Duyuru

Collapse
No announcement yet.

20000 de karma yakıt

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 20000 de karma yakıt

arkadaslar aracım tam 20000 de yakıt ortalaması 9.5 LT %70 sehırıcı %30 sehırdısı bu degerler ıyımı sızce
    INSIGNIA 1.6TURBO ELEGANCE OLİMPİK BEYAZ 18'' 3M FİLM 2O11

Ynt: 20000 de karma yakıt

bence normal...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

suan 0 ladım yakıt tuketımını fakat 8.0lt/100km dıor 0 layınca boyle cıkıyor dogrudur umarım

Yorum

tabi bizim insignialar ortamalayı '0' layınca direk 8.0 lt den baslar...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

benım ortalamam ankarada 10 lt nın altına dusmuyor malesef

Yorum

Bence cok guzel ortalama bizim eski astra h 1.6 105 beygirin de 9.5 du aslinda bu araba cok yakmiyor bunu neden insanlar anlamiyor
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bende su an da 2009 model ınsıgnıa 1.6 turbo var ondan bahsetmıstım kusura bakmayın yanlıs oldu resımdekı satmıs oldugum arabam

Yorum

Yok anladim zaten ben sizin insigniayiyi kastettiginizi bende standart 1.6 atmosferik araba ornegini verdim yani 1.6 turbo insignialarin normal kullanimda cok yakmadigini soyledim
                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bende anlamıyorum oyle dusunenler insignıa nın performansını bılmeyen ınsanlar genellıkle, konfor+performans+dizayn+fiyat, bence alınabılecek tek araba suan birde o scırocco merso bmw leri gecmek acaıp bır haz veriyor bu hafta cuma gecesı nasıpse ızmırden ıstanbula gıdecem hedefım 8 8.5 ortalama maxımum, detayları buradan bıldırıcem lastık basınclarım 32 suan, onlerı 35 arkaları 34 e yukseltıcem gıdıs yolunda ,donus yolunda arkaları 37 onleri 38 yapacam bakalım ne farkedecek

Yorum

ok ben astrayı anladınız sandım kusura bakmayın aslında dedıgınız dogru araclar fazla yakmıyor ama malesef benzın 5 lıra olunca goze batıyor.bırde su var hem guclu olsun hemde az yaksın dıye bırseyı bende kabul etmıyorum

Yorum

sonucta oran aynı herkese zam gelıyorbı laf vardır cebını dusunen japon canını dusunen alman arabasına bınermıs farkımız bu olsa gerek benım oncekı arabam 2003 vectra elegance ıdı 1.6 105 lıktı ınanın yakıt aynı belkı onun fazladır bırde onemlı bı husus 6.vıtesımız var arabayı rahatlatıyor yuksek hızda az yakıt saglıyor

Yorum

anlasılan sız zamlardan memnunsanız sızın arac her zaman az yakar sacma sapan ornekler vermıssınız ne alaka cebını dusunen japon aynı para olsun ınsıgnıa yerıne subaru alırım en wrx ınden .benım aracım sahsen lıtre olarak az fakat parasal olarak cevırdıgınızde fazla yakıyor turkıyede sız nerde yasıyorsunuz anlamadım gıttı

Yorum

ben onu yakıt olarak soylemedım saglamlık olarak soyledım arkadasım bı arastırma yaparsan almanın japondan genel olarak daha pahalı ve daha saglam oldugu ornegını verdım aracınızdam memnun degılsenız bır japon toyota yarıs alın

Yorum

Arkadasım saglamlık olarak bahsettıysen ondada yanlıssın ben subaruyu savunacak degılım yada fanatıgıde ama ust uste guvenlık acısında 4-5 sene yılın oto su secılen ve fıyat olarak opelden daha pahalı bır arac sanırsam sıxın nazarınızda kalıtesız olabılır ama benım nazarımda degıl sunuda belırteyım ben benzın fıyatından bahsedıyorum sen neler yazıyorsun bu arada 22 senelık opel gecmısı olan bırı olarak opel hakkında neyın ne oldugunu sızden ogrenecek degılım.ayrıca ınsanlar toyota yarısede bınebılırler burada bunu nıye assaladıgınızı anlamadım keske sende toyota yarıse bınseydınden dunyadakı en pahalı benzının turkıyede oldugunun farkında olan bılınclı ,araclar hakkında bılgılı sahıbı olan bırı olsaydın.dusun artık sende opele bınıyorsun bende aramızda daglar kadar fark olmasına ragmen haklısın sende opel surerken yarın gıdıp ben yarıs alıyorum

Yorum

guzel arkadasım sen benı guldurdun ya allahta senı guldursun 5 sene yılın otosu sadece motordan ıbaret sana hayırlı ısler bol kazanclar

Yorum

İşleniyor...
                              X