insignia team in değerli üyeler, nacizane bir önerim olacaktı.. siteyi tüm hızıyla takip ediyoruz.. ama gel görki çoğu zaman hevesimiz kursağımızda kalıyo.. istanbulda yaşayan üyeler şanslı ama biz ne yapalım? şunu demek istiyorum,, mesela bursadan hüseyin abinin arabası opc bodykit oldu ama biz tek tük resim gördük.. insan okadar şeyden sonra son halini merak ediyo.. ktn un son hali mesela... vbd nin jantları bitane çekildi.. opc 5000nin motor kısmı gibi.. bunun gibi birçok örnek mesela..okadar şey yazılıyo ama göremiyoz bizler yanlış anlamayın.. okadar emek veriyosunuz. ama bizlede payaşsanız detaylı fotoları.. çok mu şey isteriz? saygılar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
öneri
Collapse
X
-
Ynt: öneri
Zaman Zaman yapılan bütün değişiklikler bildiriliyor ama dediğiniz gibi albüm şeklinde olmuyor ama Cağrı bey bu konuda belki birşey yapabilir üyelerin araçların belli bir formda toparlanması konusunda yardımcı olacaktır
öneriniz için teşekkürler
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Orjinal yazı sahibi: ametttinsignia team in değerli üyeler, nacizane bir önerim olacaktı.. siteyi tüm hızıyla takip ediyoruz.. ama gel görki çoğu zaman hevesimiz kursağımızda kalıyo.. istanbulda yaşayan üyeler şanslı ama biz ne yapalım? şunu demek istiyorum,, mesela bursadan hüseyin abinin arabası opc bodykit oldu ama biz tek tük resim gördük.. insan okadar şeyden sonra son halini merak ediyo.. ktn un son hali mesela... vbd nin jantları bitane çekildi.. opc 5000nin motor kısmı gibi.. bunun gibi birçok örnek mesela..okadar şey yazılıyo ama göremiyoz bizler yanlış anlamayın.. okadar emek veriyosunuz. ama bizlede payaşsanız detaylı fotoları.. çok mu şey isteriz? saygılar...2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
şahsen bir insignia sapığı olarak forumda daha fazla fotoğraf görmeyi isterim
diyorum ama kendi aracımın fotolarını çekmek nasip olmadı. özür dileyerekten en kısa zamanda o işi de hallediyorum arkadaşlar1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ametttinsignia team in değerli üyeler, nacizane bir önerim olacaktı.. siteyi tüm hızıyla takip ediyoruz.. ama gel görki çoğu zaman hevesimiz kursağımızda kalıyo.. istanbulda yaşayan üyeler şanslı ama biz ne yapalım? şunu demek istiyorum,, mesela bursadan hüseyin abinin arabası opc bodykit oldu ama biz tek tük resim gördük.. insan okadar şeyden sonra son halini merak ediyo.. ktn un son hali mesela... vbd nin jantları bitane çekildi.. opc 5000nin motor kısmı gibi.. bunun gibi birçok örnek mesela..okadar şey yazılıyo ama göremiyoz bizler yanlış anlamayın.. okadar emek veriyosunuz. ama bizlede payaşsanız detaylı fotoları.. çok mu şey isteriz? saygılar...
ewet daha çok fotoğraf daha güzel olur...
Yorum
-
Benim arabam düğünümde süslendi ama işin içinde ben olamadığım için adamakıllı fotosu yok denecek kadar az*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
benimde demek istediğim tam bu işte.. yapılan okadar güzel iş var, emek var arabalarda.. bunu görsel olarakta süslemek gerekiyo diye düşünüyorum.. bazen yapılan işi görsele dökmek daha zevkli olur.. yapılan okadar emeğe bizlerde şahit olmak isteriz benimki sadece bir öneri tabi.. hem bizler açısından da bir örnek olabilir. belki sitedeki insignia sahipleri de yaptırmak isteyebilir yapılan işleri görünce..
Yorum
-
üyeler genelde araçlarına yapılanları uygulamalı, fotolu gösteriyolar, bence bu ara aracına pek bişi yaptıran yok, mesela ben bütün yaptırdıklarımı tek tek konu açmıştım fotolu, ama artık 5 aydır bişi yapmadığımdan aynı aracı sürekli foto çekip koymaya gerek yok, yani yapan yaptı, koyan koydu fotolarını, yeni bişiler yapanlar, yapacakla olanları bilgilendirmesi açısından paylaşım yapması gerek bencede...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzMesela hasan abi su muhtesem egsozun videosunu koysada butun forum su muhtesem sesi bi duysa
benim egzos sesi konusunda bi iddiam yok, öle çok abartı, güzel bi sesi de yok aslında, ama senin çok hoşuna gitti neden se keşke sen kullandığında bi video çekseydik...
Yorum
Yorum