arkadaslar aracım tam 20000 de yakıt ortalaması 9.5 LT %70 sehırıcı %30 sehırdısı bu degerler ıyımı sızce
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
20000 de karma yakıt
Collapse
X
-
Ynt: 20000 de karma yakıt
tabi bizim insignialar ortamalayı '0' layınca direk 8.0 lt den baslar...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
bende anlamıyorum oyle dusunenler insignıa nın performansını bılmeyen ınsanlar genellıkle, konfor+performans+dizayn+fiyat, bence alınabılecek tek araba suan birde o scırocco merso bmw leri gecmek acaıp bır haz veriyor bu hafta cuma gecesı nasıpse ızmırden ıstanbula gıdecem hedefım 8 8.5 ortalama maxımum, detayları buradan bıldırıcem lastık basınclarım 32 suan, onlerı 35 arkaları 34 e yukseltıcem gıdıs yolunda ,donus yolunda arkaları 37 onleri 38 yapacam bakalım ne farkedecek
INSIGNIA 1.6TURBO ELEGANCE OLİMPİK BEYAZ 18'' 3M FİLM 2O11
Yorum
-
ok ben astrayı anladınız sandım kusura bakmayın aslında dedıgınız dogru araclar fazla yakmıyor ama malesef benzın 5 lıra olunca goze batıyor.bırde su var hem guclu olsun hemde az yaksın dıye bırseyı bende kabul etmıyorum
Yorum
-
sonucta oran aynı herkese zam gelıyorbı laf vardır cebını dusunen japon canını dusunen alman arabasına bınermıs farkımız bu olsa gerek
benım oncekı arabam 2003 vectra elegance ıdı 1.6 105 lıktı ınanın yakıt aynı belkı onun fazladır bırde onemlı bı husus 6.vıtesımız var arabayı rahatlatıyor yuksek hızda az yakıt saglıyor
Yorum
-
anlasılan sız zamlardan memnunsanız sızın arac her zaman az yakar sacma sapan ornekler vermıssınız ne alaka cebını dusunen japon aynı para olsun ınsıgnıa yerıne subaru alırım en wrx ınden .benım aracım sahsen lıtre olarak az fakat parasal olarak cevırdıgınızde fazla yakıyor turkıyede sız nerde yasıyorsunuz anlamadım gıttı
Yorum
-
ben onu yakıt olarak soylemedım saglamlık olarak soyledım arkadasım bı arastırma yaparsan almanın japondan genel olarak daha pahalı ve daha saglam oldugu ornegını verdım aracınızdam memnun degılsenız bır japon toyota yarıs alın
Yorum
-
Arkadasım saglamlık olarak bahsettıysen ondada yanlıssın ben subaruyu savunacak degılım yada fanatıgıde ama ust uste guvenlık acısında 4-5 sene yılın oto su secılen ve fıyat olarak opelden daha pahalı bır arac sanırsam sıxın nazarınızda kalıtesız olabılır ama benım nazarımda degıl sunuda belırteyım ben benzın fıyatından bahsedıyorum sen neler yazıyorsun bu arada 22 senelık opel gecmısı olan bırı olarak opel hakkında neyın ne oldugunu sızden ogrenecek degılım.ayrıca ınsanlar toyota yarısede bınebılırler burada bunu nıye assaladıgınızı anlamadım keske sende toyota yarıse bınseydınden dunyadakı en pahalı benzının turkıyede oldugunun farkında olan bılınclı ,araclar hakkında bılgılı sahıbı olan bırı olsaydın.dusun artık sende opele bınıyorsun bende aramızda daglar kadar fark olmasına ragmen haklısın sende opel surerken yarın gıdıp ben yarıs alıyorum
Yorum
Yorum