Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA 1.6 TURBO'MU & VW CC 1.4 TSI'MI

Ah şu Insignia'da bir dsg ayarında otomatik olsa.
    O zaman şu ağızlar tek laf daha edermiydi. Ahh OPEL Ahh..
    Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
    Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Demekki yapamamissiniz rollingi roccodan dahami iyi gidiyo bu ccler anlamis degilim
      Ya sizin aracinizda
      Bi skıntı var yada aracinizi dediginiz gibi
      Yakin
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Istanbulda kimsenin arkadasinda bi yakininda varmi cc bi rolling yapip istanbuldan samsundaki forumdasimiza iletelim ?
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          Orjinal yazı sahibi: mumyex
          Orjinal yazı sahibi: alior
          Zor seçim ama insignia benim gözümde kendi aracım olduğu için söylemiyorum ama piyasada bu paraya binilebilicek Premium segmentindeki tek araç ister performans,tasarım ve donanım açısından Cc'nin ağzını kırar.
          Hiç bir şey kıramaz kavgamı ediyor araçlar ne kırıyormuş sağlamlıkta çarpışmada üstün olabilir dediğim gibi denemek lazım... ama sınıf olarakta kalite olarakta altında arada ki fiyat farkı bu yüzden zaten...

Birde Herkese tavsiyem binmedikleri araç hakkında yorum yapmasınlar ...En az bir kere gidip test sürüşü yapsınlar test sürüşünde fikirler tamamen olumsuz yada olumulu değişebilir buna çok şahit oldum...
          dostum sen neyin kalitesindrn bahsediyosun 2008 eski kasa passtan hic bir farki yok senin soledigin aracin sen bi dolu 19 jantli bi cosmoyu al cc nin yanina koy hem ic mekan olarak hem dis gorsellik olarak daha albenisi var he fiyat demiskende cc 1.4 fullu 82 bin tl insgnianinda 80 bin tl herhangibi fiyat farki soz konusu degil
          İnsignia full donanımlısı 74000 tl reis getir parayı ben alıyım canım kardeşim sana dün fiyat aldım... en full cosmo 2013

cc en boşu 86000 he sen 82000 e alırım diyosan hemen geliyorum param hazır buluşalım bana 82000 e sıfır 2013 en boş olsun CC al tamammı kardeşim...

CC donanım olarak insgina ile aynı isterseniz 95000 lira civarı sormadan rastgele fiyat vermeyin bin tane bayi gezdim aldım herhalde gidip ilk mekandan alıp çıkmadık biz CC yi...

İnsignia da 74.000 olduğuna göre arada ne kadar fark var... hesap makinesini açıp hesaplayın...
          bayilere gidin sorun edin sonra konuşalım..
          82000 cc veriyorlarsa tekrar diyorum telimi yazıyım ara neerdeyse oraya gelcem alıcam gidicem anında... 2013 model...
          İnsignia Tenekedir...

Yorum

Demekki yapamamissiniz rollingi roccodan dahami iyi gidiyo bu ccler anlamis degilim
            Ya sizin aracinizda
            Bi skıntı var yada aracinizi dediginiz gibi
            Yakin
            rocco yu götürememiş olmasınlar sen sorunu orda ara bence roccoyu sen göremezsin yolda ben göremiyorum neyin kafası bu arkadaşım... bende iki araçta var ikiside benim neden birini kötülem gereği duduyum ikisinede biniyoruz sonuçta bence mantıklı ol ... denemesi bedava çok kullanıyorum diyen arkadaş varsa gelsin ne kadar kullanıyor bakalım bir yolda
            İnsignia Tenekedir...

Yorum

Açıkcası benim aracım geçebilir belki güçten ötürü. 220 bg, 310 nm tork... Ama şunu da düşünüyorum. Ben 180 bg ile standart insignia ile denedim ( o araç sport moddaydı yani flexride ) benim araç normal edition. Çok bi fark açamadım. Belki diyorum aktarma oranıda başarılı ya ondan dolayı böyle bişi olmuş olabilir. DSG farkı sonuçta. Ha manuel bi 1.4 tsi cc, Benim araç yan yana yapsak misal diyorum her halikarda alır götürürüm.

