Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
    Ben bulucam bi cc deneyip videoyuda aticam hem stokla hemde cipli bir insigniayla sanada bulucam
    Bayiden cc ozelden bilgilendiricem
    Videoları at kardeş ben izlerim ama kendi denediğim araçları başkası deneyince pek inanamam sonuçta kimin kullandığı senin dediğin gibi önemli... bak adam roccoyla yetişemiyor buna gülerim ben mesela öyle bir şey yok.. hızda 200 de birde... 250 olsa tamam diycem 1.6 180 güç belli oluyor ama bu hızlarda komik video bu yani...

sen ekle izleyelim ayrıca bu civarlarda ankara samsun civarında varsa insigniası olan arkdaşlar tekrar diyorum çok denemek isterim ben hem İnsigniayı hem CC yi getiririm 3 aynı anda deneriz bakarız nasl araçlar...
    İnsignia Tenekedir...

Yorum

Tamam seni getiricem istanbula
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Zaten kalkislarda bizim araclarin hic bir iddiasi yok 130 hplik bmwler dahi kalkista 2 3 boy fark atiyo simdi 1.4 cc ile 1.6 t 100 de roll yaptigi zaman cc nin almasi cok zor hatta imkansiz roccolarla yururken bizim
        Araclar ccye nasil yenilsin ole degilmi bence insgniayi kullanan arkadas roll yapmasini bilmiyo
        katılıyorum bencede insignia alır...deneyip video koysak süper olur
        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
          Zaten kalkislarda bizim araclarin hic bir iddiasi yok 130 hplik bmwler dahi kalkista 2 3 boy fark atiyo simdi 1.4 cc ile 1.6 t 100 de roll yaptigi zaman cc nin almasi cok zor hatta imkansiz roccolarla yururken bizim
          Araclar ccye nasil yenilsin ole degilmi bence insgniayi kullanan arkadas roll yapmasini bilmiyo
          Deneyeceğiniz kesinde CC geçince video yu koyacağınızı tahmin etmiyorum çok denemek isteyenler araç aramasın bende var buluşalım ankara samsun civarı bana uygun oralara yakında olsa gelirim sorun değil çok uzak olmasın sadece...
          İnsignia Tenekedir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mumyex
            Deneyeceğiniz kesinde CC geçince video yu koyacağınızı tahmin etmiyorum çok denemek isteyenler araç aramasın bende var buluşalım ankara samsun civarı bana uygun oralara yakında olsa gelirim sorun değil çok uzak olmasın sadece...
            neden koymayalim biz yensekte yenilsekte koyariz sikinti yok boy boy fark olucagi icin he dersen 1.4 140 likla ne olur belki 1 boy atarsin CC ile ...
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Bide videoda aracinin 180 de nasil takilip kaldigina bak 20sn cikmis nerdeyse 180-200 e sismis turbon sen bence wv forumlarinda guldur kendine haha biz cok guluyoruz burada zaten anlatabiliyomuyum biz 1.4 tsi degil 2.0 tsi ilerle yuruyoruz

F10 Msport

Yorum

100-230 arası yapılsa 1.6turbo en az 4 boy olur gibi
                2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

100-230 arası yapılsa 1.6turbo en az 4 boy olur gibi
                  benim tahminimde oyle he 0-140 yapsak CC kafa kafaya olur sonra insignia acar...

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                    Öncelikle hoşgeldiniz.

Samsundan froum üyesi görmek güzel ...

http://www.youtube.com/watch?v=x0vdW6ToroE# bu video Toptepeden Havzaya doğru olan yer değilmi ?
                    Hoş Bulduk Teşekkürler ben bu forumdayım çok zamandır 2011 de insignia sahibi oldum ama üye olmadım. forumdakileri okuyum çıkıyordum takipteydim sadece şimdi iki araç var yardımcı olmak istedim üye oldum...

kendim bilgisayrcıyım zaten...

O yolda sanırım Dediğiniz yer ama videoyu 2011 de çektim yanılmışta olabilirim... Ankaraya gidiyordum orayı geçtik az aşağıda 248 yaptık lpg de ama aniden oldu teli kameraya almadan tekrar viraja girdik...

otobanda 256 gördüm fazlasını göremedim az daha iniş olsa görebilirdim sonuçta ibre 270 inişte yapabilir...

youtube de bir video var almanyada adam 272 yapıyor aynı bendeki araçla chip yok yazmış çok video izledim netten öyle önüme çıkmıştı eğer bulursam paylaşırım herkes şaşıra bilir

ben çok şaşırmıştım tatlı bir inişti sanırım 272 yi gördü varmı böyle birşey

Merzifondaydım bende 1 ay önce teyzem merzifonda eşi uzman çavuş subay konutlarımı ne var oda oturuyorlar ayrıca askerlikte amasyada yaptım acemiliği ... yani amasya merzifon buralarla gidiş gelişim çok bilirim sizde merzifon yazıyor abi ondan anlattım

Hocam bende Amasya Merzifon'luyum tanıştığıma sevindim
                    Bu arada 18" jantlı Flexride şasili bir İnsignia'dan daha iyi bir yol tutuşa mı sahip Vw Cc?

Birde Cc nin tam motor karşılığı aslında yeni gelecek olan 1.6 SIDI 170 ile 200 hp olanlar hem direk enjeksiyonlu hemde tork ve hp bandı 160 TSİ motor ile benzerlik gösteriyor
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Sorma ya insigniadan 245 lastikten daha iyi yol tutuyomus bende sasirdim dogrusu ...

