almayı Düşünüyorum Fakat Bazı Sorularım Olacak ?? YARDIM

yakıt tüketim değer listesinin olduğu bir konu başlığı forumda olacaktı.o başlığı bulup iyice okumanızı tavsiye ederim.her türlü tüketim değerine rahatlıkla ulaşırsınız.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Insignia tasarımı ile öne çıkıyor.
      Kaza testleri de iyi.
      İç mekan olarak da iyi bir seviyede.
      Passat ve Jettaya göre bu özellikleri önde.
      Saydığınız araçlara göre kasa daha ağır, yol tutuşu yüksek hızlardaki kararlı ve dengeli duruşu da üst seviyelerde. Bu artıların yanında sizin algınıza ters düşebilecek şey yakıt tüketimi. 1,5 dizel fluence ' i veya dizel passat 'ı baz alırsanız.
      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
        Insignia tasarımı ile öne çıkıyor.
        Kaza testleri de iyi.
        İç mekan olarak da iyi bir seviyede.
        Passat ve Jettaya göre bu özellikleri önde.
        Saydığınız araçlara göre kasa daha ağır, yol tutuşu yüksek hızlardaki kararlı ve dengeli duruşu da üst seviyelerde. Bu artıların yanında sizin algınıza ters düşebilecek şey yakıt tüketimi. 1,5 dizel fluence ' i veya dizel passat 'ı baz alırsanız.
        Hocam yorum için teşekkür ediyorm bazı yerlerde yakıt olarak 1200 km falan gördüm allah allah dedim olabilirse müthiş olur biraz onun etkisindeyim kullanıcı olarak evet gördüm diyen çıkarsa bende tatmin olurum 2. bir aracımız Volkswagen Transporter 2011- 2.0 TDI 140 bg 1 haftadır köprü trafiğindeyiz çeyrek depo yemedi ben o kıyas kısmını kullanıcıya sormak istedim değerler yanıltabiliyo ?? dizel passatı baz alırsan yanıltır diyosun ama passatta 2.0 motor 140 bg

Yorum

Hoşgeldiniz;

Yakıt işi biraz kullanıcın araç sürme stili ve kullandığı güzergahla orantılı olduğu için verilen bilgilerde hep şaşma olur Insignianın bir çok artısı olduğu gibi dez avantajlarıda vardır tabiki ama genelde artıları ağır basar

Şimdiden hangi aracı tercih ederseniz edin hayırlı uğurlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Küçük kaza (!) sonrası pert olan Renault'un resimlerini merak ettim
            Çok geçmiş olsun
            Size ve sevdiklerinize birşey olmamıştır umarım.

Audi alternatifiniz ikinci el diğer seçenekleri sıfır olarak düşünüyorsunuz sanırım.
            Şahsi düşüncem common-rail olmayan Audi seçeneğini baştan elerim.
            Fiyatına ve marka imajına göre
            Hem gürültülü çalşıyor hem de tüketim ve performans değerleri çok çarpıcı değil.

Jetta Meksia'da üretiliyor ve çok enteresan problemler çıkartabiliyor
            Laguna'dan sonra C sınıfına inmek de cabası onu da elerdim.

Passat 1.6 TDI düz vites düşünürseniz alışveriş sepetine koyun derim.
            Laguna'dan fazla yakacağını düşünmüyorum.
            Passat 1.6 TDI Comfortline 70.000 civarında
            Bütçe dahilinde ise 10.000 TL daha vererek
            İnsignia 2.0 130 hp CDTI Otomatik Edition Elegance paketine de giderdim.

Ama otomatik dizel alacam derseniz tek seçenek İnsigniadır.
            Çünkü Passat 1.6 TDI DSG Highline 90.000 TL üstündeki bu biraz (!) fazla
            Cosmo 2.0 CDTI 160 hp ile ile giderken kimse size arkadan gelip de öyle selektör yapmaz
            dolayısı ile gereksiz yakıt tüketiminde bulunmazsınız
            Performans olarak şu ana kadar yaşamadığınız şeyleri de göreceksiniz
            Tasarruf hızı 2000 devirde 6.viteste 135 kmh
            Maksimum olarak 240 garanti gerisi size kalmış
            Yakıt tüketimi olarak menzilde aynı 800-1000 km görürsünüz ama 70 litre depo ile

Şu anda 80-90 bin bandında D segmenti dizel olarak alınacak tek araç İnsigniadır

Yorum

FunkYair Dostum sen bir harikasın şu selektör mevzusu çok taktığım bir konuydu tamm olarak aydınlattın çok saol ,,

Yorum

öncelikle şunu belirteyim şu anki aracım insignia 2.0 cdti 195hp cosmo bundan önceki aracımda passat 2.0 tdi hıgıline dı 140 hp den 170 yapmıştım.şunu öncelikle söylemem gerekir passat ta çk güzel bir araç ama insignia nın bir kaç artısından bahsedeyim passat 16 jant insignia ise 18 buna rağmen insignia daha konforlu ve passat 210 dan sonra duruyor ama insignia 245 kadar tek nefes gidiyor.passatın 0-60 hızlanması insigniaya göre daha iyi ama insignia her hızda aynıivmeleniyor bundan dolayı passat agöre daha iyi hızlanıyor birde 100.000 den sonra passat çok masraflı bir araba insignia yı bilmiyorum daha 30.000 de ama passat kadar masraf çıkaracağını zannetmiyorum.ikiside sınıfının iyi arabaları ama insignianın daha çok artıları var.kasa olarak mukayese etmem gerekirsede insignia.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozan.ankara
                  öncelikle şunu belirteyim şu anki aracım insignia 2.0 cdti 195hp cosmo bundan önceki aracımda passat 2.0 tdi hıgıline dı 140 hp den 170 yapmıştım.şunu öncelikle söylemem gerekir passat ta çk güzel bir araç ama insignia nın bir kaç artısından bahsedeyim passat 16 jant insignia ise 18 buna rağmen insignia daha konforlu ve passat 210 dan sonra duruyor ama insignia 245 kadar tek nefes gidiyor.passatın 0-60 hızlanması insigniaya göre daha iyi ama insignia her hızda aynıivmeleniyor bundan dolayı passat agöre daha iyi hızlanıyor birde 100.000 den sonra passat çok masraflı bir araba insignia yı bilmiyorum daha 30.000 de ama passat kadar masraf çıkaracağını zannetmiyorum.ikiside sınıfının iyi arabaları ama insignianın daha çok artıları var.kasa olarak mukayese etmem gerekirsede insignia.
                  Yorumunuz için teşekkürler. birde tanışma bölümünde tanıyabilirsek memnun oluruz
                  InsigniaTEAM

Yorum

Ankara İstanbul arası 2 saat 45 dk yenimahalle opet çıkış şişli ev önü..( boğazda trafik normal 100 km /hhızda) maksimum 241 arkası vardı ..yakıt olarak 40 kuruş ( bu suratte) 100 km c.c ile 5.2 lt (100 km de) civarı
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=3036.0
                      buda videosu
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

İşleniyor...
                      X