Yorum

ayrıca benim elimde iki araçta hatta 3 araç bir tanede sıfır insignia var 1.6 aynı ama chipsiz denedik bin defa... gönül isterki insignia geçsin ama yolda hayal kırıklığına uğrarsın kafa tutma CC ye Ben çektim kanıtladım sizde çekin kanıtlayın hatta gerek yok herkese diyorum insignia ile CC kapışmak isteyen yer söylesin Ankara yada Samsunda gidelim deneyelim güzel ce nete koyarız videoları insanlar bilinçlenmiş olur.. kimse art niyet aramasın ben severim böyle şeyleri deneyelim eğlenceli oluyor
                İnsignia Tenekedir...

Yorum

Hadi gel yarin sabah ustunu ben tamamliyorum...
                  http://m.sahibinden.com/classifiedDe...58037&rnd=5283

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                    Açıkcası benim aracım geçebilir belki güçten ötürü. 220 bg, 310 nm tork... Ama şunu da düşünüyorum. Ben 180 bg ile standart insignia ile denedim ( o araç sport moddaydı yani flexride ) benim araç normal edition. Çok bi fark açamadım. Belki diyorum aktarma oranıda başarılı ya ondan dolayı böyle bişi olmuş olabilir. DSG farkı sonuçta. Ha manuel bi 1.4 tsi cc, Benim araç yan yana yapsak misal diyorum her halikarda alır götürürüm.
                    Arkadaşım aynen senin dediğin gibi manuel cc olsa insignia toz yutturur ama Dsg işte kayıpsız bazı arkadşlar anlamıyor takmış beygire beygir var ama iletim azyıf sen anlıyorsun bari ama senin araça CC ile kafa kafaya gider eminim benim araç 210 beygir az fark var senin ki burun farkıyla geçebilir bile
                    İnsignia Tenekedir...

Yorum

Cc konusunda dedıklerınıze katlıyrm vıdeolarda acıklaıyıcı olmus 50-150 de sansı yok ınsıgnıanın
                      Paylasım ıcın teskrler

Yorum

Hadi gel yarin sabah ustunu ben tamamliyorum...
                        http://m.sahibinden.com/classifiedDe...58037&rnd=5283
                        Biz arkadaşa arıyoruz 82000 dedim 83500 yazıyor tamamlıyorsun madem hemen geliyorum yarın bana özelden mail at telefon veriyim bayide buluşalım 2013 yazıyor 2013 se hemen geliyorum almaya tamam la üstünü sen yalnız her şey dahil olcak sigorta plaka ıvır zıvır içinde olcak... bayide 86000 anahtar teslim herşey dahil...
                        haber bekliyorum senden hemen gelcez almaya...
                        İnsignia Tenekedir...

Yorum

Buda rocco CC den 150 kg daha hafif digeride 1700 kglik insgnia station normalinden 150 kg daha fazla

F10 Msport

Yorum

Standart İnsignia'yı bilmem, geçer muhabbeti de yapmak istemiyorum ama ben geçileceğimi düşünmüyorum. Bunda Yazılımın etkisi büyük olabilir. Boy boy fark açamam ama. 222.8 bg ölçüm verileri var. Pardon az evvelde 310 tork demiştim. Düzeltiyorum kağıda şimdi baktım 301.5 nm tork muş. Arada 80 bg gibi bi fark var. Rollingde 82 bg etki etmezmi ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                              Cc konusunda dedıklerınıze katlıyrm vıdeolarda acıklaıyıcı olmus 50-150 de sansı yok ınsıgnıanın
                              Paylasım ıcın teskrler
                              eyvallah... sizinde dediğiniz gibi o hızlarda çok zor ama daha ileri hızlarda belki kafa kafaya giderler biz yol olmadığından deneyemedik okadarını...
                              İnsignia Tenekedir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mumyex
                                Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                                Paylasım ıcın teskrler
                                eyvallah... sizinde dediğiniz gibi o hızlarda çok zor ama daha ileri hızlarda belki kafa kafaya giderler biz yol olmadığından deneyemedik okadarını...
                                150 den sonra gecer ınsıgnıa anca 110-120de topluo kendını o hızlara cansız araba

150 den soora da gecse nolur

Yorum

İşleniyor...
                                X