Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni bi insignıa cı olarakk yardımm ltfen:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni bi insignıa cı olarakk yardımm ltfen:)

kısmetse bi insignıa düsünüoorum 1,6 edition 180hp 2009 (hemde beyaz buldum bi tanee araç lpgli ve 60binde fiyat olarak da 45,000 istiorr ve herhagi bir kazası da yok sizce uygun mu???

ve en büyükk sorun daa lpg sorun cıkartır mıı ?? bi cook yorum daa lpgden korkusunu anlatıooo bende kararsız kaldımm o yüzdenn ? şimdiden tesekkür ettimm

Ynt: yeni bi insignıa cı olarakk yardımm ltfen

lpg ile ilgili forumda birçok konu var.Okumanızı şiddetle tavsiye ederim.Okuyup kendiniz karar verin.Benim fikrimi sorarsanız,düşünmeyin derim..
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

yaa okudum bi cokk konuyu ama istee almak istioorum bu yandan da o yüzden karar vermek zorr oluo gercekten cokk tesekkür ettim ilginize

Yorum

LPG nin markasini ogrenip
        Tecrubeli arkadaslardan bilgi almak en iyisi
        Bir de araci yetkili serviste detayli kontrolu sart tabi
        Benim fikrim LPG li almayin
        Cok mu km yapiyorsunuz ?

Yorum

bence o araba için fiyat yüksek benden demesi...
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            bence o araba için fiyat yüksek benden demesi...
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96133172/detay
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01450539/detay
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01554698/detay

Fiyat normalmi gerisine siz karar verin

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

valla onur kardesım 50 ye 2011 model arabalar var bende 17 .000 dekı arabamı 50 ye satmıstım simdi o 53 54 isteyenlerpeh si 50 verirler tahmınıme gore cunku satısı agırlastı cok arabaların malesefkı uzucu bır durum.

Yorum

Aynen öyle, ama arkadaşın sorduğu soruya cevap olarak örnek teşkil etsin diye birkaç ilan koydum sadece, 2009 model edition 60.000 km'deki araba için 45 bin lira bence kesinlikle cazip değil

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

aynen degıl hakkatende artık 45 43 lere cosmolar var ıyıce oldurduler 2.cı elı honda cıvıcın pıyasası bıle bu kadar dusmedı yanı pes gercektende.

Yorum

usta bence tuplu alma alcaksan cosmo al tupu sonradan kendın taktır prıns yaglı sıstem 50 60 bın sıkıntısız gıdıyormuş
                    1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

Fiyat konusuna yorum yok, ama zaten asıl sorun sanırım LPG.

almadan detaylı expertis yaptırırken subpalrı mutlaka kontrol ettirin. Eğer aşınma, erime varsa bulaşmayın. Ekstra olarak max 5 bin TL çelik subaplar için ayırın. Orjinal olanları çelikle değiştirince LPG sorunu büyük ölçüde çözülür.

ama kafanızın rahat olması için LPG takılmamışlara bakın derim. Sonra isterseniz bahsettiğim subap değişikliği ve yeni çıkan yağlamalı sistem taktırırsınız. En azından uygulamalrı kendiniz daha sağlam yaptırmış olursunuz

Yorum

km biraz fazla, lpgnin markasına subapların durumuna dikkat edin, fiyatı normal..
                        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bencede km lpg için biraz fazla ama sizin kararrınız tabi bence almayın derim
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

insignia gibi bir araca lpg bence pek uygun degıl sonucta aracı dizginlemiş olacaksınız ve uzun vadede motora zarar verecektir.
                            INSIGNIA 1.6TURBO ELEGANCE OLİMPİK BEYAZ 18'' 3M FİLM 2O11

Yorum

arkadaslar hepinizee tesekkür ettimm simdilikk vazgeciyorum ama aklımda kalmadı değil insigniadaa sanırım honda civic e yönelecem malum yakıtt konusuu üzücü

Yorum

İşleniyor...