F10 Msport

Yorum

Bide videoda aracinin 180 de nasil takilip kaldigina bak 20sn cikmis nerdeyse 180-200 e sismis turbon sen bence wv forumlarinda guldur kendine haha biz cok guluyoruz burada zaten anlatabiliyomuyum biz 1.4 tsi degil 2.0 tsi ilerle yuruyoruz
                        180 le giderken yokuş çıkıyorum sen ne kadar kesiyorsun öyle kaç senedir araç kullanıyorsun canım sen ?

180 le yokuş yukarı çık video çek koy görelim aracını insignia ile yokuş çıktık arkada kaldı neyin kafasını yaşıyorsun sen espiri kabiliyetini mi geliştirmeye çalışıyorsun...

gülerek kendini rezil etme çek videonu görelim burda... insignia bende cc de bende gel getir arabanı ben bendeki insignia ile sana 3 mü 5 mi boy fark atıyorum görürüz...
                        ah ulan bu forum ortamı yokmu daha yeni direksiyona geçmiş çoluk çocukla laf curcunası yapıyoruz...

varsa araban gel görelim gel insignia nı getir seni insignia ile geçiyim sonra cc ye gerek bile kalmadan arkana bakmadan kaçarsın ....

binmediğin araç hakkında yorum yapmayı kes bunaltma insanı her şeye muhalefet olma ...
                        ıspatla gel karşıma ondan sonra çene yapp...

boş boş konuşma burda....

yol tutuşuda insignia ya 10 çeker...

tek yol tutuştaki etken teker çapımı ?

Siz çok film izliyorsunuz anlaşılan....

gidin biraz sağa sola sorun bilinçlenin sonra konuşalım...
                        İnsignia Tenekedir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                          Orjinal yazı sahibi: mehmet
                          Öncelikle hoşgeldiniz.

Samsundan froum üyesi görmek güzel ...

http://www.youtube.com/watch?v=x0vdW6ToroE# bu video Toptepeden Havzaya doğru olan yer değilmi ?
                          Hoş Bulduk Teşekkürler ben bu forumdayım çok zamandır 2011 de insignia sahibi oldum ama üye olmadım. forumdakileri okuyum çıkıyordum takipteydim sadece şimdi iki araç var yardımcı olmak istedim üye oldum...

kendim bilgisayrcıyım zaten...

O yolda sanırım Dediğiniz yer ama videoyu 2011 de çektim yanılmışta olabilirim... Ankaraya gidiyordum orayı geçtik az aşağıda 248 yaptık lpg de ama aniden oldu teli kameraya almadan tekrar viraja girdik...

otobanda 256 gördüm fazlasını göremedim az daha iniş olsa görebilirdim sonuçta ibre 270 inişte yapabilir...

youtube de bir video var almanyada adam 272 yapıyor aynı bendeki araçla chip yok yazmış çok video izledim netten öyle önüme çıkmıştı eğer bulursam paylaşırım herkes şaşıra bilir

ben çok şaşırmıştım tatlı bir inişti sanırım 272 yi gördü varmı böyle birşey

Merzifondaydım bende 1 ay önce teyzem merzifonda eşi uzman çavuş subay konutlarımı ne var oda oturuyorlar ayrıca askerlikte amasyada yaptım acemiliği ... yani amasya merzifon buralarla gidiş gelişim çok bilirim sizde merzifon yazıyor abi ondan anlattım

Hocam bende Amasya Merzifon'luyum tanıştığıma sevindim
                          Bu arada 18" jantlı Flexride şasili bir İnsignia'dan daha iyi bir yol tutuşa mı sahip Vw Cc?

Birde Cc nin tam motor karşılığı aslında yeni gelecek olan 1.6 SIDI 170 ile 200 hp olanlar hem direk enjeksiyonlu hemde tork ve hp bandı 160 TSİ motor ile benzerlik gösteriyor

flexi şasi den daha iyimi bilemem flexi yok bendeki insignia da ama cosmo normal şasi insignia dan kat kat iyi altındayken araç hissediyorsun viraja nasıl rahat girdiğini...

Ayrıca az öncede söyledim tek etken Lastik evatı değildir... ozaman şahine takalım dışarı çıkaralım lastikleri en geniş tabanı demekki bizim insignia dan iyi girer viraja ?

yanlış mantık yanlış hesap...
                          çok geniş lastikli şahin gördüm ama viraja girerken takla atcak gibi yatıyor birde araçlar alçaltılmış halde... bizim arçla 40 km fazla hızda girersin o virajlara ...
                          İnsignia Tenekedir...

Yorum

Sen anca bole
                            Netten konusursun zaten konuya girisin ofsayt gel istanbula deniyelim gorelim
                            Lanlu lunli konusmana gerek yok bozmayalim agzimizi
                            Burasi senin bildigim diger forumlara
                            BenZemez

F10 Msport

Yorum

@mumyex

Samsuna geldiğimde benim insignia, senin insignia ve cc 0-260 bir yürüyelim bakalım.
                              Forumun eskilerinden Aykut var, Berkay var, Alperen54 var onlarda canlı canlı izlerler ? Ne dersin. ?
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Cocuk
                                Cocuk konusuyosun yol kacarmis yok bilmem ne ya sen git baska forumdakilerle kafa bul bizim kafamizi acma

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                                X