Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20000 de karma yakıt

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 20000 de karma yakıt

Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
    Arkadasım saglamlık olarak bahsettıysen ondada yanlıssın ben subaruyu savunacak degılım yada fanatıgıde ama ust uste guvenlık acısında 4-5 sene yılın oto su secılen ve fıyat olarak opelden daha pahalı bır arac sanırsam sıxın nazarınızda kalıtesız olabılır ama benım nazarımda degıl sunuda belırteyım ben benzın fıyatından bahsedıyorum sen neler yazıyorsun bu arada 22 senelık opel gecmısı olan bırı olarak opel hakkında neyın ne oldugunu sızden ogrenecek degılım.ayrıca ınsanlar toyota yarısede bınebılırler burada bunu nıye assaladıgınızı anlamadım keske sende toyota yarıse bınseydınden dunyadakı en pahalı benzının turkıyede oldugunun farkında olan bılınclı ,araclar hakkında bılgılı sahıbı olan bırı olsaydın.dusun artık sende opele bınıyorsun bende aramızda daglar kadar fark olmasına ragmen haklısın sende opel surerken yarın gıdıp ben yarıs alıyorum
    biri bu ADAMI sustursun...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MODENA
      guzel arkadasım sen benı guldurdun ya allahta senı guldursun 5 sene yılın otosu sadece motordan ıbaret sana hayırlı ısler bol kazanclar
      +1000
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

anlasılan sız zamlardan memnunsanız sızın arac her zaman az yakar sacma sapan ornekler vermıssınız ne alaka cebını dusunen japon aynı para olsun ınsıgnıa yerıne subaru alırım en wrx ınden .benım aracım sahsen lıtre olarak az fakat parasal olarak cevırdıgınızde fazla yakıyor turkıyede sız nerde yasıyorsunuz anlamadım gıttı
        konu içinde yanlış anladığınız bir durum var sanırım, mesajları takip edince biraz gereksiz yere sert bir çıkış olduğunu görüyorum
        Herkese keyifli muhabbetler.
        InsigniaTEAM

Yorum

Hemde baya gereksiz
          INSIGNIA 1.6TURBO ELEGANCE OLİMPİK BEYAZ 18'' 3M FİLM 2O11

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
            Arkadasım saglamlık olarak bahsettıysen ondada yanlıssın ben subaruyu savunacak degılım yada fanatıgıde ama ust uste guvenlık acısında 4-5 sene yılın oto su secılen ve fıyat olarak opelden daha pahalı bır arac sanırsam sıxın nazarınızda kalıtesız olabılır ama benım nazarımda degıl sunuda belırteyım ben benzın fıyatından bahsedıyorum sen neler yazıyorsun bu arada 22 senelık opel gecmısı olan bırı olarak opel hakkında neyın ne oldugunu sızden ogrenecek degılım.ayrıca ınsanlar toyota yarısede bınebılırler burada bunu nıye assaladıgınızı anlamadım keske sende toyota yarıse bınseydınden dunyadakı en pahalı benzının turkıyede oldugunun farkında olan bılınclı ,araclar hakkında bılgılı sahıbı olan bırı olsaydın.dusun artık sende opele bınıyorsun bende aramızda daglar kadar fark olmasına ragmen haklısın sende opel surerken yarın gıdıp ben yarıs alıyorum
            biri bu ADAMI sustursun...
            Sende alman muhendıssın edasında ne bılıyorsunda ıkı yetıskının tartısmasının arasına gırıyorsun sen once benzın parasını babandan alma kendın kazan sınra senıde cıddıye alalım.neyse soyle agız tadıylada bır muhabbet edıp tartısamaz olduk arkadasım kendı fıkrını savunuyor bende 3.kısı olmayama ne gerek var neyse yanlıs anlasılmalar olabılır ıllakı burda araba markalarımız aynı dıye herkes aynı gıkırde olucak degıl msj ları takıp edersenız ben benzının ucup gıtmesınden bahsetmısım arkadasım tuhaf seylerden bahsetmıs ne alaka dıyınce suc oldu anlasıldı admınım ayrıca sert cıkıs felanda yok aynı seyı bu arkadas degıl baskasıda soylese tepkım aynı olur

Yorum

Ayrıca euro ncap carpısma testlerınde de sadece motora baktıklarını buradakı genc arkadasımdanda ogrenmıs oldum bılgı ıcın sagol

Yorum

japon arabalarında hakikaten kasa yok..motor-ağırlık optimizasyonları fena değil ama... bugün bir tane 2009 model 121 kw lık subaru legacy 4x4 sahibiyle tanıştım anamurda emekli bir albay pilotmuş... mavi renkli bir araç.. türkiyede çok az sayıda diyor... sırayla arabaların içine oturduk... oda insignia alma hevesindeymiş zaten banka dönüşünde emekli pilotu benim aracın başında incelerken gördüm o sayede tanıştık.... ikimizin de ortak kanısı, alman arabası tasarımı estetiği sağlamlığı ile tipik bir kasa arabası iken, bu subaru örneğindeki gibi japon arabalar ise genellikle kasa konusunda iddiasız olmakla beraber, daha hafif ve daha makul yakıt tüketimleri sağlıyorlar, daha az sıklıkla arıza çıkarıyorlar ve daha çevikler... mesela bu subaru legacy.. yakın sınıfta olmasına karşın 1470 kg ağırlığındaydı... bizim araç 130 kg daha ağır gözüküyor ruhsatlarda..... bu arada araç otomatik vites idi... emekli albayımın yaşı çok yüksek kıymetli zamanını bana ayırabilecek olursa bir gün kısa bir sürüş yapabilmeyi umuyorum.. sürüş izlenimlerimi o zaman daha detaylı yazarım.
                2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Cok dogru tespitler size katiliyorum.
                  INSIGNIA 1.6TURBO ELEGANCE OLİMPİK BEYAZ 18'' 3M FİLM 2O11

Yorum

Olay neydı ne oldu benzınden cok yakmadan subaru opele bagladık hadı hayırlısı neyse hıc olmazsa forma heycan geldı mıllet tartısma beklıyormus bırseylerı paylasması ıcın ayrıca katılmıyorum ben subaru ımpreza wrx dıyorum sız legacy dıyorsunuz ona bakarsan corsada opel ınsıgnıada buyur bakalım bu buna benzer hadı karsılastır karsılastırabılırsen bu arada subaru deneyımını beklıyorum wrx surmus bırı olarak ama tarafsız olacagınıza ınanıyorum saygılar

Yorum

bence sen konuyu sabuk subuk yerlere çekmişssin o benzin parasını babamdan sana burda daha münasip ve ağır konusurdumda sen burada saygıdeğer insanlara dua et git yarise bin sen senin gibi benzinin peşine düşmüş adamlar binmesin insigniaya

F10 Msport

Yorum

gayet güzel bi ortalama 1.6t içim benim araç 49000 kmde, ortalamam 10.2

Yorum

bence sen konuyu sabuk subuk yerlere çekmişssin o benzin parasını babamdan sana burda daha münasip ve ağır konusurdumda sen burada saygıdeğer insanlara dua et git yarise bin sen senin gibi benzinin peşine düşmüş adamlar binmesin insigniaya
                          bundan sonra senın pesıne dusecem hadı bakalım kolay gelsın artıst senı ılk bulusmada yanındayım

Yorum

bundan sonra senın pesıne dusecem hadı bakalım kolay gelsın artıst senı ılk bulusmada yanındayım
                            tamam telefon numaramı verdim bekliyorum cocik

F10 Msport

Yorum

Arkadaşlarım subaru subaru demişsiniz Allah aşkına kaçınız Subaruya bindiniz sahip oldunuz gerçekden emrak ediyorum.. yoksa sizin için subaru mahleden geçenleri izlemekden ibaretmi...

Bende Subaru yetkili servisinde yıllarca çalıştım sizin gibi 20 li yaşlarda hevesle 1 yıldan fazlada bindim araca...

son 5 aracımın 4 de opeldi... bence kulakdan dolma diil... tecrübeleriniz üzerinden konuşursanız faydalı olursunuz...

Ayrıca bu sitede bir uslup bir abi kardeş saygısı vardı... Sayın adminim.. genelde her konuda görürüm tarafsız müdehale edersiniz... ufacık bir yerde bartmayı gördünüzde diger yazılanları göremedinizmi?

AStra 1.4 Turbo Enjoy Plus + lpg 2010

Cüneyt Özgül

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cozgul
                                Arkadaşlarım subaru subaru demişsiniz Allah aşkına kaçınız Subaruya bindiniz sahip oldunuz gerçekden emrak ediyorum.. yoksa sizin için subaru mahleden geçenleri izlemekden ibaretmi...

Bende Subaru yetkili servisinde yıllarca çalıştım sizin gibi 20 li yaşlarda hevesle 1 yıldan fazlada bindim araca...

son 5 aracımın 4 de opeldi... bence kulakdan dolma diil... tecrübeleriniz üzerinden konuşursanız faydalı olursunuz...

Ayrıca bu sitede bir uslup bir abi kardeş saygısı vardı... Sayın adminim.. genelde her konuda görürüm tarafsız müdehale edersiniz... ufacık bir yerde bartmayı gördünüzde diger yazılanları göremedinizmi?

+1000

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X